ЈЕДАН ОД НАЈМОЋНИЈИХ ПОЛИТИЧАРА КИНЕ: У Србији као да сам посетио родбину

5

Председник Сталног комитета Свекинеског народног конгреса Џанг Деђијанг оценио је да је Србија постигла задивљујуће резултате у развоју и да Кина као њен искрен пријатељ и поуздан партнер жели да постиже још боље резултате.

„Нас везује дуга историја пријатељства и наши народи негују посебне емотивне везе. Осећам се као да сам у посети родбини, морамо бити пријатељи у свим временским околностима“, рекао је он у говору посланицима Народне скупштине.

Он је у име Кине и у своје име захвалио свим посланицима Скупштине Србије који се залажу за пријатељство с Кином.

Председник Сталног комитета Свекинеског народног конгреса рекао је да је ово његова прва посета Србији и да осећа „разнолику историју“ те земље.

„Овде се сусрећу и интегришу цивилизације Истока и Запада. У борби за независност и одржавање суверенитета, српски народ је превазишао бројне тешкоће и написао историју пуну потресних прича“, рекао је он.

Додаје да се „пријатељи познају у невољи“, да Србија и Кина негују пријатељство које се, како је оценио, непрекидно продубљује.

На посебну седницу Скупштине дошли су премијерка Србије Ана Брнабић, министри и представници дипломатског кора.

Појас и пут се од идеје претвара у реалност

Кинеска иницијатива „Појас и пут“ претвара се од идеје у реалност и Кина је спремна да у цео пројекат укључи и Србију, изјавио је данас председник Сталног комитета Свекинеског народног конгреса Кине Џанг Деђианг.

„Иницијатива појас и пут је пореклом из Кине, али Кина је спремна да заједно са свима укључи и Србију, да заједно подстиче нове резултете у изградњи Појаса и пут“, рекао је Џанг обраћајући се на посебној седници Скупштине Србије, којој је присуствовала и премијерка Ана Брнабић.

Наводећи да се искрено нада да ће Србија што пре постати члан европске породице, Џанг је истакао да је Србија прва земља у региону која је остварила стратешко партнерство са Кином чиме је, истиче, отворено ново историјско поглавље.

Он је позвао на заједничку изградњу светле будућности и стратешког партнерства Кине и Србије.

Џанг је подсетио на заједничку декларацију коју су председници Кине и Србије, Си Ђинпинг и Томислава Николић потписали 2013. истичући да су 2016. приликом посете кинеског предсендика Србији билатерални односи подигнути на ниво свеобухватног стратешког партнерства.

Навео је и овогодишње посете Томислава Николића и Александра Вучића Кини, те да су они у сусрету са кинеским председником постигли важне консензусе о даљем продубљивању традиоционалног пријатељства и међусобног стратешког поверења.

Говорећи о дугогодишњем традиционалном пријатељству две земље, Џанг је навео да су политички односи Србије и Кине на веома виском ниову, „Кинеска страна ће подржавати пут који је народ Србије сам изабрао, као и напоре Србије у очувању суверенитета и територијалног интегритета Србије“, рекао је Џанг.

Кинеско-српски индустријски парк у Смедереву на 500 хектара 

Кинеско-српски индустријски парк градиће се у Смедереву на око 500 хектара, формираћемо заједничко предузеће које ће се бринути о овом пројекту, а од септембра радимо на папирологији и очекујемо да ће у 2018. почети да функционише један део парка, рекао је данас министар привреде Горан Кнежевић.

Он је то поручио након потписивања Меморандума о разумевању и развоју кинеско-српског индустријског парка са председником ХБИС групе Ју Јонгом, приметивши да постоји искрено пријатељство између српског и кинеског народа, али и да контакти који се воде између највиших представника обе државе воде ка најбољим економским односима у корист обе земље.

„Имамо одлична искуства са кинеским инвеститорима и желимо да то продубимо на много вишем нивоу, попут Железаре и ове индустријске зоне која ће помоћи да кинески инвеститори са квалитетнијим пројектима дођу у Србију“, рекао је Кнежевић.

Подсетио је да Србија има потписане уговоре о изласку на тржиште од преко милијарду људи, те да ће на овај начин моћи заједно да се излази на трећа тржишта и да се тако подигну економски капацитети.

