Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Косово и Метохија су део Србије и наша земља се не продаје странцима

0

Двери не прихватају никаква ограничења за куповину наше земље, јер земља се не продаје странцима. И не прихватамо Вучићеве речи да је проблем Косова и Метохије нерешив.

Србија има нешто више од месец дана до тренутка када ће странци моћи да купују нашу земљу. Двери још од 2013. године воде битку да до тога не дође.

Министар Недимовић одлучан је да се то ипак деси. Он то наравно негира нудећи као решење постављање ограничења у смислу потребе пребивалишта на пет односно седам година за она страна лица која желе да купе земљу.

У овом тренутку једино што ће нас обавезати на продају земље странцима јесте Споразум о стабилизацији и придруживању, зато је најразумнији потез да се хитно прекину сви преговори са ЕУ и одбаци тај споразум. У супротном бићемо сведоци коначне окупације Србије.

Вучићевим пријатељима и газдама је већ омогућено да купују наше фирме и уз њих на поклон добију бесплатне плодне оранице. Дакле, Србија се продаје од Косова до Војводине.

На све ово, Александар Вучић је гостујући у емисији Ћирилица, коначно признао да је предао Косово и Метохију шиптарској мафији. Он је рекао да је готово уверен да се проблем Косова и Метохије неће решити и да ће то бити пораз који ћемо носити на својим леђима.

Ми не прихватамо никаква ограничења за куповину наше земље. Наша земља се не продаје странцима и не прихватамо Вучићеве речи да је проблем Косова и Метохије нерешив.

Нека Вучић тај пораз слободно носи на својим леђима, али Двери и читав српски народ никада неће прихватити да Косово и Метохија нису саставни део Србије.

Информативна служба Српског покрета Двери