Прочитај ми чланак

ЈОВАНОВИЋ за СРБИН.ИНФО: Нисам одушевљен што Ана Брнабић за Видовдан има експозе

0

Владајућа СНС елита и њени сателити у току предизборне кампање воде патриотску политику да би, чим прођу избори и формира нова Влада, та иста клика заговарала, по сваку цену, улазак Србије у ЕУ, каже за Србин.инфо лидер ДСС Милош Јовановић и додаје:

„Они политику схватају као трговину, као долажење на позиције власти ради дељење националних ресурса странцима зарад личне користи. Та чињеница је константа српског политичког живота у последњих 6-7, можда и више година. Нажалост, владајуће странке немају идеологију, нико из њихових редова нема никаквих својих убеђења, они не верују у ништа што би било корисно за народ и наше друштво у целини и зато су нам резултати, када је у питању руковођење државом, поражавајући”

А да ли мислите да је случајно изабрано да први, јавно деклатисани геј премијер Србије, има експозе баш за време Видовдана?

„Не знам да ли је случајно или намерно али нисам одушевљен том коинциденцијом. Мислим да бисмо у земљи која је ипак традиционална, у најпозитивнијем смислу те речи, која има конзервативне вредности, могли неке симболе да сачувамо. То значи да је могао и неки датум, дан пре или дан буде одређен за експозе, јер за Ану Брнабић не би то ништа лично значило да буде неки други дан”, закључио је за наш портал први човек ДСС Јовановић.