Прочитај ми чланак

БОШКО (ДВЕРИ): Шутановац и Вучић у договору да избаце Косово и Метохију из Устава

0

Грађани Београда на предстојећим београдским изборима не желе договоре око поделе политичког плена између СНС и ДС, већ алтернативу и садашњем и бившем режиму.

Шеф демократа, Драган Шутановац, изјавио је да је Демократска странка оформила тим стручњака за уставно право који ради на дефинисању предлога за промену Устава.

Тим поводом, председник Двери изјавио је данас медијима да се Шутановац у својој изјави наводно утркује са Вучићем, ко ће бити бољи, јачи и бржи зачетник промене Устава Републике Србије.

„Шутановац наводно прозива Вучића, како ништа не ради по питању промене Устава, већ само симулира такве тежње.

Међутим, све ово поново представља наставак ријалити шоуа Александра Вучића, само са новим актером, Драганом Шутановцем“ – рекао је Бошко Обрадовић.

Председник Двери је истакао да је ова изјава скандал, који представља директан договор Шутановца и Вучића са Западом како би се убрзала промена Устава и избаци преамбула о Косову и Метохији у саставу Србије.

„Бесмислено је овако важно питање везивати за изборе у Београду, иако је нама јасно зашто желе да овај чин ставе под сенку београдских избора. Медији неће постојати, сви државни ресурси биће укључени у Вучићеву кампању и велеиздаја ће проћи неприметно.

Ово је доказ да су политике СНС и ДС исте. Не би нас чудило када би Вучић и Шутановац имали заједничког кандидата за градоначелника Београда.

Грађани Београда на предстојећим београдским изборима не желе договоре око поделе политичког плена између СНС и ДС, већ алтернативу и садашњем и бившем режиму.

Двери раде на томе и ускоро ћете видети прве плодове тога рада“ – закључио је Обрадовић.

Информативна служба Српског покрета Двери