„ВУЧИЋЕВА“ ДИРЕКТОРКА ПОРЕСКЕ УПРАВЕ живи као милионер?

4

Ивана Драгањац, директорка филијале Пореске управе у београдској општини Стари град, живи буквално као милионерка!

Наиме, фотографије које Ивана Драгањац редовно поставља на друштвене мреже показују да истински ужива у луксузу, више пута годишње се одмара на скупим дестинацијама, а воли и добре комаде маркиране гардеробе. Уз све то, редовно се и весели по журкама на којима певају позната имена српске естраде.

Скупи аранжмани

Обичан порески обвезник, који редовно измирује своје обавезе према држави, након овога би, несумњиво, упитао: Госпођо Драгањац, одакле вам, бре, милиони за овако бахат живот? Такође, питање које се намеће јесте и – може ли неко да води овакав живот а да притом није огрезао у криминал?!

Судећи по фотографијама, Ивана Драгањац на луксузна путовања с породицом иде три-четири пута годишње, одседа у скупим хотелима, дегустира пића у фенси ресторанима и баровима, ужива на прелепим плажама… Тиме се редовно хвали на друштвеним мрежама, не скривајући да се, како сама пише, „осећа фантастично“. С јавношћу је тако поделила фотографије на којима позира у Кини или пак Тајланду, Италији… Иначе, само овај хир Драгањчеве годишње кошта најмање 20.000 евра.

Али нису само путовања слаба тачка ове државне функционерке. Како се може закључити, она воли и скупе комаде гардеробе и торби, а посебно је слаба на „Луј Витон“, чија најјефтинија ташна кошта око хиљаду евра.

На високој нози

А у слободно време, када је у Србији, хедонистички ужива на журкама где певају познати певачи, попут Саше Матића и Наде Топчагић.

Како Ивана Драгањац успева све ово да финансира, није познато. Ипак, зна се да ово није могла да плати од своје плате, која није огромна па је питање одакле јој паре да се тако разбацује. Такође се може закључити да живот на високој нози не плаћа ни њен супруг, јер његова фирма има годишњу добит од тек хиљаду евра.

Зато, на крају, опет исто питање: Одакле ти, бре паре, госпођо директорка?

Кривична пријава
Ради по диктату власти

Против Иване Драгањац, као и против директорке Пореске управе Драгане Марковић, „Адрија медија група“ (АМГ) недавно је поднела кривичну пријаву због скандалозне злоупотребе Пореске управе и урушавања институција ове државе. Наиме, њих две су пристале да буду оружје у рукама Александра Вучића и његовог кабинета, из ког се спроводи операција урушавања и преотимања АМГ.

 • Деда

  Извињавам се унапред на вулгарности у коментару. Још једна битанга и протува, прављена гладним курцем, похлепна, бахата, бедна и припроста. Још један паразит, нерадник, незналица, послушник и полтрон. Могу да се кладим да је велики стручњак, са огромним знањем и искуством, таман за Пореску управу. Громада као и помахнитали Фирер и његова циркуска трупа. Какво паразитирање, каква бахатост, каква похлепа, каква жгадија. Да Србија лежи на злату и да дијаманти расту на дрвећу, пропала би и банкротирала поред оваквих пропалица који са невероватном лакоћом бесомучно пљачкају и сисају крв. Паланачка калакурдија, пацови, штакори и гњиде, измилела из својих рупа, осоколила се и напала Србију у ројевима, окупирали је, узурпирали и несметано черече и деле свој „ратни плен“, уништавајући све што је стварано генерацијама и вековима, муком, крвљу, сузама и знојем. БРЖЕ, ЈАЧЕ, БОЉЕ ! БУДУЋНОСТ У КОЈУ ВЕРУЈЕМ !

  • ЏЕРОНИМО

   Narod kaže: koga je pravio gladan otac, taj se nikada najesti ne može. A setimo se i Jorgovankinog bahaćenja kada joj je bilo teško da drži podignute noge pa je naredila da se kupe oni podmetači…
   Tako to radi pohlepna naprdnjačka ološ!“

   U nekim drugim, srećnijim vremenima takve face su mogle videti samo ispred nekog zadružnog doma na putu Brus-Brzeće, kako sede na plastičnim gajbama i ispijaju mlako pivo. Takvi likovi tada nisu imali ausvajs za urbane sredine. A vidi ih sada, kako se to osililo i razmahalo.
   Ipak, kada se malo bolje pogleda, takvi su i morali da pobede i uspeju u svom naumu. Vodila ih je i gonila neverovatna glad da po svaku cenu izleče neviđene komplekse. Glad za moći, za vlašću, za hranom, za novcem, za ženama… Iskonska i sirova – glad. Od te sile nema odbrane. Oni drugi, od malena sigurni u sebe i svoje kvalitete, džentlmenski su ih propuštali verujući da su bezopasni i da je borba sa njima poniženje i gubljenje vremena. E, tu su se gadno i žestoko zajebali. Umesto da im do kraja života pokazuju ko je pravi gazda, da im lupaju vaspitne čvrge i da ih drže tamo gde im je i mesto, dali su im prostora da se razmahnu i ovi su to prigrabili kao kandžama. Kada su jednom uspostavili kriterijume koji njima odgovaraju i uveli pravila za njih i njima slične, bilo je kasno. Dok si se okrenuo, oni su zavladali i preuzeli sve.
   Pošto sam pristalica teorije da se u politici ništa ne dešava slučajno, sklon sam da pomislim kako čitav ovaj stampedo najgoreg ološa koji je pregazio Srbiju, nije nastao baš spontano i niotkud, nego da je neko dunuo u pištaljku i dao znak za start. Možda će neki politički analitičar za koju deceniju iskopati dokument pod nazivom „Protokoli srpskih mudraca“, koji će objasniti mnoge stvari. Može, recimo, da ispadne kako su se, tamo negde sredinom osamdesetih, mudre sede glave sastale, napisale Bibliju za gubitnike i autsajdere i pokazale im kako da zavladaju ovom zemljom. Verovatno je kao „dan D“ i početak operacije izabran 23. septembar 1987. i Osma sednica CK SKS.

 • Prle Tihi

  Људи укинуте порезе на плате па нека се држава финансира других средстава чиме би се страховито повећала одговорност, свест и савест власти.

 • Ћирко

  Није само лопов, већ глуп лопов.