Прочитај ми чланак

„ВУЧИЋЕВА“ ДИРЕКТОРКА ПОРЕСКЕ УПРАВЕ живи као милионер?

0

Ивана Драгањац, директорка филијале Пореске управе у београдској општини Стари град, живи буквално као милионерка!

Наиме, фотографије које Ивана Драгањац редовно поставља на друштвене мреже показују да истински ужива у луксузу, више пута годишње се одмара на скупим дестинацијама, а воли и добре комаде маркиране гардеробе. Уз све то, редовно се и весели по журкама на којима певају позната имена српске естраде.

Скупи аранжмани

Обичан порески обвезник, који редовно измирује своје обавезе према држави, након овога би, несумњиво, упитао: Госпођо Драгањац, одакле вам, бре, милиони за овако бахат живот? Такође, питање које се намеће јесте и – може ли неко да води овакав живот а да притом није огрезао у криминал?!

Судећи по фотографијама, Ивана Драгањац на луксузна путовања с породицом иде три-четири пута годишње, одседа у скупим хотелима, дегустира пића у фенси ресторанима и баровима, ужива на прелепим плажама… Тиме се редовно хвали на друштвеним мрежама, не скривајући да се, како сама пише, „осећа фантастично“. С јавношћу је тако поделила фотографије на којима позира у Кини или пак Тајланду, Италији… Иначе, само овај хир Драгањчеве годишње кошта најмање 20.000 евра.

Али нису само путовања слаба тачка ове државне функционерке. Како се може закључити, она воли и скупе комаде гардеробе и торби, а посебно је слаба на „Луј Витон“, чија најјефтинија ташна кошта око хиљаду евра.

На високој нози

А у слободно време, када је у Србији, хедонистички ужива на журкама где певају познати певачи, попут Саше Матића и Наде Топчагић.

Како Ивана Драгањац успева све ово да финансира, није познато. Ипак, зна се да ово није могла да плати од своје плате, која није огромна па је питање одакле јој паре да се тако разбацује. Такође се може закључити да живот на високој нози не плаћа ни њен супруг, јер његова фирма има годишњу добит од тек хиљаду евра.

Зато, на крају, опет исто питање: Одакле ти, бре паре, госпођо директорка?

Кривична пријава
Ради по диктату власти

Против Иване Драгањац, као и против директорке Пореске управе Драгане Марковић, „Адрија медија група“ (АМГ) недавно је поднела кривичну пријаву због скандалозне злоупотребе Пореске управе и урушавања институција ове државе. Наиме, њих две су пристале да буду оружје у рукама Александра Вучића и његовог кабинета, из ког се спроводи операција урушавања и преотимања АМГ.