Прочитај ми чланак

ШТА ЈЕ СЛЕДЕЋЕ: Чланица СНС из Вршца на руци истетовирала „А. Вучић“

0

Тетоважа Тијане Станимиров активисткиње СНС из Вршца изазвала је буру коментара на друштвеним мрежама. Тијана каже да тетоважа "А. Вучић" на њеној руци представља израз њеног поштовања према лидеру СНС и председнику Србије.

Ова млада девојка из Вршца изјавила је да стоји иза своје тетоваже, и да је одлуку да ће је урадити донела је још пре две године, пише јузнибанат.

– Александар Вучић и његова политика подстакли су ме да се учланим у странку. Његови идеали о модерној уређеној перспективној и поносној Србији мотивисали су ме да будем део тима у коме свако ко то жели може да уради нешто за своју државу, за свој град – каже.

 

Његови потези и говори, додаје Станимиров, мотивишу вас да се покренете, да урадите нешто корисно.

Оне је, каже, поносна на тетоважу и жеља јој је да упозна председника. Драго јој је што је добила пуно позитивних коментара и да много људи дели њен став, а на негативне коментаре одговара да је у питању лична одлука и да је они не интересују и не дотичу.

 

А било је и оних са озбиљним претњама „силоваћемо те“, „исећићемо ти руку и од ње скувати гулаш“.

 

– То више говори о њима и о одсуству културе и васпитања. Свако има право на став, али политичка опредељеност се не исказује претњама – рекла је Тијана Станимиров.

Ова Вршчанка је завршила педагошку академију и даље се усавршава на том пољу.