ИСЛАМСКА ДРЖАВА ПОНОВО ПРЕТИ БAЛКAНУ: „Сеците им главе, комадајте их бомбама!“

3

Исламска држава поново прети покољем на Балкану.

У последњим издању ИДИЛ-овог магазина „Румија“ позивају се симпатизери те терористичке организације да убијају „шејхове тавагита“ („невернике“ који не верују у Aлаха).

Борци Исламске државе (Фото: nydailynews.com)

Симпатизере су позвали да се „угледају на браћу са Истока и Запада“.

На листи за одстрел нашли су се реису-л-улема Исламске заједнице у БиХ Хусеин Кавазовића, његов заменик Хусеин Смајића и муфтија Исламске заједнице БиХ, који су описани као „муртедске (отпадници од ислама) вође неисламске заједнице“, уз напомену да је „убијање муртедда драже и прече од убијања правих кафира“.

„Прикољите главе тих муртеда, а најважније су главе муртедских муфтија, јер тако нам Aлаха, нема ништа веће и вредније код Aлаха од тога да убијате оне који су изменили Његову веру, оне који желе да ислам буде уништен изнутра. Нападните их, убијајте их пригушивачима, па то је уистину дивно дело. Ништа их не спречава да их убијате пригушивачима и да њихова тела раскомадате експлозивним направама и да нападате њихове куће, да их убијате пред њиховом децом и њиховим женама… Пролијте њихову прљаву крв и нека тече улицама Балкана“, пише, између осталог, у опширном тексту под насловом „Aко се вратите, и ми ћемо се вратити“.

 • perungromovnik

  не знам Златановићу зашто УОПШТЕ дајете места оваквим текстовима и зашто их УОПШТЕ рекламирате! тим болесним мозговима не треба уделити ни једно слово на било којој страници, а поготову не на овом СРБКОМ порталу! стварно сте ми згадили и портал и вебсајт и све…

 • S Pala

  Не знам колико је ово аутентично и опасно, али оно што се догађа на Илиџи код Сарајева изазива језу. Ту нема ни метра Европе, Балкана ни Босне. Све, али буквално све личи на провинцију Саудијске Арабије, Авганистана или ко зна чега. Паркови пуни жена са 7-8 дјеце, леже на трави, једу са земље, …..мале цурице замотане у бурке, дјечаци са ножевима за појасом да бране нешто “ своје“. У кафићима су само Арапи, нигдје бијелца, а о женама да не говоримо. Откупили су сву српску земљу, а сад муслимани продају куће и бјеже одатле. Шире се прогресијом.
  Да ли је то пројекат неких свјетских моћника или оца и сина Изетбеговића, или неког из Босне иза њиховох леђа? Ако је ово посљедње, преварили су се жестоко јер су и они за њих невјерници као и ми. Домаћи муслимани су пропиштали, али то све прекрива магла и Сребреница. Требају им само да им створе услове за насељавање. Из два авиона дневно из Дубаија само потекне црна ријека, муж први , једна или двије жене, буљук дјеце и десетина кофера. И сви кажу да долазе на одмор. А у супротном правцу је мало путника. О овоме влада завјет ћутања. То што су купили већину српских имања већ на удаљености 30-40 км од Сарајева и иду даље, нико не обраћа пажњу. Важније је шта је Додик радио прије 25 година. Цинизам и малоумност, а ово није нимало наивно.

  • Zelimir

   Зато треба што пре да се изборимо за независност Републике Србске. Да заштитимо своје границе од исламских дивљих хорди које као скакавци надиру ка Европи. У северној Африци по подацима које износе УН налази се преко 5 милона исламиста који су спремни за улазак у Европу. Па преко 2 милиона избеглих исламиста из Сирије и Ирака налази се у Труској и Јордану и чекају да оду у Европу. Још додај исламисте из Авганистана, Сомалије, Јемена … и бит ће ти јасно да ће Европа бити преплављена и за неколико година сва ће да изгледа као Илиђа. Не можемо да се надамо да ће они да заобиђу РС и Србију. Нема од тога ништа јер ЕУ тражи од Србије да их прима и обезбеди им останак а то ће АВ да изврши као што је извршио све што су од њега до сада тражили. Једино као независна држава Република Србска може да опстане и остане и да се заштити од исламских дивљих хорди. То можемо само са вером у Бога заједно као браћа да одбранимо оно што је наше. Нека нам је Бог у помоћи.