Прочитај ми чланак

ЛУДИЛУ НЕМА КРАЈА Украјинци су преци Европљана и колевка беле расе и цивилизације

0

Лудилу у Украјини нема краја. У најновијем истраживању, која су вршена и код нас како би се доказало да један јужнославенски народ нема везе с другим, Украјинци су отишли корак даље.

Aко су се у нас бројали постотци такозваних хаплотипова и тако утврдило да нека од данашњих нација нема везе с другом , Украјинци не само да су ”утврдили” како немају никакве крвне и генетске везе с Русима, него су чак преци свих европских нациа.

Како јавља украјинска 24ТВ, тим међународних научника и стручњака за генетику је у лабораторију у Немачкој провео велика генетичка истраживања ДНК становника целе Украјине. Резултати истраживања указују на значајне разлике Украјинаца и Руса, што је за ”научнике” који прво одреде коначни резултат истраживања, а онда одаберу методу како то доказати било посебно важно.

Проучавање узорака ДНК је доказало смер и приоритет историјског развоја украјинске нације, односно етноса, како стоји у закључном извештају резултата ”научног истраживања”.

Држећи се тренутно признате методе проучавања хаплогрупа, научници открили како је у 53% испитаника међу Украјинцима пронађен ген, који постоји и међу народима у другим европским земљама, али у врло ниској стопи.

У чланку даље стоји, како је у време када је нација ”оријев” (оріїв)  живела на подручју данашње Украјине, просечна годишња температура пала за много степени, што је довело до велике хладноће која је утицала на људску популацију. За овај народ смо покушали на свим језицима пронаћи податке, али како чланак не наводи хаплотип са стандардним обиљежјима, не можемо рећи о којем је заправо народу реч.

Украјинска 24ТВ наводи да су због тога преживели само људи који су имали ген ”толеранције на млеко” и који су га могли пити и варити. Већина одраслих не може користити млеко, као на пример Aфриканци и Aзијати.

”Генетичари су закључили да су у Европи била само два места де су се људи могли сакрити од хладноће. То су Украјина и Пиринејско полуострво. Територија данашње Русије је то време била прекривена ледом и на њој није било људског живота. Научници су након истраживања дошли до следећег закључка. Наиме, Украјинци су преци Европљана и људи који данас живе на подручју Украјине, представљају колевку беле расе и модерне цивилизације”, пише 24ТВ.

Међу Русима има врло мало људи ове хаплогрупе у односу на Украјинце.

”То доказује да се Украјинци и Руси различите етничке скупине и генетски не чине ни ”породицу” нити су ”братски народи”, наводи се у истраживању научника.

Ето сад знамо што нисмо знали и можемо рећи да смо с источне стране Пиринеја браћа с Украјинцима, иако ранија истраживања која су проводили мешовити тимови научника из више светских земаља говоре другачије.

Но, они прије су вероватно ”погрешили”.