Прочитај ми чланак

„Сина су ми тукли ланцима испред цркве, а његовој девојци су претили силовањем“!

0

"Мог сина крвнички је ланцима тукла банда дечака из Бусија. Ударали су га рукама и ногама голог испред цркве", а његовој девојци претили су да ће је силовати.

Овако је за “Блиц” испричао Зоран Ненадић из Батајнице, чијег су сина С. Н. (17), како каже, брутално претукли 27. јуна у насељу Бусије.

Илустрација

У потресној исповести за “Блиц” Ненадић је испричао да је његов син претрпео зверско иживљавање својих вршњака и да 10 дана после малтретирања он и даље вуче повреде и последице.

Овај зверски чин малолетника који је предводио пунолетни П. Ћ. (21) догодио се испред цркве у насељу Бусије.

– Све је започело у локалној продавници у којој се тада затекао мој син са девојком и њеном другарицом. Њих је на путу до продавнице пратио П. Ћ. са М. Б. (17) који су, након уласка у продавницу, мог сина почели да називају погрдним именима и да му прете – прича Ненадић.

Како прича, извукли су га из продавнице, П. Ћ. га је држао док га је све време М. Б. тукао по телу металним ланцем. У једном тренутку П. Ћ. је пришао девојкама и запретио им да ће их силовати ако наставе да иду за њима и моле их да не туку младића.

– Након тога је његовој девојци, насилно угурао језик у уста понављајући да ће да је силује – прича видно узнемирени отац.

П. Ћ., који је био једини пунолетан у групи, остао је са девојкама, док је С. Н. сачекала група од око 10 малолетника.

– Само неколико дана пре напада на мог сина, М. Б. је исто имао насилнички испад и над малолетним Ф. Р., који има само 13 година. Мајка тог младића је случај одмах пријавила, међутим М. Б. је ухапшен тек након малтретирања мог сина. Да су надлежне институције реаговале по првој пријави, можда би мој син био поштеђен мука кроз које је прошао и кроз које и даље пролази – рекао је Ненадић.

– Малолетни Б. К. (16) заједно са М. Б. скинуо је моје дете до голе коже и почео зверски да га премлаћује. М. Б. га је ударао ланцем по глави, рукама, ногама и ребрима, док га је у исто време Б. К. шутирао по целом телу као и по тестисима – са очајем у гласу објашњава Ненадић.

Зверски претучени С. Н. је скупио снагу, обукао се и пешице прешао насеље Бусија до полицијске станице, удаљене око три, четири километара од места злочина.

Констатоване су му повреде носа, лица, синусне шупљине, повреде врата, ребара и ногу, а има и видљиве трагове удараца ланцем.

П. Ћ. је по пријави приведен дан после напада, а касније и М. Б. и Б. К. који су такође учествовали у зверском пребијању. Сва тројица пуштена су кући.

БОНУС ВИДЕО

Председник општине Чајетина, Милан Стаматовић, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, прича о томе на који начин режим Александра Вучића прети њему и како СНС батинаши круже по Србији заштрашујући обичан народ (00:55:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.