Прочитај ми чланак

ТОШИЋ: Одбио све због Партизана; ИЛИЕВ: Бомба над бомбама

0

Раније сам говорио да ако се икад будем враћао у Партизан биће у најбољим годинама, а не на заласку каријере. Испред мене је још много година, надам се у Партизану, каже Зоран Тошић

Повратник у Партизан Зоран Тошић рекао је да увек имао жељу да се врати међу црно-беле у најбољим годинама, као и да је због тога одбио много понуда из иностранства.

Зоран Тошић фото: ФК Партизана

„Раније сам говорио да ако се икад будем враћао у Партизан биће у најбољим годинама, а не на заласку каријере. Испред мене је још много година, надам се у Партизану и верујем да сам донео праву одлуку. Дуго сам био у Европи, изградио име и то говори да сам имао других понуда“, рекао је Тошић на промоцији у Хумској после потписа трогодишњег уговора.

Српски репрезентативац наглашава да је спортски директор Ивица Илиев најзаслужнији што ће поново носити дрес Партизана, али и тренер Мирослав Ђукић.

„Пресудила је жеља Илиева, имао је велико поверење у мене које морам да оправдам. Са Ђукићем сам много пута сарађивао, радујем се што ће ми поново бити тренер“.

Тошић истиче да је добро физички припремљен, након одласка из московског ЦСКА и истека уговора, као и да добро познаје играчки кадар првака Србије.

Спортски директор Ивица Илиев у свом стилу је прокоментарисао да је долазак Тошића „бомба над бомбама“.

„Овако велики играч није дошао у Србију. Освојио је прегршт трофеја, деценију играо у Лиги шампиона и редован на списку А селекције Србије. Прво је био сан и машта, а онда се остварио посао. То је показатељ европског Партизана“, навео је Илиев.

Партизан ће сутра представити још једно појачање, штопера Милана Митровића чија је промоција заказана за 13 сати на стадиону у Хумској.