Прочитај ми чланак

ДЕЈАН ПЕТАР (СРБИН.ИНФО) ЗА РУСКИ NEWS FRONT: СНС режим се боји патриотских медија

0

У Србији највећи број већих мејнстрим медији, директно или индиректно, контролише СНС-СПС режим; оно мало што није под њиховом шапом у рукама је Запада, односно углавном је власништво фирме на чијим челу се налази бивши први човек ЦИА, Дејвид Петруес.

Онда можете да замислите о каквим се такозваним опозиционим медијима ради, казао је у интервјуу за руски портал News Front , Дејен Петар Златановић, главни одговорни уредник портала Србин.инфо.

– Ти медији су у служби владајућег режима, када је у питању евроатланска прича Владе Србије, а опозициони су само оној мери када  се доведе у питању улазак Србије у ЕУ и НАТО, рекао је Дејан Петар и додао:

– Међутим, постоје и алтернативни медији, као што је Србин.инфо, који су јако читани, али пошто немају довољну финансиску подршку могућности су им мале, у смислу колико могу да обраде и пласирају ваљaне информације у јавном мњењу до којих долазе током свог рада. Режиму не одговара да има опозиционе патриотске медије који би постављали права питања, а које не постављају такозвани опозициони медији које контролише или финансира Запад. Добар је пример премијерка Србије Ана Бренабић, која је радила за једну страну (америчку) државну агенцију (УСАИД), а која је сада на челу српске државе што је апсурд и веома опасно по безбедност наше земље. Такође, постављамо и питање зашто Србија као војно неутрална земља има војну вежбу са НАТО савезом, на својој териториji, када су НАТО трупе окупирали један део Србије, односно јужну српску покрајину Косово и Метохију. То је нешто о чему пише Србин.инфо и други патриотски медији, а о чему не говоре прорежимска и прозападна гласила.

Шта је још у вези  Српске Крајине, ситуације у Новорусији (Донбасу), Сирији, о темама везаним за Други светски рат, о НАТО бомбардовању српских земља и распаду Југославије, 5. октобру, полуколонијалном положају Србије, као и о руској прозападној опозицији  и модерном руском филму, рекао Дејaн Петар Златановић, у разговору са уредницом руског портала News Front , Оксаном Сазоновом, погледајте у видео клипу горе.