Прочитај ми чланак

ВОЗАЧ АУТОБУСА ПУТНИЦИМА Шта је, ус*али сте се?! Е сад нећу ни врата…

0

Прво је дивљао током вожње, а потом није хтео да пусти путнике да изађу из аутобуса.

Права драма одиграла се 20. јуна око поднева на линији 601 када је возач почео да малтретира путнике. Како наводи жена која се затекла на лицу места, у аутобусу је било десетак путника, међу којима и беба и старија жена, када је возач, из још неутврђених разлога почео нагло да кочи.

Старија жена је тад пала, а остали путници су „летели по аутобусу“. На негодовање путника и повике да стане како би помогли жени која је пала, возач је наставио бахато да вози, а потом је поново закочио и путници су опет попадали.

Тада је возач, према наводима очевидаца, зауставио аутобус на станици, изашао из аутобуса и рекао: „Шта је, ус*али сте се, а?! Е, то је само да покажем да ми се може! Сад нећу ни врата да отворим!“.

У посту који се појавио на Фејсбуку стоји и да је возач тада претио путницима и рекао да неће да их пусти напоље.

„Е, сад ћу мало да вас малтретирам, господо! Зовите полицију, ево и мој службени број, је*е ми се, али мрднути нећете, да вам ја мало покажем како се вози у аутобусу!“

„Након десет минута расправе, викања на путнике, држање нас у затвореном под стресом и на оволикој температури (па и бебе и оне повређене баке) мајстор није хтео да отвори врата, па ни након повика путника који су стајали на станици у чуду. Мене је са бебом ослободио један младић разваливши врата да би одмах возач дојурио до њега и напао га зашто то ради. Наставио је да урла на путнике унутра, отворио врата, изговоривши: „Марш напоље, сто*о! И да нико није крочио у аутобус! Од овог трена аутобус је у квару! Марш, да вас не видим!““, наводи Београђанка у свом посту.

Према њеним наводима, возач је тада сео у аутобус и бесно наставио не заустављајући се до последње станице. Не зна се да ли је овај случај пријављен надлежнима.

У ГСП су нам рекли да је у питању возило приватног превозника.

За Ало! су у Секретаријату за јавни превоз рекли да им овај случај није пријављен, али да ће бити спроведена истрага.