Прочитај ми чланак

ВОДА ВОДА ПРЕЛАЗИ на ћириличко обележавање

0

Компанија Вода Вода саопштила је  да је почела да испоручује воду за домаће тржиште и тржишта у региону у новој амбалажи на којој је етикета на ћирилици, желећи тако да подстакне очување тог писма, али и да изађе у сусрет жељама великог броја потрошача. 

Том приликом представници  удружења „Ћирилица“ Београд су посетили компанију Вода Вода  и разговарали са власником г. Војином Ђорђевићем и директором маркетинга г-ђом Моником Милинковић Костић.

„Као домаћа компанија, осећамо велику одговорност да дамо додатни допринос чувању наше традиције“, изјавио је креатор бренда „Вода-вода“ и власник компаније Војин Ђорђевић.

„Вода-вода“ потиче из Бање Врујци, са дубине од 605 метара, флашира се на извору без икакве обраде и носилац је сертификата НСФ, чиме је сврстана у ред најпрестижнијих вода на свету.

У наредном периоду можемо очекивати и масовнију кампању на једином српском писму. Желимо им много среће на тржишту и подржавамо овакво друштвено одговорно понашање ,које је у задње време све учесталије.