Прочитај ми чланак

ФУНКЦИОНЕРКА СПС-А СКРНАВИЛА СРПСКУ СВЕТИЊУ Дачићева Маја голих ногу на Острогу!

0

„Што се тиче подигнуте хаљине, то је било на зиду који се налази ван капија манастира”, каже нам Павловићева.

Маја Павловић, чланица Социјалистичке партије Србије (СПС), иначе мис бикини фитнеса Србије и Балкана, а у јавности позната као „Дачићева цица“, сликала се на зидинама манастира Острог боса и задигнуте хаљине изнад бутина, те све то објавила на свом Инстаграм профилу.

Наиме, иако се налазила на месту на којем сасвим сигурно не приличи да се слика боса и са задигнутом хаљином, те да се прси и пући, Павловићева је управо то урадила и поносно слике поделила са пратиоцима на друштвеним мрежама. Да ствар буде гора, упркос томе што је добила и неколико коментара у којима јој се спочитава такво позирање на Острогу, она у томе не види ништа спорно. Тако је за „Ало!” рекла да је ипак била испред самог манастира, а не у њему (?!).

– Тамо су сви били боси јер је обичај да се и пење до горе бос, сви су били тако. А што се тиче подигнуте хаљине, то је било на зиду који се налази ван капија манастира, те није било у оквиру самог манастира, већ испред. Не бих никако таква била унутра – рекла нам је Павловићева, те додала да је спавала у горњем манастиру.

Но, упркос томе што је рекла, она је одмах након нашег разговора обрисала спорне слике са свог Инстаграма.

Да је такво позирање испред манастира Острог крајње непримерено, истиче за „Ало!” Јован Јањић, црквени хроничар и аутор књиге о патријарху Павлу „Будимо људи”.

– Бог и свети његови имају љубав према свим људима, па и према грешницима. Од свих се тражи покајање. Ако неко приступа тако великој светињи као што је манастир Острог, ваља прићи побожно и покајнички, а не доћи на то место да се чини нови грех или неко други наводи на грех – напомиње Јањић.

Иначе, Павловићева је позната по провокативним фотографијама, на којима углавном у први план ставља своју позадину и груди, које је прошле године увећала.

На њеним профилима на друштвеним мрежама тако се могу наћи и фотографије на којима позира са лидером СПС-а Ивицом Дачићем, Бранком Ружићем и другим социјалистима, али и оне из Скупштине Србије.