ДВЕРИ НАЈАКТИВНИЈЕ У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ од свих посланичких група

2

У медијима је незапажено прошла вест са подацима о активности посланика у Народној скупштини у овом сазиву. Напредњаци су се обратили на седницама 1164 пута, а Двери 605 пута, што је у самом врху броја обраћања. Међутим, ако погледамо број посланика у посланичким групама, обраћања напредњака је свега 11 по посланику, док су Двери убедљиво прве са просеком од 86 обраћања по посланику.

У ”Вечерњим Новостима” од 9.августа пише и да су се представници Демократске странке обратили 653 пута, Доста је било, као и Двери 605, а Радикали 588 пута, док су остале посланичке групе имале знатно мањи број обраћања на седницама НСРС.

Узимајући у обзир величину посланичких група, јасно је да су најактивнији од свих посланика били посланици Српског покрета Двери.

Из овог приказа јасно се види колико значи преданост и пожртвованост народних посланика Двери и зашто је медијска цензура према Дверима, нарочито на електронским медијима, толико велика.

Оног момента када више грађана Србије буде имало јаснију слику о посвећености и доследности Двери у активностима које спроводе у складу са својим програмом, тада владајућем режиму неће помоћи ни намештена истраживања о рејтинзима странака, са апсолутном грешком од плус-минус 3%.

  • BOB

    Ovo samo budale ne vide, a ovde ih na ovom portalu ima nekoliko. Vec sam nekoliko puta, ovde pisao, da su dveri za sada najbolji i najcistiji, ali placenici, sendvicari i ulizice, to vide ali su laka roba za odkup.

    • Aleksa

      nemas ti blage veze o zivotu. steta sto si slep kod ociju. hebali vas političari u dupe rosno.