Прочитај ми чланак

ШАМПИОНСКА НОЋ Кад Ноле, Тео, Богдан и другари изађу заједно

0

Немају професионални спортисти много времена за дружење са колегама који се баве другим дисциплинама, али... Нису наши спортисти баш обични, нити заборављају важност другарства. О томе сведочи и један кратки тениско-кошаркашки провод.

Новак Ђоковић је допутовао у Србију, где би у среду требало да обелодани какви су му планови за наставак сезоне, имајући у виду ситуацију са његовим болним лактом, а то је искористио и да се види са појединим пријатељима из наше кошаркашке репрезентације.

Foto: @LeaderOfHorde / Twitter

Тако су се на вечери заједно нашли Ноле, капитен „орлова“ Милош Теодосић, његов саиграч из националног тима Богдан Богдановић, бивши фудбалски репрезентативац Марко Пантелић и заједнички пријатељи.

Фотографија, настала понедељак увече, остала је за успомену на ову вечеру, Богдановић ју је око поноћи поделио на друштвеним мрежама, а већ у уторак наше спортисте чекају обавезе. Новака у виду даљег опоравка, а Теодосића, Богдановића и остатак Ђорђевићевих „орлова“ у виду наставка припрема за овогодишњи шампионат Европе.