Прочитај ми чланак

СРБИЈА СЕ БУДИ: И радници из Врања долазе на патриотски протест у Београд!

0

„Нисмо страначки опредељени, али ћемо подржати Покрет Двери и Бошка Обрадовића који су изразили спремност да нам помогну да остваримо своја права и дигли свој глас против продавања магле од стране актуелне власти“, поручује Ристић, председник Иницијативног одбора радника некадашње „Коштане“.

У разговору са Бошком Обрадовићем, лидером Покрета Двери, договорено је да посланички клуб те странке „предложи у Скупштини Србије ранг листу према дужини чекања на исплату, како би радници-повериоци своја потраживања наплатили на најправеднији начин“, каже за Инфо Врањске Слађан Ристић.

Фото: Врањске

Ристић додаје да ће радници угашене врањске фабрике обуће 16. септембра протестовати у Београду испред Скупштине Србије, Владе и РТС.

Радници „Коштане“, на име неисплаћених плата, потражују 120 милиона динара, а појединачно између 100.000 и 120.000 динара.

Лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић, који је за викенд боравио у Врању, рекао је да ће тај покрет 16. септембра у центру Београда организовати протест против власти, али и против РТС, који ће уједно бити и бунт против Параде поноса која је заказана за 17. септембар.

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

Током емисије г. Стаматовић, је причао о томе шта ће овај савез понудити бирачима на следећим локалним изборима у Београду и још у десет места, и како је Чајетина од сиромашне планинске општине израсла у једну од најбогатијих општина у Србији (00:18:00); док је г. Обрадовић говорио о могућој промени изборног система (уместо пропорцијалног већински систем) као и на који начин може да опозиција заштити опзиционе гласове од изборне крађе, односно да ли је могућ опозициони бојкот избора (00:26:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.