Прочитај ми чланак

БОШКО: Време је за протесте против Вучићеве власти и да Србија оде у посету на РТС

0

Позивамо све који исто мисле да нам се прикључе на завршном протесту у суботу, 16. септембра у 16 часова испред Владе Републике Србије, а онда сви заједно идемо да гостујемо на Дневнику 2 на РТС у 19, 30 часова.

У Чачку је 01. септембра одржана заједничка конференција за медије Бошка Обрадовића и Милана Стаматовића.

Овако више не може. Под актуелном влашћу сви постајемо јефтина радна снага и социјални случајеви. Сви здравствени и просветни радници, сви полицајци и војници, понижени су. Сви пензионери, запослени у јавном сектору, банкарски клијенти – опљачкани су. Сељаци, пољопривреда и село су заборављени. Радници раде код страних газди за минималац и без икаквих радничких права.

Домаћи тајкуни још увек су на слободи, као и политичари који су нас уништили и опљачкали. Све приче СНС биле су пропаганда и лаж. Нећемо издају Косова и Метохије. Нећемо Вучићеве слике у нашим амбасадама, касарнама и школама. Нећемо председника државе који је покрао изборе и већ шест година не сме да изађе на ТВ дуел.

Нећемо више да живимо у медијском мраку. Зато крећемо у марш за Београд, марш слободе и правде, марш за све који су социјално и правно угрожени под влашћу, марш у име свих радника и сељака, марш у име Срба са Косова и Метохије који су остављени на милост и немилост шиптарске власти, марш за бољи живот свих наших породица.

Циљ нашег марша је РТС који мора бити ослобођен. РТС свако вече мора да има политичку емисију у којој ће се сучељавати мишљења власти и опозиције на разне друштвене и политичке теме.

Информативни програм мора да садржи много више простора за опозицију, као и много више вести из свих делова Србије, а не само Београдску хронику у ударним терминима. Од свега овога нема одступања. Док не обезбедимо слободу медија – неће бити фер и поштених избора.

Позивамо све који исто мисле да нам се прикључе на завршном протесту у суботу, 16. септембра у 16 часова испред Владе Републике Србије, а онда сви заједно идемо да гостујемо на Дневнику 2 на РТС у 19, 30 часова. Србија долази да посети РТС. Време је за протесте против ове власти и за ослобођење медија.