ПОЛИЦАЈЦИ ИЗ ЦЕЛЕ СРБИЈЕ код Стаматовића на Златибору!

5

Синдикат српске полиције организује десету по реду спортску манифестацију под називом ,,Полицијада 2017.” која се одриава 16. и 17. јуна на Златибору. Свечано отварање манифестације планирано је за петак 16. јуна у 15.00 Еасова на платоу испред одмаралишта ”Сунчани брег” на Златибору. Реч је о најмасовнијем спортском окупљање у оквиру МУП Србије.

Ове године очекује се око 800 учесника који ће се такмичити у 12 дисциплина а саставни део догађаја је и туристички обилазак наше планинске Лепотице који ће бити организован у сарадњи са Туристичком
организацијом Златибор.

Полицијада у организацији Синдиката српске полиције, сваке године окупи и низ угледних званица из врха МУП и дриаве, што свакако привлачи велику медијску паињу. Ове године, поред гостију из Словеније, који су вецћ традиционални гости, присутни ће бити и представници Синдиката бугарске полиције.

Спортске дисциплине на Полицијади су: мали фудбал, баскет, рукомет, одбојка, пецање, стрељаштво, тенис, стони тенис, шах, пикадо, повлачење конопца и трчање.

Подршку у организацији манифестације дала је општина Чајетина, Туристичка организација Златибор,одмаралиште ,,Сунчани брег“ и Зајечарска пивара.

 • Бобан за Царевину Србију

  Скуп ленчуга превараната и шићарџија који само гледају да намакну пару у свој новчаник, а да притом ништа поштено не ураде. Она тиитина полиција је за ове лопове била злато. Наравно ако се изузме малтретирање „политичких“. А то су били сви који писну против масончине и фукаре (убицу да не помињем).

  • Soko Sokolov

   А које то државе полиција не малтретира политичке затворенике, мајке ти? Американци, а и комплетан запад, врше невиђене тортуре над њима и више их никад не видиш. Али су им зато пуна уста кршења људских права код Руса, Кинеза, Сј, Корејанаца….. Сваки систем политичког противника, а поготово данас, деградира, проглашава га терористом, злочинцем, уништава га.

  • Бобан за Царевину Србију

   Онај систем који слуша оно што је рекао Господ и који се бори за истину и правду Божију. А то је оно за шта се ја борим и надам се сваки нормални Србин. И што је најбоље такав систем ће да дође са доласком Српског Цара Немањића. Што пре то боље.

  • Soko Sokolov

   Лијепо си то рекао, али то је утопија. Погледај само ова овдје препуцавања и вријеђања, међу нама обичним смртницима, који „лупамо“ по тастатурама, само зато што навијамо за различите странке или опције! Мислиш ли, мајке ти, да би опраштали једни другима да је случајно која од ових опција на власти?
   То о чему ти причаш, то ти је РАЈ, а на планети Земљи га нема.

  • Бобан за Царевину Србију

   Ако би свако од нас тежио томе или бар неки од нас полако би све кренуло на боље. А ако ми сами то не будемо хтели онда ће нас Господ почастити неким великим страдањем па ћемо се хтели не хтели удружити и ујединити јер ће нас на то мука натерати. Тако смо се ујединили 99 тако ћемо и опет. Ако нећемо сами да се призовемо памети онда то мора Отац наш Небески да уради за нас. Нажалост мислим да ће бити ово друго.