Прочитај ми чланак

ВРХУНАЦ ЛИБЕРАЛНИХ ТЕКОВИНА – одузимање деце традиционалним породицама

0

Сваки пут када либерали, било на федералном или на нивоу провинције, у канадске законе увлаче идеологију хомосексуализма, како би отимали децу традиционалним породицама свих вера, народ остаје препуштен сам себи против државне тираније болесника.

У јуну 2017. године амерички лист ,,Лајфсајтњуз“ jе објавио да је у Канади, у провинцији Онтарио, парламент усвојио закон који налаже ,,одузимање“ деце од родитеља који су критични према нетрадиционалним браковима и родној идеологији. Хришћани из Канаде су овај закон ,,Бил89″, који је наравно написан од стране либерала, назвали тоталитарним, будући да он предвиђа одузимање деце верницима.

Либерали из парламента су, лукаво, пре одласка на колективни одмор, наметнули диктаторски нацрт закона ,,Бил 89″, који омогућава полицији да масовно одузима децу хришћанским породицама, које критикују хомосексуалност.

Присталице ,,канадског покрета који промовише породицу“ упозоравају да нови ,,Закон 89″ даје држави огромна овлашћења за отимање деце из породица које су против геј и родне идеологије. Поред тога, сада су државни органи у Канади добили право да забране традиционалним породицама да васпитавају или усвајају децу!

У нови закон су убачени термини као што су ,,родни идентитет“ и ,,родно изражавање“, као главни фактори који су обавезни да се узму у обзир приликом одузимања детета традиционалној породици, а све под лажном паролом ,,у интересу детета“. Истовремено, закон искључује вероисповест и систем вредности у којем су родитељи васпитавали своје дете, из фактора које ће у обзир узимати служба за ,,заштиту деце“.

,,Лајфсајтњуз“ пише да нови закон представља озбиљну претњу за све хришћане и све вернике који имају децу или који планирају да усвоје дете у Канади. У ствари, родитељи у Канади су сведоци тога да је у њиховој земљи сада установљена „тиранија идеолога хомосексуалности“, а раширен је и антихришћански фанатизам.

Напомиње се да су овај закон либерали провукли под паролом „заштите права све деце у Канади да пробају хомосексуалне односе“. Како деци експериментисање са перверзијама бране вера и традиционални родитељи, канадска власт управо се намерила да од таквих ,,ретроградних елемената“ (како их либерали називају) штити сву децу и омладину у земљи.

„Закон 89″ садржи одредбу према којој дете које ,,психички или емоционално пати у традиционалној породици“ или је „подвргнуто могућем ризику да некада пати“ (због критике или конзервативизма родитеља), држава мора хитно да заштити, одузимањем из те породице и предавањем либералним нетрадиционалним организацијама.

Стручњаци истичу да се у Канаду уводи „родна тиранија“, која је већ успешно тестирана на ,,експерименталној платформи“ у Краљевини Норвешкој. У Норвешкој, за борбу против свих оних који се не слажу са идеологијом „хомосексуализма“, су формиране посебне полицијске јединице под називом ,,Барневарн“. Основна функција те норвешке специјалне службе је постала тзв. ,,заштита деце“ од конзервативних родитеља методом масивних одузимања деце из традиционалних породица. Сада ће исте полицијске специјалне снаге деловати и у Канади.

Поред тога, сада су у Канади сви хришћански верници званично искључени са списка оних који могу да усвајају децу само због њихове ,,критике хомосексуализма“. Новинари указују на то да се данас у Канади масовно одбијају захтеви хришћана за усвајање деце. Још у децембру 2016. године у Канади је неколико хришћанских парова одбијено због њихових ,,дубоко укорењених верских уверења о традиционалном браку и непроменљивости људског пола“.

Када је 1995. године суд у Онтарију први пут у историји Канаде издао формалну одлуку да ,,Закон о услугама за децу и породице“ ,,дискриминише и нарушава права хомосексуалаца“, тако што ,,не дозвољава хомосексуалним паровима да подносе заједничке захтеве за усвајање деце у Канади“, подигла се велика прашина у либералним канадским медијима, али и у свету. Зашто данас, 2017. године, када су бесни хомосексуалци у Канади већином својих гласова у парламенту укинули тај закон и самим тим легализовали ,,тоталну дискриминацију“ свих традиционалних породица (свих верника и свих хришћана у Канади), светски медији игноришу ту новост и не кажу ни речи о флагрантном кршењу права већинског традиционалног дела човечанства? ,,Закон 89″ је матрица за све државе на свету и чека их кад-тад, зато игнорисање ћутањем о овој забрани није дугорочно.

Оно што се још јуче чинило немогућим, данас се остварило: 7 милијарди људи здраве оријентације напада гомилица болесних первертита, тако што мења законе, прво на нивоу провинције, затим државе, а онда и читавог света.

Заједница родитеља из Онтарија пита хришћанске лидере, посебно католичке епископе у Канади: ,,Зашто католички лидери у овој провинцији нису ни прстом мрднули да се успротиве ширењу тираније од стране хомосексуалаца, који су се обрушили на хришћанске породице? Зашто породице верника не штите ни представници других вера?“