Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – РАТНИ ВЕТЕРАН ОТКРИВА: Како Вулинови људи поткрадају државу Србију!

0

Гост емисије „Интервјуи”, медијске куће „Центар”, био је Жељко Васиљевић, председник „Удружења ратних војних инвалида Србије свих ратова”. Тема емисије је била положај ратних ветерана и инвалида у Србији, као и ко, од стране државе, рекетира удружења бораца у Србији.

У емисије се говорило како државни секретар Драган Поповић рекетира српске ратне ветеране и шта о томе зна министар Александар Вулин (00:01:00), о томе како држава преко републичког буџета финансира удружења ратнихвојних ветерани (00:03.30), о томе како се тачно рекитирају удружења ратних ветерана од стране представника државних органа Србије (00:08:30), о борачкој организацији Сабор која је формирана од стране Покрета социјалиста (00:10:00), о корупцији у области социјалне заштите, када су у питању ратни војни инвалиди (00:12:30), о степену корупције када су у питању ратни војни ветерани (00:18:00), о незаконитој, после двадесет година, ревизији права за ратне војне инвалиде (00:20:30), и о томе како помоћник министра и државни секретар министарства за рад и борачка питања инструкцијама надлежним државним органима спречавају примену донешених закона који се тичу ратних војних ветерана и инвалида (:00:23:00).

Такође, у емисији се причало и о томе како функционише Влада Србије после 5. октобра, какав је однос садашње Владе Србије према демографском проблему Србије, као о томе да ли Александар Вулин може бити Министар одбране Србије.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – https://www.facebook.com/centar.medijskakuca/?fref=ts.
и претплатите се на наш Јутјуб канал: https://www.youtube.com/channel/UCP8K-Blhp0osr3jBlxWzMLA