Прочитај ми чланак

ЗВЕЗДА – Ништа од штопера, али зато стиже бек!

0

Фудбалски клуб Црвена звезда највероватније неће ангажовати штопера Војводине али је зато појачање на позицији левог бека јако близу.

Вицешампиона Србије ангажовао је у досадашњем току летњег прелазног рока тројицу фудбалера који играју на позицији штопера, али је и поред тога постојао план да се у клуб врати Богдан Планић.

Epa/Peter Schneider

Штопер фудбалског клуба Војводина кратко је наступао за Звезду у јесењем делу сезоне 14/15 али тада очито у њему није препознат потенцијал.

Добре партије у дресу Војводине поново су га препоручиле „вечитима“ али од трансфера сасвим сигурно неће бити ништа.

„То су медијске шпекулације, без основа. Нико нас из Звезде до сада није контактирао, тако да од одласка Богдана Планића нема ништа“, рекао је председник Надзорног одбора ФК Војводина Драгослав Вуковић.

Штоперске позиције у Звезди тренутно покривају Абрахам Фримпонг, Вујадин Савић, Срђан Бабић, Зе Маркос и Дамјан Ле Талек тако да долазак Планића и није приоритет.

Посао који у Звезди желе да успешно приведу крају тиче се ангажовања новог левог бека. Ради се о момку који је са Звездом повезиван готово у сваком од претходних прелазних рокова.

Овога пута трансфер Милана Родића делује као сасвим извесна ствар пошто су Звезда и Крила Совјетов договорили висину обештећења.

Након што црвено-бели уплате 250.000 евра или бар прву рату за трансфер Родић ће добити „зелено светло“ да се прикључи вицешампиону Србије.

Оно што је јако значајно јесте да се Милан Родић налази у такмичарском ритму па ће одмах моћи да уђе у тим Владана Милојевића.