ЛУДИЛУ НЕМА КРАЈА Украјинци су преци Европљана и колевка беле расе и цивилизације

10

Лудилу у Украјини нема краја. У најновијем истраживању, која су вршена и код нас како би се доказало да један јужнославенски народ нема везе с другим, Украјинци су отишли корак даље.

Aко су се у нас бројали постотци такозваних хаплотипова и тако утврдило да нека од данашњих нација нема везе с другом , Украјинци не само да су ”утврдили” како немају никакве крвне и генетске везе с Русима, него су чак преци свих европских нациа.

Како јавља украјинска 24ТВ, тим међународних научника и стручњака за генетику је у лабораторију у Немачкој провео велика генетичка истраживања ДНК становника целе Украјине. Резултати истраживања указују на значајне разлике Украјинаца и Руса, што је за ”научнике” који прво одреде коначни резултат истраживања, а онда одаберу методу како то доказати било посебно важно.

Проучавање узорака ДНК је доказало смер и приоритет историјског развоја украјинске нације, односно етноса, како стоји у закључном извештају резултата ”научног истраживања”.

Држећи се тренутно признате методе проучавања хаплогрупа, научници открили како је у 53% испитаника међу Украјинцима пронађен ген, који постоји и међу народима у другим европским земљама, али у врло ниској стопи.

У чланку даље стоји, како је у време када је нација ”оријев” (оріїв)  живела на подручју данашње Украјине, просечна годишња температура пала за много степени, што је довело до велике хладноће која је утицала на људску популацију. За овај народ смо покушали на свим језицима пронаћи податке, али како чланак не наводи хаплотип са стандардним обиљежјима, не можемо рећи о којем је заправо народу реч.

Украјинска 24ТВ наводи да су због тога преживели само људи који су имали ген ”толеранције на млеко” и који су га могли пити и варити. Већина одраслих не може користити млеко, као на пример Aфриканци и Aзијати.

”Генетичари су закључили да су у Европи била само два места де су се људи могли сакрити од хладноће. То су Украјина и Пиринејско полуострво. Територија данашње Русије је то време била прекривена ледом и на њој није било људског живота. Научници су након истраживања дошли до следећег закључка. Наиме, Украјинци су преци Европљана и људи који данас живе на подручју Украјине, представљају колевку беле расе и модерне цивилизације”, пише 24ТВ.

Међу Русима има врло мало људи ове хаплогрупе у односу на Украјинце.

”То доказује да се Украјинци и Руси различите етничке скупине и генетски не чине ни ”породицу” нити су ”братски народи”, наводи се у истраживању научника.

Ето сад знамо што нисмо знали и можемо рећи да смо с источне стране Пиринеја браћа с Украјинцима, иако ранија истраживања која су проводили мешовити тимови научника из више светских земаља говоре другачије.

Но, они прије су вероватно ”погрешили”.

 • Драгош Варошчић

  Ми са украјинцима нити смо били нити можемо бити браћа. Они могу бити браћа само са фашистима.

 • омг

  Па, да само што су некад били Срби

 • Т. Горски

  Закључак је,
  како је у „то доба“ у Украини био рај за људску врсту а на подручју данашње Русије владале неподношљиве хладноће онда су Руси у ствари потомци Украинаца (или су из Кине односно Монголије, под условом да су и они били рај као и Украјина).

  Боже сачувај каквог све идиотлука човјек неће чути и каквих све будала и кретена неће срести у животу !?

  • омг

   Ма сви смо потомци Украјинаца, Албанаца, Хрвата, Бугара само још они међусобно да се договоре

  • EU KROmanjonac Hrvoser

   Заборавио си и Федербосанчуга, пре 2 дана др.Бакир довршио своја истраживања и обзнанио резултате да су Срби и Хрвати уствари Федербосанчуге.

  • Спира

   Ускоро се може читати како су Украјинци од земљине плоче направили земљину лопту . Још притом су мало закосили осу ротације како би била 4 годишња доба.

  • Т. Горски

   Ја мислим да ће „они“ (не мислим на народ него на ове криминалце што управљају Украјином) ускоро почети да „пеглају“ земљу, чим се дигне „кука и мотика“.
   Мислим да су сазрели за то.
   Поздрав !

  • tomahawk

   ti mislis>>>
   otkad sumska pandurila iz Bosne umeju da misle
   i chime da misle
   pa Medved i teta Lija su za tebe fakultetski obrazovani

  • Т. Горски

   Можда и јесу они за мене а ја за тебе, а мислим да је то већини познато.
   Ако не вјерујеш припупитај још кога па ћеш чути шта људи кажу.

   ШИБЕ бре будалчнино !
   ЗасмрАдио си све па се не може проћи поред тебе да се човјек не почне гушити.
   Ш И Б Е !!!

 • Destroyer

  Овим се покушава да се још више заваде словенска бела браћа . Срби, Руси, Украјинци браћа,сви у један фронт, стоп братском рату : https://www.youtube.com/watch?v=NT4Mz2cdSnM