Прочитај ми чланак

САША МАРКОВИЋ: Aнђусово хапшење нaместио Вучићев тaјкун Милојицa Мaрковић

0

Мирковић, бивши саветник министра саобраћаја, открио да је Вучић дао директиву да се Милојици Марковићу дају милионски послови. Само у једној прилици, пошто је Вучићевим људима позајмио 2 милиона евра, Вучић је наложио да се Марковићу да посао вредан 25 милиона евра...

Саша Мирковић огласио се данас поводом хапшења новинара и телевизијског водитеља Дејана Aнђуса и открио позадину привођења. Он је открио да иза хапшења стоји Вучићев тајкун Милојица Марковић, коме председник Србије намешта милионске послове.

Мирковић, који је раније обављао функцију помоћника министра саобраћаја, објашњава како је Вучић зауставио истрагу и хапшење Милојице Марковића, који је касније почео да добија милионске државне послове, по налогу бившег премијера и садашњег председника Србије!

– Овај што га је пријавио је Милојица Марковић, власник „Срем пута“ и велики хохштаплер. Марковић је избегао затвор тако што се приближио Aнђусу који га је одвео код Вучића 2015. године и Вучић га је скинуо са листе за хапшење – открива Мирковић.

Он додаје да је Милојица Марковић био укључен у путарске послове, по налогу Aлександра Вучића.

– Иначе Марковић је био власник и „Крушевац пут“, као и „Бачка пут“. Неколико пута сам га видео како седи са Aнђусом, чак ми је рекао једном приликом 2015.године док смо ручали са Зораном Дробњаком, директором Путева Србије, да му је Aнђус партнер у фирми. Том приликом је Дробњак извадио неку цедуљу и рекао да му је Вучић наредио да Милојици Марковићу сваки месец да посао у вредности од више десетина милиона динара. Осим Дробњака те задатке су добиле и одређене локалне самоуправе као и AП Војводина. Све се то дешавало у другој половини 2015.године. Колико знам и данас се „помаже“ том истом Милојици Марковићу. Све ово као и многе друге ствари сам снимио и потхранио на неколико адреса у иностранству, да уколико се нешто деси мени или мојој породици се зна ко је наредбодавац, а то је Aлександар Вучић – објашњава Мирковић.

Кад је Aнђус ове године решио да више не ћути и не окреће главу од страдања народа, исти Милојица Марковић га изопштава из фирме и сада му намешта хапшење заједно са Вучићем. То је кратка суштина, додаје Саша Мирковић.

– Иначе све време Мики Марковић је један од највећих криминалаца у Путарској индустрији, који ради под окриљем Одређених људи из СПС, ДС и сада СНС – наводи Мирковић.

– Својевремено је тај Марковић ФК Црвена Звезда и Горану Весићу позајмио 2 милиона евра, због тога су Путеви Србије морали да Милојици Марковићу и Еуропарку, Срем Путу и Крушевац Путу дају посао од 25 милиона евра да би се Милојица намирио због новца који је дао Вучићевим људима. Могу о томе доста, јер сам као помоћник министра саобраћаја имао увид у све то, а поседујем и обилну документацију – открио је Саша Мирковић.

– Захтевао сам да се уради керновање путева и провери дебљина асфалта. Захтевао са да се уведу тендери за одржавање путева. Вучић ништа није хтео да прихвати и поднео сам оставку на место помоћника министра за путеве. Дејана сам упозоравао да ће га тај исти Милојица Марковић наместити јер сада има другог газду, а можда и више њих – закључује.

– Политичари кад се дохвате неке функције гледају како да што пре узму неки новац и онда заштите овакве битанге и криминалце који су као Милојица Марковић. У данашњој власти постоји и један Народни посланик коме је Милојица купио кућу на Бежанијској коси. Дејан Aнђус је жртва политичког прогона Aлександра Вучица и његове багре као и цела Србија! Ја то најбоље разумем јер знам шта су радили мени и мојим најближим зато што нисам хтео да извршавам њихове задатке. Дејане држи се! До победе и до СЛОБОДЕ ЗA ЦЕЛУ СРБИЈУ!!! – каже у свом отвореном писму Саша Мирковић.

Курир је покушао да добије Милојицу Марковића, поводом навода Саше Мирковића, међутим нису успели да га добију ни у једној од његових фирми, а речено нам је да нема мобилни телефон.

БОНУС ВИДЕО

Наш прослављен спортски новинар и радијско-телевизијски коментатор Милојко Пантић био је гост емисије „Интервјуи”, у продукцији медијске куће „Центар”, у којој је причао о томе зашто је фудбалско првенство у фудбалу, у Србији, лоповско пиличарско такмичење (00:00:30), о томе како се пљачкају ФК Партизан и ФК Црвена звезда (00:02:20), као и о кастама које су паразитски ухљебљене у српском друштву, фудбалу (00:03:45). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.