Прочитај ми чланак

ЛИГА ЕВРОПЕ: Ово су потенцијални противници Партизана и Звезде!

0

Партизан и Црвена звезда су синоћ успели да се пласирају у групну фазу Лиге Европе, нешто што нисмо видели у историји.

Ово су шешири, као и потенцијални противници Црвене звезде која је у четвртом, односно Партизана који је у трећем.

Први шешир: Aрсенал, Зенит, Лион, Динамо Кијев, Виљареал, Билбао, Лацио, Милан, Викторија Плзењ, Салцбург, Копенхаген, Брага.

Други шешир: Стеауа, Лудогорец, БAТЕ, Евертон, Јанг Бојс, Марсеј, Сосиједад, Макаби, Локомотива Москва, Херта, Aустрија, Ница, Евертон.

Трећи шешир: Aстана, Партизан, Хофенхајм, Келн, Ријека, Виторија Гимараеш, Aталанта, Варегем, Зорија, Розенборг, Шериф, Бер Шева.

Четврти шешир: Басахшехир, Коњаспор, Витесе, Славија, Шкендербег, Злин, AЕК, Лугано, Вардар, Естерсунд, Црвена звезда, Aполон.

Сада да се трљају дланови, ово је новац који су зарадили „вечити“!

Оба тима су успела да стигну до пласмана у Лигу Европе, Партизан ће бити у трећем, Црвена звезда у четвртом шеширу и сутра са нестрпљењем сви исчекујемо жреб.

Оно што је такође феноменално за црно и црвено-беле јесте да су добили велики финансијски подстрек пред наставак сезоне.

Црвена звезда је коначно овим пласманом исплатила Милана Ћаласана, пре овог учешћа у плеј-офу Звезда му је дуговала 790 хиљада евра, а након што је Звезда зарадила 2,6 ммилиона евра вечерас, та сума је исплаћена и Звезди је остало 1 810 000 евра.

Наравно, ради се само о бонусима.

Са друге стране, Партизан је од бонуса у квалификацијама у ЛШ добио 960 хиљада евра, а данас је на ту суму додао још 2,6 милиона евра, па је ове године од играња у Европи зарадио 3 560 000 евра.

Наравно, цене фудбалера су скочиле нагло у овом тренутку, размишљајте и о приходима од улазница, ту су још и тв права, спонзорски уговори… Сјајно!