Заменик председника сталног Одбора Народног конгреса Хебеј провинције, Фан Зхаобинг рекао је да је овим Меморандумом учвршћена сарадња са Хестил групом, али је и продубљена сарадња преко индустријског парка који је следећи корак ка већим успесима и резултатима.

„Надам се да ћемо сарађивати успешно и позитивно, и да ће пријатељство између наше две земље које има историјску основу наставити да се развија и у будућности“, навео је Зхаобинг.

 • Аца Тодоровић

  Србе, Кинезе и Русе, везује иста историја, јер су Јевреји уз помоћ Енглеза ова три народ и поставили своје администраторе који владају Србијом, Русијом и Кином.
  Знамо како су у Србији и Русији укинуте аристократске лозе а ево како је уништен кинески цар.
  опростите на преводу јер гугл не преводи прецизно.
  монопол на Опиум
  Од 99 година британски закуп на Хонг Конг истекао је у јулу 1997. године, чиме Кина још једном преузме њене земље.
  Стотине новинских прича и ТВ прилога су тај догађај, али ни један открио како Енглеска прва стекла контролу над Хонг Конг.

  Истина лежи сахрањен у породичној линији Давид Сассоон, „Ротшилда на Далеком Истоку,“ а њихов монопол над трговином опијумом.

  Сасун
  Опис Давид Сассоон у Фортуне Магазине у САД, у 1930-их.
  Британија је освојила Хонг Конг покретањем ратова опијума да дају Сассоонс ексклузивна права за лек читаву нацију.

  Дејвид Сасун је рођен у Багдаду, Ирану у 1792. Његов отац, Салех Сассон, био је богати банкар и благајник у Ахмета Паше, гувернер Багдада (Тако што га је „судски Јеврејина“ – веома утицајан положај)

  У 1829. Ахмета је свргнут због корупције и породица Сасун побјегао у Бомбају, Индија.

  То је стратешки трговачки пут у унутрашњости Индије и капија на Далеком истоку.

  У кратком времену британска влада дала Сассону монополско право на све производе памучне робе, свиле и најважније од свега – Опиум – један од најзначајнијих зависности лек на свету.

  Почетак у Опиум трговине

  У почетку, Дејвид Сасун желели да тргују памучну тканину са Кином у замену за чај, али Кинези нису хтели памук који Сасун желео да тргују.

  Истовремено, Британија је имала незасит апетит за кинеске чај, али Кинг династија и њени поданици није желео да купи нешто што је британски произведен.

  Кинези су, међутим, желе да тргују чај за сребро, јер у то време Кина је валута пуну подршку сребра. Међутим, влада краљице Викторије није желео да искористим резерве земље злата или сребра у куповини чај

  Међутим, Сасун сматра да су Кинези могу бити подложна опијума, који би се затим може заменити за чај.

  Са овим знањем, отпловио натраг у Енглеску да би нови предлог за краљицу. И, по савету Давид Сассоон, краљица Викторија је одлучила да извозе опијум са Индијског потконтинента у Кину где ће јој војска спроведе свој увоз и употребу.

  Да би се повећала трговину Дејвид Сасун натерали пољопривреднике у бенгалски да се заустави пољопривреду храну и окренути расту опијума мака. Клима у бенгалски је била веома добра за гајење опијума и Сасонов је посао цветао. Он је постао члан Еаст Индиа компани, фирми у власништву које воде Јевреји из Лондона. Тако је успешан био посао опијум да се порез на Исток индијска компанија посвећена Енглеску платили свих енглеских ратова између 1831. и 1905. године.

  Опијум је био „јеврејски Бизнис“

  Јеврејска Енциклопедија 1905. наводи се да Сасун проширио своју трговина опијумом у Кини и Јапану. Он је ставио своје осам синова задужен разних великих централа опијума у ​​Кини.

  Према 1944 јеврејској енциклопедији: „Он је запошљавао само Јевреја у свом послу, и где год их је послао да градили су синагоге и школе за њих. Увезао целе породице колега Јевреја. . . и ставио их да раде. “

  синови Сасон су били заузети гура ову ум уништава лек у Кантону, Кини, а њихова трговина проширена алармантно. Између 1830. – 1831 су жртве трговине људима 18.956 сандука опијума зарађују милионе долара. Део профита отишао у краљице Викторије и британске владе. У 1836 години промет порастао на преко 30.000 груди и наркоманија у приморским градовима постала ендемска.

  Давид Сасун – кинеска оригинални „трговац смрти“.
  У 1864. је Сассоонс увози 58,681 груди опијума који су довели у више од 20 милиона фунти.

  До 1880. је био скочиле до 105,508 груди, што је Сасонс најбогатијих Јевреја у свету поред Ротшилда.

  У Сассоонс су сада лиценцирање денс опијума у ​​свакој британском окупираној области са великим таксе које прикупљају од својих јеврејских агената.

  Ови Јевреји су емигрирали у Кину дуж неколико стотина година Силк Роад пре и да је тако бракове са Кинезима који су гледали потпуно кинески

  Цео робна размена била је под контролом само јеврејских породица. Сасун није дозволио да било која друга раса да се укључе у „бизнис Јевреје“ „увоза и продаје опијума.

  Опијум је био строго јеврејски монопол, али ти Јевреји су радили под британским пасошима.

  Корумпирани британске монархије их је почастио са привилегијама и витештва – на срамоту од Круне. До данашњег дана су Сассоонс су у историју као „велики програмери“ из Индије, али је извор њиховог огромног богатства никад се помиње – уништавање и осиромашење становништва Кине.

  Према 1930 издању Фортуне Магазине (УСА), Сасун породица монопол више од 70% од трговине опијумом и контролише сваки кутак и кутак опијума саобраћаја између Индије и Кине. Ово је такође у складу са истраживањима и запажањима према Едварду ЛеФевоур у „западној предузећа крајем Ш’инг династије Кине“. Према тим изворима, у средини 1800 је Сасун група је признао да буде већински власник (преко 70%) свих акција опијума у ​​Индији и у Кини.

  У Сасонс не само Јевреји који су укључени у трговину су; много преосталих 30% је дели са другим јеврејским породицама.

  Био је Хартунг (哈 同) – који је наведен као „најбогатији од богатих“ након Сасонс, Хардоон, Кадоорие, Арнолд, Абрахам, Езра и Соломона, између осталих.

  За профитабилних проблемима у Сасон је, краљица Викторија их је наградила са Хонг Конгом и новим територијама, као њихов увоз и дистрибуција базе.

  Дошло је време за цео свет да осуди британске колонијалне господаре и ове јеврејске „трговци“ за својих злих злочине због чега је опијум од схиплоадс на Кинеза.

  По свему судећи, јеврејски трговци опијума није прихватала не као одговор, али уместо тога користи насилно снагу британске војске да униште све „арогантне“ Кинезе који су се усудили да одбију опијум.

  • Аца Тодоровић

   И онда је опијум ратови – еуфемистички назива „Тхе Бокер Ребеллион“

   Кинеска влада, не превише изненађујуће, успротивио се велике увоз наркотика у своје земље од стране силе, што је изазвало Британију да објави рат.

   1839., Манчу цар је наредио да она буде заустављен. Он је именовао комесара Кантона, Лин Це-ХСУ, да води кампању против опијума. Лин запленила 2.000 груди од Сасон опијума и бацили га у реку. Огорчени Дејвид Сасун је захтевао да Велика Британија освети.Пошто је члан породица Сасун је био ожењен са женом из породице Ротшилд, овај захтев је имао моћне јеврејске везе у Енглеској.

   Према томе, Опиум ратови су почели у британској војсци боре као плаћеници у Сасонс. Напали су градове и блокаду луке. Кинеска војска, десеткована после 10 година зависности раширеног опијум, показала никакву борбу против британске војске. Рат је завршен у 1839. потписивањем „Уговора из Нанкинга.“ То је укључивало одредбе, посебно дизајниране да гарантују Сасонс право да пороби цело становништво опијумом. „мировни споразум“ је укључиво ове одредбе:

   Пуна легализација трговине опијумом у Кини,
   Накнада из залиха опијума одузетих од Лин од 2 милиона фунти,
   Територијална суверенитет британске круне у неколико одређених шор острва.
   Сасонс ће користите британску војска, да би дрогирао читаву нацију

   Британски премијер Палмерстон-написао Круна комесар Цаптаин Цхарлес Еллиот да споразум није ишао довољно далеко. Он је рекао да је требало да буде одбијен од стране зато што: „Уосталом, наша поморска сила је толико јака да можемо рећи цара шта значи држати него што ће уступити. Морамо захтевати прихватање опијума у ​​Кини унутрашњости као члана законитог трговине и повећање исплате одштете и британски приступ до неколико додатних кинеских лука. “

   Стога, Кина не само да је морала да плати Сасону трошкове опијума,којег уништила али и надокнадити Енглеској нечувено суму од 21 милиона фунти за трошкове рата!

   Овако је Сасон добио монополско право да дистрибуира опијум у градовима и лукама. Међутим, ни то није било довољно и Сасун тражио право да прода опијум широм нације. Манчуа отпор и британска војска је поново нападнут у Другом Опиум рата борио 1858 – 1860. Палмерстон-изјавио је да сви унутрашњи путеви у Кини морају бити отворен за несметан саобраћај опијума.

   Британци су претрпели пораз на таку Фортс у јуну 1859, када су морнари, искористили утврђења, су покренути насукао у луци блата угуши. Неколико стотина је убијено или заробљено. Разјарена Палмерстон-рекао: „Ми ћемо научити такву лекцију овим подмуклих хордама да ће име Европа у даљем тексту бити пасош страха.“

  • Аца Тодоровић

   Разарање Иуанмингиуана

   Иуанмингиуан

   Када је град пао, британски командант Господе Елгин наредио да царски храмови и други свети храмови у граду буду разорени и спаљени до темеља као знак британске апсолутне одмазде за Кинезе.

   Почетком октобра 1860. године, команданти британских и француских снага одржао конференцију изван капија врту Перфецт Бригхтнесс – у Иуанмингиуан се налазио се на западној периферији Пекинга.

   Као примарни пребивалишта пет Кинг царева, Иуанмингиуан садржи стотине палата, храмова, библиотека, позоришта, павиљонима, капела, газебос и галеријама испуњених непроцењиве уметничких предмета, антиквитета и личних предмета.

   Уследио је оргија неселективно пљачке у којој су Енглези уништено све што нису могли да одвезу.

   18. октобра, британске снаге су наредили Лорд Елгин – син Лорд Елгин које је узело фризове мермер из Грчке Партенон – да нанесе завршни ударац, ватром, као освету за кинеске одбијање да се дозволи увоз опијума који је поражавајући своју земљу, иако наводно за смрт неких британских и индијских заробљеника у кинеској заробљеништву.

   Јер Иуанмингиуан био огроман – око пет пута већи од Пекинга Забрањени град и осам пута већи од Ватикана – то је читав пешадијска дивизија скоро 4.500 људи, укључујући четири британске пукова и 15. Пенџаби, много недеља да га поставити ватру и koначно је имао изговор за уништење. уништење

   Гилдед греде срушио, порцелана кровова Буцклед и пепео испуњен језера, као и толико жар завејани доле на Пекингу да је цео град изгледао гори, где и облаци дима су толико густа да засенила сунце.

   Након саслушања вести, болесни 30-годишњи Ксианфенг цар повраћао крв; мање од годину дан, после чега је преминуо.

   „То је била жртва свега онога што је најстарија и најлепша,“ признао Роберта МцГхее,, капелан у британским снагама и учесник у, и бранилац, разарања. „То је нестао, али ја не знам како да се одвојим од њега.“

   Убедљиво највећа концентрација историјских блага на свету, који потичу и представљају пуних 5.000 година старе цивилизације, су или опљачкано или потпуно уништена. И све је то учињено да се заштите концесије ексклузивне опијума одобрене Јеврејска Сасун је у Великој Британији, а приход се генерише за круну.

   Год Саве тхе Куеен, и Бог „Његов изабрани народ“.

   Иуанмингиуан је незабораван срамота у срцима кинеског народа, и подсетник за цео свет да такво уништење људског културног наслеђа не би требало да понове

 • Jogi Ber

  михајловић, кнежевић, сподоба…..

  шта је ово, све динкићев кадар у влади???

  јел то г17+ добио изборе или снс, или је то исто????

  • Аца Тодоровић

   Изборе увек добијају масони и глобалисти.Михајловићева је члан трилетерала а Кнежевић је масон. Све је исти кадар у Влади од 1945године када су Јевреји-ционисти поставили комуњаре на власт..