ПОГЛЕДАЈТЕ – ФАЈГЕЉ УСПЕО НЕМОГУЋЕ: Изградио сам, са породицом, кућу за 4000 евра!

6

Познати српски патриотски интелектуалац, Андреј Фајгељ, је на свом Јутјуб каналу објавио занимљив видео клип у коме обавештава јавност да је завршио изградњу сопствене куће, коју је сам градио са својом породицом, а која га је коштала само око 4000 евра.

Како је написао, испод свог видео клипа, сам Фајгељ, он је без икаквог предзнања, за годину дана, са 4000 евра изградуо ову кућу.

А како су текли радови око куће попродице Фајгељ, осим у видео клипу горе, цео процес изградње можети видети и на Јутјуб плејлисти Изгради кућу својим рукама.

 • EU KROmanjonac Hrvoser

  SVE JE TO SUPER SAMO ŠTO SE PITAM ONO PRED KRAJ ŠTO JE TRSKOM ZATVORIO, KAKO ĆE TO DA SE ZAGREJE PO ZIMI??? JA BI LIČNO URADIO VEĆE, NARAVNO, SVE ISTO U POGLEDU NAČINA GRADNJE,ALI BI STIROPOR FASADU ŽVAJZNO IZ RAZLOGA ZAGREJAVANJA PROSTORA ZIMI. ISTO POD KROVOM BI GA STAVIO.KORISTIO BI I NAJLONE. ZNAČI NE PUNO DRUGAČIJE ALI KORISTIO BI NEŠTO I OD MODERNIH MATERIJALA KOJI ISTO NISU SKUPI A MNOGO POBOLJŠAVAJU TERMOIZOLACIJU I ESTETIKU, OVO JE PRETERIVANJE U ARHAICI.

  • Ћирко

   Трска је, у суштини, цев пуна ваздуха. Ваздух је термо изолатор. У зависности колико дебео слој трске поставиш добијаш различит степен изолације. Трска је природан материјал и много је здравија од стиропора а не кошта скоро ништа.

  • perungromovnik

   Трску прекрити блатом па кад се осуши окречити у бело ради дезинфекције, зидове дебље и топлота зими осигурана а лето прохладно.

 • Милутин

  Фајгел се размеће и разбацује на хиљаде евра, које је поштено зарадио од “поштењака“ напредњака и непријатељске нам “удбе“

  • Миодраг

   Зашто тако? Јел можеш ти за мање пара да је направиш? Ово је добар пример како се не мора исплаћивати кредит у швајцарцима доживотно и опет на крају дуговати. Кладим се да ниси ни погледао видео…
   Немам се намеру са тобом расправљати само мислим да је боље живети слободан у кући од 4000евра него робовати целог живота због стана од 40,000.
   Остај здраво.

 • Сербо Макеридов

  Само напред Андреј! Ово је за поштовање.