Прочитај ми чланак

КИКИНДА: Мигрант покушао да отме дете

0

Јуче 25. јуна 2017,око 18.00 х на Кикиндском тргу је извршен покушај отмице малолетног детета Ж.З старости две ипо године од стране мигранта који је ипак спречен у тој намери брзом реакцијом родитеља.

Јуче 25. јуна 2017,око 18.00 х на Кикиндском тргу је извршен покушај отмице малолетног детета Ж.З старости две ипо године од стране мигранта који је ипак спречен у тој намери брзом реакцијом родитеља и уз помоћ још неких грађана који су видели сам догађај из близине.

Потрчали су за мигрантима да су они побегли и сакрили се у аутобуској станици Кикинда одакле су приведени у полицијску станицу Кикинда.

И после дуготрајног убеђивања и уцена у просторијама полиције се дошло до тога да ако се поднесе пријава против мигранта мора се поднети пријава и оцу малолетног детета Ж.З.што је спречио физичким контактом мигранта да му отме дете,како сазнајемо решење за оца је било овако; може пријава али иде и против тебе то су речи које су се се користиле у одбрани мигранта.

Наводно отац ће бити крив исто што је одбранио своје рођено дете,или неће бити ако одустане од пријаве као да ништа није било а мигрант ће добити превоз бесплатан до центра за мигранте и усмену опомену и то је све!

Значи ми као грађани Србије морамо да трпимо све од стране миграната ни своје рођено дете не смеш да браниш јер ако га браниш због тога ћеш да одговараш пред законом који нам одређује ЕУ! МИГРАНТ ЈЕ ПУШТЕН А РОДИТЕЉ УЦЕЊЕН! ОСНОВА ЗА ПРИЈАВУ НЕМА ТАКО ЈЕ РЕЧЕНО Да ли у овој држави има правде за грађане Србије докле ћете ћутати? Данас се то дешава овом родитељу а сутра ТЕБИ ! !