ПУТИН ЈОШ ЈЕДНОМ ПОКАЗАО ДА ЈЕ ВЕЛИКИ ШМЕКЕР:Показао колико поштује православну..

2

Руски председник Владимир Путин и московски патријарх Кирил састали су се у уторак у манастиру Валам и том приликом председник је показао колики је шмекер.

Цивилни и верски поглавар Русије у опуштеном и веселом разговору напустили су манастир и упутили се ка колима, када је патрихарх покушао Путина да ухвати под руку, међутим председник се вешто измакао.

Да би показао колики је каваљер и поштовалац руске цркве, своје место у колима, које му традицуионално припада, уступио је патријарху и поред његовог противљења.

Овом приликом такође јуе прекршено и правило да председник први уђе у дипломатску лимузину, будући да је то овога пута урадио патријарх Кирил, док је Путин морао да иде около аутомобила како би ушао, а како је то све изгледало, погледјате на снимку.

 

 • Аца Тодоровић

  Показује те нам да је Путин шмекер,дипломата политичар али нам не показујете путинове успехе.
  Било би лепо да нам покажете Путинове успехе у Русији, као на пример „јадне“ и „бедне“ виле јеврејских и других олигарха, или „велелепне“ дечије болнице са чијих зидова отпада малетр, или како путинова ћерка располаже са „бедним“ фондом који одобрава лично Путин.
  Некада су нам новинари стварали илузију о Титу, па о Милошевићу, а данас нам ставарају илузију како је Путин велики државник који брине о православљу.
  Кад је се Србин клањао ћопавог и носио његове, зашто не би и од Путина себи правио идола.
  Не знамо како живе наша браћа у Русији, јер нам медији успешно скривају праву истину.
  Плата Путиновог представника у Думи је 425.000 рубаља, док је плата радника 15.000 рубаља. Ово је довољан показатељ о коме власт у Русији брине.
  http://borbazaveru.info/content/view/4773/33/
  http://www.in4s.net/ustanimo-svi-kao-jedan-u-odbranu-nase-majke-rusije-pravoslavne-otadzbine/
  https://zionistreport.com/2017/04/commentary-russia-not-for-russians-why-vladimir-putin-is-not-a-nationalist/

 • perungromovnik

  Цар Цариградски и всего ЦАРСТВА РАС по Вољи БОЖИЈОЈ снова сел на свои престол на Светои Гори Атонскои ПОКАЗАВШИ ВСЕМ что Он пришол по вољи БОГА, ОЦА НАШЕГО НЕБЕКОГО, освободит снова Царство РАС от нечистого и лукавого! Многаја Љета СВЕСЛАВЈАНСКИ ЦАРЕ! БОГ НА НЕБЕСАХ И ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН на земље! СЛАВА БОГУ! СЛАВА РОДУ! УРААААААА!