Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – СТАМАТОВИЋ И ОБРАДОВИЋ ПОЗВАЛИ и ШЕШЕЉА: Заједно против издаје Косова

0

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је био Преображенски проглас којим је озваничена будућу сарадња између ова две српске патриотске странке.

На почетку емисије г Стаматовић говорио о томе на чему ће се заснивати сарадња између ЗС и Двери, односно ко све од странака, покрета или појединаца може да се укључи у овај савез у борби против СНС који је у својим редовима окупио појединце бившег режима са криминалним биографијама (00:01:00); док је г. Обрадовић објаснио да ли је могућа сарадња овог савеза са Вуком Јеремићем, прозападном опозицијом и СРС истакавши да су они патриотски блок који ће сарађивати са свима који су против ЕУ, за Русију и КиМ у Србији и против НAТО-а, истакавши да са прозападном опозицијом је могућа једино сарадња кроз борбу за фер и поштене изборе који би се одржали без изборних крађа и капиларних гласова (00:08:00).

Даље, током емисије г. Стаматовић, је причао о томе шта ће овај савез понудити бирачима на следећим локалним изборима у Београду и још у десет места, и како је Чајетина од сиромашне планинске општине израсла у једну од најбогатијих општина у Србији (00:18:00); док је г. Обрадовић говорио о могућој промени изборног система (уместо пропорцијалног већински систем) као и на који начин може да опозиција заштити опзиционе гласове од изборне крађе, односно да ли је могућ опозициони бојкот избора (00:26:00).

Након тога г. Стаматовић је истакао колико је опасно по српску државу што странци купују српску земљу и што им се од стране српске државе дају сви ресурси да би експлоатисали и народ у Србији, као и колико су бездушни режимски СНС-СПС тајкуни и на који начин ће савез ЗС-Двери помоћи радницима да се изборе за своја права (00:38:00); док је г. Обрадовић објаснио зашто је овај савез је зато да Руски хуманитарни центар добије дипломатски статус, а против војне сарадње Србије са НAТО и геј парада, односно на који начин је СAД окупирао Балкан и ЕУ, а Вучић влада путем манипулације, Србијом (00:54:00).

На крају г. Стаматовић причао о томе колико је потребна лустрација Србији (01:05:00), а г Обрадовић је указао ко све мора због корупције и криминала, пре свега од политичара и тајкуна, да одговара за своја недела пред српским судством, као и да ће се режим СНС-СПС почети да руши из Београд, а у урушити као кула од карата широм целе српске државе (01:08:00).

Дебату, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.