Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Вучић је мало нервозан

0

Двери се од свог постанка залажу за очување граница Србије, дакле граница унутар којих су Косово и Метохија. Никада нисмо предлагали ограђивање од својих комшија. Са македонским народом имамо заједничку прошлост и делимо многе традиционалне вредности.

Ми разумемо Вучића да мора да нападне Двери, посебно сада када се родољубива опозиција уједињује и када рејтинг Двери расте. У недостатку аргумената нам је замерао акценат, али сада је превазишао самог себе, а то заиста није лако.

Поводом злонамерне инсинуације Александра Вучића, коју је изрекао синоћ у Дневнику на РТС-у, да Двери и њихови савезници предлажу затварање граница према Македонији, можемо само поновити да је Вучић као чувени медијски манипулатор поново нетачно представио ставове Двери.

Јавности је одувек познат став Двери, да су Косово и Метохија саставни део Србије и да је Вучић зарад опстанка на власти решио да испуни обећање дато својим страним газдама и да се одрекне наше јужне покрајине.

Народ Македоније је са српским народом близак и добро се разумемо. Разумемо да је дипломатски скандал и свађа нешто што народ не жели, преко чега Вучић жели да замаскира велеиздају и предају Косова и Метохије.