Прочитај ми чланак

ХЕЛЕН МИРЕН: Меланија ће показати своју мрачну словенску душу

0

Глумачка легенда Хелен Мирен нема длаке на језику и отворено разговара о свим темама од моде, секса, феминизма до политике.

Славна оскаровка, која је недавно прославила 72. рођендан, краси насловницу најновијег издања магазина „Aллуре“, за који је, између осталог, говорила о старењу.

„Кад чујемо реч ‘антиејџинг’ знамо да старимо. Сви само желимо да изгледамо и осећамо се најбоље што можемо“, каже Хелен Мирен, која не жели да је третирају као да има 72 године.

„Страшно се увредим и заиста наљутим ако се људи понашају према мени као да су ми 72. Мрзим кад људи устају и препуштају ми своје место. Не, не и не! Не желим ваше место!“, каже легендарна глумица, која признаје да јој је данас јасније зашто су је у двадесетим сматрали сексепилном.

„У мојим двадесетим говорили су ми да сам секси. Била сам тотални клише: плава коса, груди, струк, а то сам тада мрзела јер није било модерно. Тад су у моди биле мршавице с цигаретама обучене у црно, а ја никад нисам била у тој категорији“, каже Хелен Мирен и додаје да су за њу данас најсексепилније жене на свету Џесика Честејн и Натали Портман, које су врло интелигентне што их, према њеном мишљењу, чини још сексепилнијим.

У интервјуу Хелен Мирен није бежала ни од разговора о политици, тачније, о америчкој породици Трамп.

Осврнула се и на познати снимак у ком Меланија одгурује руку свог супруга, председника Сједињених Aмеричких Држава.

„Гледам то и мислим да је она једна од најмоћнијих жена на свету јер може да га сруши. То је замало и направила и то само руком. Јасно му је дала до знања да је не дира. Знате, ја сам пореклом из Источне Европе, а ми имамо мрачне душе. Видећете, та мрачна словенска душа ускоро ће се показати“, каже Хелен Мирен, која је била много оштрија према Трамповој љубимици, ћерки Иванки, и њеној недавно објављеној књизи  (Жене које раде).

„Њена књига нема везе с тим како већина жена живи, она им саветује да узму мало времена за себе како би отишле на масажу. Ма, дајте молим вас“, коментарисала је Хелен Мирен, која је Трампа назвала „диносаурусом“.