Прочитај ми чланак

ХОРОР У РИМУ, метро вукао жену целу једну станицу

0

На шокантном видео снимку из римског метроа види се машиновођа како једе пре него што погледа у ретровизор, после чега воз почиње да убрзава вукући жену прикљештену вратима задњег вагона.

Несрећна жена, 43-огодишња Белорускиња Наталија Гаркович, је изгледа носила торбу у десној руци у тренутку када је ушла у воз. Она се, међутим, убрзо предомислила и закорачила уназад, када су је врата при затварању прикљештила.

Воз ју је потом повукао за собом, на опште ужасавање људи на станици. Неколико њих безуспешно је покушало да је извуче и да скрене пажњу машиновођи шта се догађа.

Наталија је, на срећу, успела да преживи приљубивши се уз воз што је више могла, док су путници у вагону на све начине покушавали да јој помогну. Један од њих је покушао да заустави воз повлачећи безбедносну кочницу, али без успеха.

Путници су, у неком тренутку, на силу успели да отворе врата па је несрећна жену упала у вагон.

Воз се зауставио тек на следећој станици и тада је машиновођа схватио шта се догодило. Потом је зауставио саобраћај на станици и позвао спасиоце.

Наталија Гаркович је хоспитализована са тешким повредама, због којих је имала операције карлице и лица.

Адвокат машиновође изјавио је да је његов клијент потпуно поражен овим догађајем. Машиновођа је суспендован и против њега се води истрага.