Прочитај ми чланак

БОШКО УДАРИО НА ШУТАНОВЦА: Лидер ДС био власт, па сад чува Вучића

0

Шутановац није видео ништа спорно у осамостаљивању Црне Горе и независности Косова, али одмах скаче када се помене нови референдум у Црној Гори након пада мафијашког режима Мила Ђукановића или осамостаљење Републике Српске, пише лидер Двери између осталог у реаговању на интервју Драгана Шутановца у Недељнику.

„Иако су Двери биле апсолутно против власти Бојана Пајтића у АП Војводини – Бојану Пајтићу се мора признати да је био прави демократа и права опозиција Вучићевој власти, што се за Драгана Шутановца не може рећи. Да је прави демократа Бојан Пајтић је показао када је стао на страну покрадених изборних листа на парламентарним изборима 2016. године, иако је могао да ћути и да уколико покрадени остану испод цензуса добије један мандат више за ДС. Да је био права опозиција види се по томе што Вучића никада није штедео као Драган Шутановац данас у својим јавним и медијским наступима. Ваљда је зато морао бити смењен са чела ДС-а“, пише Бошко Обрадовић у реаговању на интервју Драгана Шутановца у Недељнику, бр 291.

Обрадовић наводи да су разлике између Драгана Шутановца и Двери велике:

„Шутановац је био на власти и компромитован је – Двери нису, Шутановац чува Вучића од сваке оштре критике – Двери су права опозиција, Шутановац је остао без идеја јер му је СНС узео све – Двери имају нов и оригиналан програм, Шутановац није у Народној скупштини – Двери су најјача скупштинска опозиција напредњачкој власти“, написао је између осталог Обрадовић.