ТАЊУГ: Пожар подметнут, затвара се фабрика на Ади Хуји

3

Београд -- Сектор за ванредне ситуације МУП донеће данас одлуку да затвори "Фабрику хартија Београд" на Ади Хуји због учесталих пожара, сазнаје Тањуг у полицији.

Осим тога, Тањуг незванично сазнаје и да полиција према првим резултатима истраге сумња да је пожар подментнут, с обзиром на то да је избио на три одвојене локације на депонији картона. Како сазнаје Б92, пожар је истовремено букнуо на три места на депонији картона иза фабричког круга.

Такође, Тањуг истиче и да је градоначелник Синиша Мали дао налог да еколошка инспекција и дежурна инспекција по хитном поступку изађу на терен и да утврде чињенично стање.

Градоначелник је тај налог издао с обзиром на то да је у претходних 60 дана у тој фабрици избило чак четири пожара.

У фабрици је око 11 часова дошло до пожара на депонији картона, ватрогасне екипе су на месту пожара, присутне су и медицинске екипе, а један ватрогасац је лакше повређен.

У истој фабрици на Ади Хуји пожар је избио и пре двадесетак дана када је приликом гашења повређено више људи, док су ватрогасац и један запослени преминули од последица повреда.

 • drNele

  nove metode za nove trzne centre i mafijaska legla

  • моћни Ђоле Јанговић

   Нису то нове методе него су старе мафијашке методе. Патентиране двадесетих година прошлог века у Чикагу и околини. Сада је мафија на власти у Америци, па су ове методе застареле, сад шаљу дрон и „хелфајер“ ракетама поравнају шта им смета…
   Ова наша гологузија нема пара за дронове а и да има превелике су циције, јефтиније им је овако пешке..

 • тек успут

  Што не „почисте“ поноћни булдожери, то почисте подметнути пожари.