Прочитај ми чланак

КАРИЋ, ПОСЛЕ РАЗГОВОРА СА ЧОВИЋЕМ: Желим да уђем у Звезду

0

Наше интересовање постоји - поручио је Богољуб. Нисамо затворени ни за кога, зато ће добити званичну понуду - каже први човек црвено-белих.

Летња фотографија, на којој су председник Црвене звезде Небојша Човић и српски бизнисмен Богољуб Карић „ухваћени“ у ћаскању у једном будванском кафићу, развила је теорију о могућој пословној сарадњи. Неповољна финансијска ситуација у клубу с Малог Калемегдана савршена је подлога за такву врсту нагађања.

У изјави за „Новости“ Карић изражава начелно интересовање за улагање у клуб за који страсно навија, али иза тога постоји једно велико „али“…

– Свакако да постоји наше интересовање за Звезду. Посебно је Удружење српских индустријалаца и предузетника било заинтересовано и ранијих година, али никада нисмо имали могућност да уђемо у Звезду и професионално поставимо клуб на кров света. Уопштено смо причали о клубу, што је и нормално јер сам звездаш. Било је приче о томе да се од разних интересних група не може нормално учествовати у развоју спорта, без обзира на то колико га волиш.

Поводом изреченог става да је заинтересован за улагање у Звезду, „Новости“ су контактирале са првим човеком црвено-белих…

– Господин Карић је дао интересантну изјаву. Бар откад сам ја у Црвеној звезди, она није затворена ни за кога и пошто постоји интересовање Удружења индустријалаца и предузетника, добиће званичну понуду КК Црвена звезда. И нама би било задовољство да такво еминентно удружење, у којем су проверени звездаши какав је и господин Карић, буде у Звездином пословном „пулу“ – конкретно одговара Човић на изјаву познатог српског бизнисмена.

Остаје да се види да ли ће се прича завршити на летњем ћаскању, или ће Богољуб Карић проћи кроз врата која му је јавно отворио председник црвено-белих.