САНДА: Залажем за заједнички наступ опозиције на београдским изборима

1

И даље се залажем за заједнички наступ опозиције на београдским изборима – ценим Шапића, али је он отшкринуо врата за сарадњу са СНС.

Подржавам оснивање партије господина Јеремића. Попут Покрета за спас Србије чији сам део,политика Вука Јеремића је национално десно, социјално лево, а економски одлучно против либералног концепта распродаје земље и свођења Србије на колонију, што је, по мени једнако опасно као и предаја КиМ у руке шовиниста и узурпарора у Приштини. О мојој даљој политичкој „судбини“ одлучићу заједнички са колегама из Покрета за спас Србије који је присутан у неколико општина и градова, каже у разговору за коментарпресс.нет Санда Рашковић Ивић, шеф посланичке групе „За спас Србије – Нова Србија“ у одговору на питање да ли ће бити у руководству будуће партије Вука Јеремића.

Ако напредњаци изгубе изборе у Београду, шта то значи за Србију?

И даље се залажем за заједнички наступ опозиције који би сигурно довео до пораза СНС. То би био велики почетак краја овог накарадног режима који би почео да се распада као кула од карата. Огроман број интересџија и прелетачевића из других странака побегао би као што беже пацови с брода који тоне. Напредњацима је битка за Београд, битка за опстанак, јер се то друштво није окупило око идеје слободе, правде, побољшања стандарда грађана,суштинског националног достојанства, већ само око идеје ухлебљења властитих, пречесто неуких и необразованих кадрова, али највише због власти и моћи једног малог броја људи окупљених око Вучића по разним основама.

Да ли је Шапић спреман да формира власт са напредњацима у Београду? Каква је Ваша процена?

Шапић је дао изјаву да ће након избора разговарати са свима, и тиме по мом мишљењу отшкринуо врата за сарадњу са СНС. Господина Шапића ценим као врхунског спортисту који је прославио своју земљу,па баш зато очекујем да буде одлучнији и одређенији око будуће политичке сарадње.

Како коментаришете досадашњи учинак Ане Брнабић на месту премијера?

Госпођа Брнабић је без речи предала све своје ингеренције председника Владе Александру Вучићу као председнику државе и тиме прекршила Устав. Обистиниле су се сумње да је баш зато и доведена, и наравно да би била колонијални инспектор ММФ-а. Као жени, смета ми ово полтронско понашање жене која је добила водећу позицију у држави. Даје лош пример.

Како оцењујете наступе Небојше Крстића? Да ли је он смањио или подигао цену ботовима?

Небојша Крстић је први бот Вучићевог режима. Био је најтешњи сарадник председника Тадића и све заборавио. Сећам га се из Идола и тог урбаног, бунтовног и антималограђанског момка никако не могу да повежем с овим загриженим представником напредњачке власти.

Похвалили сте недавно Јоргованку Табаковић. Да ли постоји још нека жена у владајућим структурама која заслужује похвале?

У држави у којој БИА упада у независну ТВ продукцију и отима материјал, јер има елемената дифамације председника, верујте, тешко је било шта похвалити.

БОНУС ВИДЕО

Санда Рашковић Ивић, шефица посланичке групе Покрет за спас Србије – Нова Србија, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, говори о томе како Вучић и СНС контролишу медије и како на сваким изборима, од локала до Републике, организују изборну крађу гласова (00:25:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.

  • урбана герила

    Ова жена постала је дефиниција српске политичке бесциљности и изгубљености.