Прочитај ми чланак

ПУТИН МЛАДИМА ОБЈАСНИО шта су највеће вредности у животу

0

Руски председник је такође рекао да је важна особина у животу „умети ићи до краја”.

Председник Русије Владимир Путин је на састанку са полазницима дечијег центра „Сиријус” навео три главне вредности у животу.

Путин је издвојио „сам живот, највећу вредност”, а такође љубав и слободу, преноси „Взгляд”.

Према његовим речима, о свакој од ових вредности „могу се написати трактати, а они су и написани”.

Говорећи о слободи, Путин је истакао да се она завршава тамо где почиње нарушавање слободе других људи.

Он је такође рекао да је важна особина у животу „умети ићи до краја”.

Као велику предност када се ради о односима са људима Путин је навео способност владања емоцијама. Он је рекао да је показивање агресије заправо показивање слабости.

Путин рекао чему га је научио отпор на који је наишао у детињству

Председник Русије Владимир Путин је признао да га је отпор на његово некоректно понашање на који је наишао у детињству на улици научио да поштује друге људе.

„Један од дубоких утисака које и данас памтим то је моје некоректно понашање према другом човеку и његов снажан отпор на такво моје понашање. То се догодило више пута, али то човека учи не просто љубазном односу према другим људима, већ да учи да поштује друге људе”, рекао је Путин, преноси „Взгляд”.

Шеф руске државе је то изјавио одговарајући на питање полазника дечјег центра „Сиријус” о најупечатљивијем сећању из детињства.

Путин је на сусрету са децом раније рекао да живи нормалним животом, да тако планира свој распоред да има времена за музику, спорт и дружење. Такође је рекао које су за њега три највеће вредности у животу.