Прочитај ми чланак

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ПРИКУПЉАЊА СВЕЗАКА И ШКОЛСКОГ ПРИБОРА за српску децу на Космету

0

Поштовани Хуманитарна организација Српска солидарност храном и Удружење за одбрану Ћирилице „Добрица Ерић“ покреће хуманитарну акцију прикупљање свезака и школског прибора за наше мале хероје на спрском Косову и Метохији.

НА КОСМЕТУ СРПСКЕ ДЕЦЕ ИМА ШКОЛСКА СВЕСКА ПОТРЕБНА ЈЕ ЊИМА

Овом приликом Вас позивамо да и Ви будете део ове хуманитарне акције. Можете узети учешће тако што би у башој књижари позвали родитеље да приликом куповине школског прибора за своју децу као прилог оставе бар по неку свеску или нешто од сколског прибора за ову хуманитарну акцију, а и Ви колико сте у могућности узмете на исти начин учешће у овој хуманитарној акцији.

У прилогу Вам шаљемо плакат који можете окачити код вас на видном месту, где у празан простор можете сами упиати назив књижаре.

Молимо Вас да о евентуалном учешћу у овој хуманитарној акцијиобавестите нас маилом или смс покуком(060/6-970-907), како би могли благовремено да објавимо ваше учешће у заједничкој акцији.

Све наше досадашње акције су биле медијски испраћене и можете их видети на нашем сајтуwww.srpskasolidarnosthranom.com као и на инстаграму и YouTube каналу и на сајту Ћирилице www.cirilica-beograd.rs .

Акција траје до 30.08.2017.године где би на ваш позив дошли да преузмемо шта сте прикупили како би могли обрадовати нашу децуна Косову и Метохијиза први школски дан 1.09.2017.године.

За све додатне информацијестојимо вам на располагању путем телефона контакт особа Милорад Ђошић 060/071-67-08 путем маила[email protected]

За преузимање прикупљеног школског прибора од 27.08.2017.године позовите на телефон контакт особа Бранко Антић 060/6-970-907

НАШЕ МАЛО ЈЕ НЕКОМЕ МНОГО

[email protected] 
[email protected] 
www.srpskasolidarnosthranom.com