Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ: Подржавам протест против Вучићеве диктатуре

0

Изјаву Милана Стаматовића, председника Иницијативног одбора Здравe Србијe (ЗС), поводом данашњег протеста Покрета против диктатуре на дан ступања Александра Вучића на дужност председника Србије.

„Сматрам да је данашњи протест Покрета против диктатуре поводом ступања Александра Вучића на дужност председника Србије у потпуности оправдан и свим незадовољним грађанима, политичким организацијама, синдикатима и невладиним организацијама упућујем своју најснажнију подршку, иако, због данашње седнице Скупштине општине Чајетина, на жалост, нећу моћи да и лично присуствујем”, изјавио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић и нагласио да је, као председнички кандидат на претходним изборима, једини, у два наврата, још током кампање, позивао на удруживање правих опозиционих кандидата и заједнички наступ у циљу спречавања нерегуларности, па чак и на бојкот, изборног процеса.

„И тада, а и сада, наглашавао сам да су последњи председнички избори били најнерегуларнији избори у Србији од увођења вишестраначја пре 27 година до данас и да је неопходно да се са том чињеницом упознају домаће и међународне институције. Још пре него што су били расписани избори са кампањом на доњој минималној граници трајања од 30 дана, јуришни пропагандни одреди председничког кандидата Александра Вучића су изопштили и дисквалификовали најмање пет председничких кандидата постављајући им мете посред чела, са медијском заступљеношћу од 92 одсто наспрам осам одсто на осталих десет кандидата, при чему je Вучић представљeн у трострукој функцији: као премијер Србије, председник СНС-а и председнички кандидат”, објаснио је Милан Стаматовић, наглашавајући неопходност сарадње „праве антивучићевске опозиције“ у Србији.

БОНУС ВИДЕО

Председник општине Чајетина, Милан Стаматовић, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, прича о томе на који начин режим Александра Вучића прети њему и како СНС батинаши круже по Србији заштрашујући обичан народ (00:55:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.