Прочитај ми чланак

ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ: На Златибору пада одлука – ко прави најбољи ајвар у Србији!

0

Господин Ајвар – специјалитет балканске кухиње и господар сваке трпезе, у четвртој сезони изазваће “на теглу” врсне кулинаре и праве гурмане у више од 30 градова широм Србије!

 
Караван на Златибор долази 19.09.2017. године када ће на Краљевом тргу поред такмичарског дела, као и сваке године бити организован и богат целодневи програм за посетиоце, вредне награде за победнике као и едукативни дечији програм. 

Изложбено-продајни сточни сајам у Кривој Реци

Привредно друштво за развој пољопривреде „Златиборски еко аграр“ ДОО и општина Чајетина 27.09.2017.године у Кривој Реци организују први изложбено продајни сточни сајам.

Сајам ће, поред традиционалног продајног дела, први пут ове године имати изложбени карактер на коме ће се оцењивати изложбена грла. Право учешћа на сточној изложби имају сва правна и физичка лица/пољопривредни произвођачи са територије општине Чајетина.

Пријаве се могу поднети лично у просторијама ПД „Златиборски еко аграр“ ДОО, телефоном на број 031/3833-200, 062/881-21-40 или на e-mail:  [email protected] и [email protected]

Овом приликом позивамо сва заинтересована лица, односно пољопривреднике са територије општине Чајетина да узму учешће у излагачком делу сајма.

Контакт особа је Иван Гујаничић,  моб: 0628812240 .

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

На почетку емисије г Стаматовић говорио о томе на чему ће се заснивати сарадња између ЗС и Двери, односно ко све од странака, покрета или појединаца може да се укључи у овај савез у борби против СНС који је у својим редовима окупио појединце бившег режима са криминалним биографијама (00:01:00); док је г. Обрадовић објаснио да ли је могућа сарадња овог савеза са Вуком Јеремићем, прозападном опозицијом и СРС истакавши да су они патриотски блок који ће сарађивати са свима који су против ЕУ, за Русију и КиМ у Србији и против НAТО-а, истакавши да са прозападном опозицијом је могућа једино сарадња кроз борбу за фер и поштене изборе који би се одржали без изборних крађа и капиларних гласова (00:08:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.