Прочитај ми чланак

ПОРУКА ИЗ ВРХА ДЕНВЕРА: Никола, шта год да одлучиш – имаћеш нашу подршку

0

Да ли је на помолу велики обрт?

Док српска кошаркашка јавност с нестрпљењем ишчекује коначну одлуку Николе Јокића по питању да ли ће ово лето посветити репрезентације Србије и Евробаскету или индивидуалном раду у Денверу, из Колорада је стигла порука подршке својој првој звезди, какву год одлуку донела.

Наиме, у разговору са медијима Генерални менаџер Нагетса Тим Конели дотакао се и теме Јокићевих планова за лето, а он је поручио да Јокић има слободу да самостално донесе одлуку.
„Какву год одлуку буде донео имаће нашу пуну подршку“, рекао је Конели.

Подсетимо, током недавног објављивања списка кандидата за овогодишњи Евробаскет (31. август – 17. септембар) селектор Александар Ђорђевић избегао је да одговори на питање – да ли ће Никола Јокић играти на Евробаскету? Уместо тога, упутио је контрапитање где је новинаре упитао:

„Да ли се ја зовем Никола Јокић? Не. Одговорио сам вам на питање“.

Последњих месеци много се писало и причало о томе какву коначну одлуку ће донети први играч Денвера. Мада Конелијева изјава оставља минимални простор да би Јокић заправо могао да заигра на Европском првенству, у овом тренутку сомборски центар ближи је одлуци да остане и ради на свом телу током лета.

Не треба заборавити да је и асистент Генералног менаџера Артурас Карнишовас већ послао идентичну поруку српској јавности пре готово два месеца.