Прочитај ми чланак

СИНИША МАЛИ УБЕЂЕН: Србија постала оно што је некада била Југославија

0

Градоначелник Београда Синиша Мали каже да је учешће великог броја страних званичника на синоћњем пријему поводом инаугурације председника Србије Aлександра Вучића најбољи доказ коллико је Србија постала поштована, нормална, сигурна земља, фактор стаблности и мира у региону.

Он је рекао да је Србија постала земља са којом сви желе да буду пријатељи, упоредивши то са некадашњом Југославијом.

Фото: Н.С.

– „Председник Вучић је паметном политиком оријетисаном превасходно у интересу грађана Србије, сарадње са свим странама света, допринео је да у петак видимо државнике из свих земаља света, да на инаугурацији присуствувује свако ко иоле држи до себе – казао је у изјави Тањугу.

Рекао је да је пријем сјајна прилика за промоцију Србије и Београда.

Пренео је да је јуче имао прилике да се састане са изаслаником француског председника који је указао да се много променило у Београду у само годину дана, те најавио да ће послати париске урбанисте да виде како се брзо мења град.

Мали је рекао да је ово слика Београда коју желимо да шаљемо у свет, и да су они који су дошли по први пут у наш град одмах заволели нашу метрополу.

Указао је да је у Палати Србије изложена и презентација Београда на води, као и да се на пријему промовишу многе друге ствари о нашој земљи и главном граду.

– „Моје срце је пуно због чињенице што преносимо лепу слику и добар утисак о нашој земљи и Београду – казао је он.

Мали је указао да све функсионише беспрекорно у Београду, и замолио суграђане да имају мало стрпљења због застоја у саобраћају.

– „Мислим да Београд и Србија заслузују ово и осећамо се поносно и важно као пре више деценија. То је највећа ствар ове инаугурације, а ја сам поносан као грађанин ове земље и становник овог града – закључио је он.

БОНУС ВИДЕО

Председник општине Чајетина, Милан Стаматовић и председник општине Нови Београд, Александар Шапић, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, причају о томе да ли ће
са својим листама изаћи на градским изборима у Београда (00:38:00) и (00:46:00), о томе колико Београд својом величином угрожава Србију (00:40:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.