Прочитај ми чланак

ПОГЛЕДАЈТЕ како је убијен један од терориста у шпанском летовалишту Камбрилс!

0

Свих пет терориста који су покушали јутрос у шпанском летовалишту Камбрилс да понове напад какав су извели осам сати раније у Барселони, убијни су у окршају са полицијом. Четворица су упуцани у аутомобилу којим су покушали да убију пролазнике, а један од њих убијен је на улици. мСнимак убиства освануо је на интернету

На снимку који је објављен види се како је терориста погођен са неколико метака, али се подигао на ноге узвикујући пароле и кренуо према наоружаним полицајцима који су поново пуцали на њега и убили га.

Неколико терориста покушало је да се комбијем залети у пешаке у пешачкој зони у Камбрилсу, али им се возило преврнуло након чега је полиција убила четворицу. Једног терористу полицајци су ранили на променади, пренели су медији

Сведок овим трауматичном догађају био је Фицрој Дејвис који је за Би-Би-Сијев „Радио 4“ описао тренутак у којем је полиција упуцала на нападача.

– Један мушкарац је трчао низ улицу и викао, нисам га разумео. Неко је рекао „позовите полицију“. Стигли су већ за 30 секунди и искочили из аутомобила. Почели су да вичу на мушкарца који је опет нешто изговорио, а затим сам чуо два пуцња. Мушкарац је пао на тло, али је брзо устао. Прекорачио је ограду и почео да изазива полицајце. Смешио се и наставио да хода према њима. Полиција је опет запуцала и тада је напокон остао на тлу – рекао је Дејвис.

Упозоравамо, видео који следи сдржи узнемирујуће сцене: