СРБИЈA ИМA ШAМПИОНA ВИМБЛДОНA: Олги Даниловић титула у дублу!

5

У јуниорској конкуренцији српска тенисерка и Каја Јуван (Словенија) савладали амерички тандем Кетрин Мекнили и Витни Осугиве са 6:4, 6:3.

Србија има вимблдонског шампиона! Повреда је спречила Новака Ђоковића да то покуша у синглу, али је Олга Даниловић то успела у дублу!

У јуниорској конкуренцији је млада српска тенисерка у пару са Кајом Јуван (Словенија) савладала амерички тандем Кетрин МекНали и Витни Осугиве са 6:4, 6:3.

Српско-словеначка комбинација је одиграла готово савршен меч, разорни форхенди Олге, одлична игра на мрежи Каје, уз сјајно сервирање им је омогућила да дођу до круне на једном од најпрестижнијих такмичења.

Ово је друга гренд слем титула за Даниловићеву, пошто је прошле године, такође у дублу, подигла пехар на јуниорскогм Ролан Гаросу. Када се на то дода да је тек у јануару напунила 16 година јасно је о каквом се дијаманту ради…

– Невероватно је како игра ова девојка из Србије, Олга Даниловић, запамтите то име за будућност женског тениса – рекао је коментатор „Би-Би-Сија“ после једног од многобројних сјајних потеза Олге.

 • Херцеговина

  Србкиња,љепотица, шампион!
  Свака част Олга!

 • Coner

  Uhhh dao bih ja njoj i u singlu :)

 • Аца Тодоровић

  Браво за Олгу!
  Сад се Сорош и остали јевреји ционисти чупају за косу, јер морају Србкињи да плате за прво место.
  Иза целе организације Вимблдона, стоје Јевреји ционисти, који финансирају турнир, али и зараде од продаја улазница, реклама, ресторана и хотела у којима одседају тенисери и посетиоци.

  • Херцеговина

   .ебо те Ацо, мог,о си бар данас оставит само ову прву реченицу!;)
   Ал, ако, насмија ме добро:)

  • Аца Тодоровић

   Као што у Србији, ни о чему не можемо расправљати а да не иза тога не стоји политика, односно режим, тако и на светском нивоу иза свега стоје Јевреји-ционисти, па чак и ако је у питању секс, а камоли спорт. Исти ти глобалисти нам пропагирају да је сасвим нормалана хомосексуализам, педофоилија, зооофилија и сав разврат и блуд.
   Иначе на турниру је снимљен Сорош који седи у публици. Јевреји већ више од 200 година владају Енглеском, па не мислиш ваљда да би неко други организовао највећи светски турнир у тенису.