Прочитај ми чланак

ЕНГЛЕЗИ НЕМАЈУ СРАМА: Ђоковићу пакују аферу са секси куварицом сестара Вилијамс

0

Занимљиво је се оваква вест појављује у Енглеској баш у тренутку када Ђоковић на Вимблдону игра сјајно

Новак Ђоковић је одлично одиграо прву недељу Вимблдона и делује да се поново вратио у ону своју стару препознатљиву форму, када је био непобедив и када је харао тениским светом. Ипак, чим је почео са победама и сјајном игром, одмах се појавила нова ”афера” коју су енглески медији пустили у етар.

Сада су у први план ставили куварицу сестара Вилијамс, Лорен вон дер Пул, која је експерт за здраву храну и која је својевремено поделила и самом Ђоковићу савете око веганске исхране, коју практикују и Серена и Венус.

Ипак, Британци се не заустављају на томе, већ истичу да је управо због атрактивне црнке и настао брачни проблем између њега и Јелене. Тврде да су Новак и Лорен често излазили заједно на журке и да је Јелена због тога била бесна на свог супруга.

Медији су писали и да су били на ивици развода, а наводно је то и био Новаков проблем у играма претходних годину дана, пошто није могао да се концентрише на терен. Ипак, Новак и Јелена су то демантовали на најбољи могући начин, и нема сумње да им је тренутно у браку сјајно, јер чекају и друго дете.

И сама Лорен је демантовала да је имала било какву аферу са Новаком, осим што су као пријатељи понекада излазили заједно, као и да му је помагала око исхране.

– Новак је јако кул, згодан човек, али ја сам му помагала јер га сматрам пријатељем, ништа друго. Уосталом, ја нисам такав тип дјевојке – рекла је Лаурен Вон дер Пул, која је прокоментарисала и ноћне изласке са Новаком.

– На крају крајева, лепо је забавити се – кратко је прокоментарисала Лорен.

Нема сумње да су ове приче повезане са Новаковим сјајним играма, јер Енглези имају дуг историјат таквих текстова и напада на српског тенисера, нарочито када је био најбољи на свету. Када га је Мари претекао, мало су престали с тим, али очигледно да поново имају проблем с тим што се враћа стари Ђоковић, гладан успеха и победа.

Његов најбољи одговор на ова писања биће да освоји Вимблдон по 4. пут и да свргне Марија са места број 1. Већ у понедељак има први корак ка томе, у дуелу 4. кола против Адријана Манарина из Француске.

Не би било ни изненађење да га неки од британских новинара упита и о куварици на некој од конференција у покушају да га додатно поремети.

Погледајте и неке од фоторафија Лорен:

 

 

24 year old Lauren

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on

 

I had soooo much fun in Australia, this was the #hopmansball in #Perth #Australia which was super hot at the time! Let me just say that I’ve never been to a place soooo hot and I’ve been to 5 countries in Africa among many other hot places and no country has touched #australias heat. Thank you #VenusWilliams for sharing your experience with me, I love you forever! Thx @djokernole for being so awesome, so happy you’re still drinking your greens and coconut water ☺️ #blessings to everyone that made this trip an enjoyable one! Big kiss to you too Esther, I miss your kind heart! #vegan #vegansofig #veganfoodshare #veganmakeup #vpure #vonderpoolgourmet #eatyourselfsexy #laurenvonderpool #queenofgreen

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on

 

When world no 1 @djokernole is your fan lol! Not to be bragadoscious but I’m kinda a big deal 🏆💁👑

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on