Прочитај ми чланак

ОНИ СУ ОВОМ ПЕСМОМ ОБЈАСНИЛИ СТАЊЕ У СРБИЈИ! Сузе ће вам кренути саме!

0

Ово је истинита прича. Свака сличност са стварним особама и догађајима је сасвим намерна - порука је овог војвођанског састава

Састав „Vanya con Trios“, који долази изКикинде, пре два дана избацио је нову песму на Јутјубу и одушевио, али и расплакао многе речима своје нове песме, која ће све натерати да се замисле и запитају у каквом ми то свету живимо.

Овај састав чине Вања Грастић, Стефан Бошков и Милош Симић и Јелена Даљев.

Бенд је основан 2014. године, а формирање бенда дошло је као природна последица вишегодишњег бивствовања чланова на локалној музичкој сцени, током којих су сазревали и као личности и као музичари.

Музичка окосница бенда до сада била је инспирисана Војводином и њеним равничарским пределима, у којима су чланови састава расли.

Овај пут гађају право у срце свих оних који се суочавају са суровом реалношћу данашње Србије, где и они као млади људи, виде, схватају, осећају да све више наших познаника, пријатеља, браће и сестара неповратно одлази из ове земље у потрази за бољим сутра, неком лепшом будућношћу коју овде не виде.

Сву јачину речи њихове нове песме „Карта у једном правцу“ осетиће свако ко је доживео макар и делић оног о чему овај бенд пева, послушајте песму и просудите сами: