БОШКО ОБРАДОВИЋ: Препрека Вучићеви људи у опозицији

168

Нико од нас самостално не може да се избори против ове све тоталитарније власти, а предност опозиционе сарадње је у борби за слободне изборе и слободне медије без којих нема демократије у Србији, оцењује у разговору за Данас лидер покрета Двери Бошко Обрадовић...

Ипак, за Обрадовића је од велике важности шта се тачно подразумева када се говори о опозиционим блоку, као и то на ком изборном нивоу би он могао да наступи. Ако је у питању прављење опозиционог блока за обезбеђивање фер и поштених изборних услова и равноправног медијског третмана свих изборних учесника, он подсећа да су Двери одавно заговорник таквог концепта уједињења опозиције.

– Сматрам да смо направили озбиљну грешку што као опозиција на тај начин нисмо заједнички наступили пред председничке изборе и лично мислим да треба бојкотовати сваке следеће на којима немамо основне услове за нормалан изборни процес. Па нека Вучић изведе 25 одсто грађана на изборе и тако оголи своју диктаторску власт – наводи Обрадовић, додајући да у опозицији мора постојати апсолутна сагласност и јединство да би бојкот успео.

С друге стране, уколико опозициони блок подразумева предизборну коалицију, Обрадовић тврди да њу није тако једноставно направити због свих идеолошких разлика међу партијама.

– Када су у питању градски избори у Београду – то је локални ниво и ту треба све заједнички учинити да се смени катастрофална власт СНС-а и СПС-а, али уколико говоримо о ванредним републичким изборима, ту Двери могу ићи само у принципијалне и програмске предизборне коалиције – категоричан је Обрадовић.

Он упозорава да су поред програмских разлика и идеолошких супротстављености, озбиљна препрека за уједињење опозиције Вучићеви људи убачени у њене редове, али и сујете и лидерске амбиције које би коначно требало занемарити.

– Лично сам у контакту са свим лидерима парламентарне и ванпарламентарне опозиције са којима непрестано разговарам о свим могућим облицима сарадње. Ако постоји добра воља и заједнички циљ – постоји и начин за нашу сарадњу. Мислим да опозиционо оријентисани грађани то очекују од нас. Исто тако многи наши бирачи имају одијум према некаквом новом ДОС-у, јер је онај стари био изузетно штетан по Србију и не сме да нам се понови – истиче Обрадовић, нагласивши да Двери у нечему таквом – што ће бити под контролом западних центара моћи и радити за туђе интересе – сигурно неће учествовати.

Лидер Двери поручује евентуалним партнерима из опозиције да тај покрет не жели да буде део нових западних обојених револуција, али су више него заинтересовани и спремни да буду део великог свенародног опозиционог фронта за смену Вучићеве власти.

Упитан да ли дели мишљење појединих опозиционих актера на политичкој сцени да ће, уколико СНС изгуби изборе у Београду, то бити почетак краја његовог режима, Обрадовић одговара потврдно, уз коментар да је градоначелник Београда једна од најјачих политичких фигура у Србији.

– Београд располаже огромним буџетом, сва сила политичке, економске и медијске моћи концентрисана је у главном граду. Можда није добро за Србију што је тако, али је то тренутно чињеница. Тако да ако Вучић изгуби Београд – то ће засигурно бити почетак његовог политичког пада. Зато је толико важно да на београдским изборима говоримо о локалним градским проблемима, а не о великим темама, као и да испред свега ставимо интерес да Вучићев режим, са свим својим сателитима, буде поражен на овим изборима – напомиње Обрадовић и подсећа да ће поред СПС-а, Чеда Јовановић и Војислав Шешељ, а можда и још понеко из опозиције на престоничким изборима „трчати“ заједно са СНС-ом.

Живковић нема тежину да намеће рокове

На питање како коментарише недавну изјаву председника Нове странке Зорана Живковића, да је крајњи рок да се опозиција уједини крај јуна, Обрадовић одговара да Живковић више нема такву политичку тежину да би његов став био опредељујући и обавезујући, те кад су разговори политичких странака у питању, мора да постоји договор, а не задавање рокова и услова.

„Изјава части“

Као најважнији део договора за заједнички излазак опозиције на предстојеће изборе, Обрадовић истиче потписивање „изјаве части“ од стране њених лидера, у којој би стајало да после градских избора у Београду или ванредних парламентарних избора нико из опозиције неће ући у власт са Александром Вучићем и СНС-ом. „За оног који ту изјаву одбије да потпише, бирачи ће знати да је тројански коњ у опозицији и да све време ради за Вучића – као Ненад Чанак у Новом Саду, Бошко Ничић у Зајечару, или ДСС у Чачку“, оцењује Обрадовић.

 • Највећи проблем опозиције су млатитељи празне сламе. Прво опозиционе партије треба да погледају у своје двориште па да онда критикују туђе. Двери су обећавале (и још увек имају симпатије) али рад на терену их полако руинира јер га и нема.
  Озбиљна политичка партија гледа да има развијену организациону инфаструктуру. Осим пар општинских одбора активности Двери не постоје.
  Слажем се да су у процесу настанка Двери прављени промашаји у смислу да су им повереници у неким општинама у суштини ДС или СНС активисти, да су негде људи неуки, да негде нису нашли људе, ..
  Али протоком времена види се да се не ради довољно или се уопште не ради.
  Стичем утисак да је Бошко нарцисоидан тип који очекује, зато што је опозиција, да му власт падне у руке пошто лепо прича и он и екипа му.
  Е то не бива ако немаш ко да те подржи.
  Па да је за ових скоро годину дана (ре)активирао по један општински одбор са неопходном стратегијом и динамиком рада данас би Двери дрмале Србијом.
  А није тешко када се има концепт (направити комуникациону стратегију, акциони план ОО, затим кренути са реализацијом и на недељном нивоу извештавање и кориговање рада). Људски ресурси да се почне са радом су скромни односно за рад је довољно имати 3-5 људи. Али нажалост немају ни толико не зато што их нема него зато што нико није ни покушао да их анимира.

 • Византинац

  СНС је толико лош, катастрофално лош, да би га једна иоле озбиљнија партија са лакоћом убедљиво победила. У фер условима наравно. Не да се игра утакмица у којој ће у једној екипи имати 11 играча плус 6 судија, а у другој 11, и у којој ће једној екипи гол бити 17 а другој 7 метара. Е само у тој утакмици СНС може да победи. Али озбиљне екипе и фер услова у овој Лудији од државе нема ни на видику.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Дрш се ти ове тематике: …“ Ево гааааа цигојнееееер, таман на времеееее! То калаштурооооооо где си чукнем ти га?…

   И тако даље и томе слично, то ти лежи и баш га оно дајеш по самогласницима..::)))
   Мани се ти цицо политике, то је за момке…

  • Византинац

   Ово је већ ОЧАЈ! Ово је она задња ваза знаш, када се умоболни пацијент, и сам свестан да је креп’о, хвата за сламку и проба да дискредитује оног који га је у лудару С ПРАВОМ и затворио! То ти успети неће, овде моја кућа није, јеебе се мени да ли ће ме неко ценити или не, али угасе ли Дискас на Србин,инфо ти си циганине једноставно ПРДН’О! Према томе….гледај шта ћеш…Рипли је ту, на дохват руке, викни је…:-)

  • моћни Ђоле Јанговић

   Ја јој кажем : Цицо ЛЕЗИ!…
   А она неће, него ‘оће да КЛЕКНЕ ! хахахахахахахааха……

  • Византинац

   Ае реко ти зови Рипли.

 • dr Srbivoje

  Udruzivao bi se sa zutima i levo i desno ali da ne bude DOS, ti bi da se jeebes a da ti ne udje? Blago Vucicu sa ovakvom opozicijom svi bi da budu lideri njih to 20 a 1% 2% . Ali i to je korisno fine pare donose stranke pa ko bi se toga odrekao.

  • Василије Блажени

   Др Серивоје, престани да извирујеш из ануса Александра Муслиуа!

  • dr Srbivoje

   Jedi sendvice i cuti

 • Истребитељпагана

  Posredi je zasigurno neki antihrišćanski, paganski ritual…..

  • моћни Ђоле Јанговић

   Не сери Иване транџо, не натежи тему, добићеш пролапс свога напаћеног сфинктера…:)))
   (погледај у википедији шта то значи)

  • Византинац

   Шта и овај је „Иван транџа“????? Све сами „Ивани транџе“ око тебе ПСИХОПАТО!!! Шизофреничару умоболни!!!

   Да ти „погледаш мало“ али не у Википедији него у огледалу како изгледа „човек“ који има ТРАНВЕСТИТА за „класића“ са којим је „ратовао“ под јорган планину!!! Па онда лепо да му опет потражиш да се напарфемише мирисом дуња!!! Треће колено да ти по списку изјеебем и да направим од њих људе, за прва два је већ прекасно, трајно су онеспособљена транџа вирусом!!! :-)

  • моћни Ђоле Јанговић

   Не знаш будало са колико се више никова овде просераваш, ја мора да ти кажем психопато!

  • Ћирко

   Разјарило се марвинче! Нови лекови, шта ли?:))

  • Византинац

   Само гледај сине, само гледај како ће „марвинче“ да ти татка и вечерас изнашутира овде! Ако не побегне наравно! :-) Држ’ му сад млохава јајца ЧВРСТО јер следи СЕКС и теби и њему!

  • Ћирко

   Важи, ал да плакнеш зјале!:))

  • Византинац

   Само му их ти др’ж. Остало је мој проблем.

  • Византинац

   Еј Квале питај млохавог за мирис од дуње. Нека ти се то повери на мејлу у случају да га је срамота овде. Има једна женска овде знаш, нова риба немоћне циганке, нећу да ти откривам њен идентитет, сам га питај, татко ти је, ће ти каже то, у коју се млохава калаштура затрескала до даске…само понекад та риба брије браду и бркове, не често, али понекад… :-)

  • Ћирко

   Ако мислиш на Риплијеву, знам ко је то. То је бајата вест, ти си то тек сад схватио?

  • Византинац

   Нисам тек сад. Ћутао сам. Гледао сам како се млохава циганка са њим дописује слатко, преслатко. Па зар ту журку да пропустим? Па зато сам га Квале бре и одблокирао ххахахахаха.

  • Ћирко

   Лагиш, а?:))

  • Византинац

   Када „класић“ јеебе сопственог другара у кога се овај клео ође, то се не пропушта Квале. Нипошто. То се једноставно морало одблокирати. :-).

  • моћни Ђоле Јанговић

   Ма он је то знао бре! Само је стрпљиво гледао развој ситуације..:))
   Па наш квакомен Веља је чувен по стрпљењу…
   Не мош’ ни откуцати коментар, а он се већ натртио да одговара. Чита тек у трећој смени. Натенане иза шубе…

  • Византинац

   Ја му мирисе од дуње помињао нисам, него циганка, ја му причице о филмовима помињао нисам него циганка, ја сам био у публици и гледао како „класић“ јеебе своју циганкуу хахахахаа. Када те „класић“ тако начукава шта је остало за друге. :-)

  • моћни Ђоле Јанговић

   О чему тртљаш ти овде „византинац“? Каква су то тртљања недостојна овакве заставе, имена и онаквих коментара политичке природе које си подастирао својим вадикалцима пуним срБске епике, магистратске геЈополитике „море бит бидне, али и не мора“ ???
   Како те бре није срамота да се пред поштоваоцима овако претвараш из др Шешељуге у транџу калаштуру?!
   Мислиш ли ти икад на репутацију? Па није ти ово први пут да си наново почео са поучителним говоранцијама а онда посрнуо са оваквим скаредностима и лудачким блебетањима, па мораш да гасиш налог и чекаш да се мало слегне, па да поново васкрснеш под новим а „зајебаним“ именом? Оно : „Феникс“, „Истребитељ џоа“ и ти радови..::)))

  • Византинац

   Који „истребитељи“ циганска фуруно, које глупости, који Фениски, које бабе, које жабе???? Или се сабери штрокава циганко или идеш у аут за вечерас! Сконцентриши се на МИРИСЕ ОД ДУЊА! .-)

  • моћни Ђоле Јанговић

   Какав си ти лажов Вељковићу па то је страшно? Ти си онај неспособни лажов, кроз тебе се види као кроз најлон кесу, и само те твоја одвратна сервилност према овдашњим шешељевцима држи на површини, иначе би ти и они јеебали мајку!
   Зар ти СТВАРНО мислиш да има неко на порталу ко те још није провалио.. Ја сам те прозвао исти дан кад си се појавио овде као „византинац“ са причом о бановању са Стандарда. Био сам присутан кад су те отамо најурили још под именом „Иван Вељковић“ , и зато ме мрзиш тако љуто…:)
   А знаш зашто су те најурили?
   Тамо се окупљала дружина бивших и актуелних новинара и њима ниси могао просипати ово своје полуписмено муцање и напабирчене пароле као вадикалцима, а када си покушао да им подвалиш нови налог одмах су те бановали заувек и блокирали ти адресу…
   Овде можеш да се претвараш и измотаваш до бесвести, Златановић то толерише, али си одвратан људима, људи не воле такве болесне игрице.

  • Византинац

   Гледај, да полако полако завршавамо причу за вечерас, нема се шта више рећи, прдн’о си у чабар, „класић“ ти је овде јавно јеебо све по списку, изневерио твоје поверење и то је то. Није тешко да се призна. Све, неких 90% онога што си ми испричао вечерас је класична аутопројекција о стварима које тебе овде тиште. Почевши од „реинкарнације“ (а управо си се ТИ реинкарнирао из Бабуна у „четника“), преко „подметања међу ногу“ (а управо се ТИ мени подмећеш нон стоп данима), све до ево сад видим „мењања хиљаду налога“ (а управо ТВОЈИ пајташи у које си се клео овде мењају не хиљаду него МИЛИОН налога и тебе јадног зајеебавају овде вукући те за нос), према томе да приводимо ово сраање крају, ниси способан да водиш ни зезање људски, уплићеш се сам у своје брлоге.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Опет проглашаваш некакве победе Вељковићу а не одговараш сувисло ни на једно директно питање? Па ајде што ја знам ко си и шта си, али зар је то толика наука да укапираш како са оваквим несувислим тртљањем и убацивањем потпуно невезаних тема за тебе и мене распршити и оно мало поверења и поштовања што си напабирчио овде кењајући шупље а патриЈотске пароле вадикалцима, опет ће те испљувати неко од њих јер ћеш се смучити кад тад. Једино ће ти остати муџахедин Јеленовић да те гурне одпозади, он је научио да истура нејач испред себе у битку..::)))

  • Византинац

   Нема „победа“. Које црне „победе“ над ментално болесним човеком….ти си јадан човече…јеси ли ти чуо за појам ОПСЕСИЈА? Ако сам ја све тако безвредан и ништаван како ме описујеш онда кој мој посвећујеш толико свог времена једној безвредној особи? ОПСЕСИЈА те мучи човече, прерашће врло брзо у шизофреенију ако не престанеш да шизиш овде! Ти мени ништа сем заебавања не значиш, гледај да и ја толико значим теби. То ћеш себи доказати тиме што ћеш пробати да проведеш ЈЕДАН дан а да ти ја не будем у глави и на монитору…пробај, спаси се човече, ово је туга једна…

   И да, немој иматги илузије да ћу ја овај налог икада „променити“. Ја нисам попут тебе и твојих пајташица заробљених у телу супротног пола. Ја Византију волим и поштујем и никада због пар дилетаната са квакама у главама уместо мозга ми неће пасти напамет да овај налог са заставом Византије угасим.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Бежи бре болесна будало, свака реч коју накуцаш је реч којом описујеш себе.. Ти бре човече само о себи причаш како ти то није јасно?
   Ти си болесни нарцис дркач, па знаш ти то и сам не морам ти ја описивати шта радиш од себе… једино што те доводи до лудила је; ПА КАКО ја то могу да провалим?
   Лако, али џаба да ти и нацртам, кад ниси на том нивоу. Не вреди ти ни моја подука из правописа, не прима се.
   Наравно да ме мрзите ти Јеленовић и дружина, како да вам оћутим на ваша немушта блебетања о политици и геополитици, У СВЕ се под милим богом разумете,али вас ето мрзи да се прво описмените и научите јеебену граматику матерњег језика! Велики Срби, али јеебеш Правопис Српског, „важно да се ми разумемо БРАТЕЕЕ…“

  • Византинац

   Само што сам почео да читам и опет – АУТОПРОЈЕКЦИЈА!! У ком свету ти живиш бре??? „Наравно да ме мрзите ти Јеленовић и дружина, како да вам оћутим на ваша немушта блебетања о политици и геополитици,“ Еј алоооо бре, освести се ало, не мрзим те човече, НЕБИТАН СИ МИ ЛИК, не мрзим те и не волим те, баш ме брига бре еј ово је ИНТЕРНЕТ човече и да ниси скакутао овде поред мене ево већ десетак дана не би те ни одблоикирао, зар је тешко то да се схвати!?? А иначе апсолутно ме не занима твоје мишљење о мени. Ја имам хвала Богу свој живот, не живим овде попут тебе (преко 15000 коментара препуних глупости и губљења времена на непознате особе!!!!!????), мене овим салвама глупопсти и „претњама урушавања угледа“ дирнути ни уплашити НЕЋЕШ. Да се разумемо, ако је некоме потребна помоћ стручних лица то си ТИ јадниче. Што је пре потражиш, пре ће ти је пружити.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Да, види се да те не занима.. па ни „моја опсесија“.. с ким или чим?
   “ Са мном, Иваном Вељковићем“ ?!
   Како бре можеш само овако лако да се офираш а нема десет минута си срао како не знаш који су ти то оно били никови кад си био разоткривен од “ „Вељковића“ па наовамо!
   А мене само занима, да ли тебе стварно забављају те игрице скривалице, или си дубоко оболео и зашто побогу опет лажеш кад се тако лако откриваш? Ти си врло занимљив случај нарцисоидног лудака, и понекад је право задовољство да те човек мало напуши па да нам мало овде цинцулишеш и вибрираш док се не смориш.

  • Византинац

   Еј, не сеери, ајде прст на чело, па размисли шта мења на ствар твоја ОПСЕСИЈА са мном па све да сам ја Иван. Миладин, Пера, Лаза, Мика или Жика??? Опсесија па опсесија!! Квекао си данима за мном, одблокирао сам те, и ево два дана те развлачим овде а ти и даље плазиш за мном и то је све!! Може ли то да се схвати?? Може, али само паметном човеку, ОПСЕСИВЦУ не!! Био ти Бабун или „четник“ у покушају или млохава старина на коју се пале транСвеСтити то код мене ништа не мења, јеебе ми се, ти си ми предмет за губљење времена ево већ два дана и то се приводи крају!! Гледај да ме не саплићеш опет, тиме ће ти стање бити све горе и горе, а што се мене тише слободно ме називај којим год хоћеш именом, ако ће теби то помоћи да се осећаш психички боље, онда твоја ствар, не занима ме.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Због тебе је почео овде да проводи много више времена него иначе. Очигледно је да си га добро ишутирао и да је јадан упао у тешку депресију. Опет ће да се довати флајке и да лоче. Циганска је туга преголема :))))

  • Византинац

   Да! Не могу да верујем човече! Да ме нису креетени на Новом Стандарду блокирали никада не би толико боравио на овом сајту нити би сазнао да има оваквих психопата! Еј прико, каже човек: „Ти си врло занимљив случај нарцисоидног лудака, и понекад је право задовољство да те човек мало напуши“ (!!!!???) а за себе тврди да не нормалан па још и „моћан“??? Ко нормалан жели да „напушава“ „нарцисоидног лудаака“ нон стоп овде и да на то троши 22 сата дневно??? И још управо опет аутопројекција, управо њега напушава човек у кога се колико до пре месец дана биквално клео овде и називао га „саборцем, класићем“ и како све не….опсесивно-компулзивна депресија….

  • Лав Јеленовић – БИП

   Дики је и са мном био у одличним односима некада на порталу вестинет. Тамо је била друга прича. Фаворизовали су југословенство и левичарске идеје. Дозвољавали усташама са портала „камењар“ и „поскок“ да упадају и провоцирају својим усташлуком. Дики и ја смо тада били заједно против њих, док једног момента ничим изазван због неке женске која је све около мувала није окренуо оштрицу мача против мене. Разумео бих ја тај испад, али ме је заболело што се са једним усташом против којег смо својевремено обојица били, удружио и заједно са њим ме нападао. Ширио је овде лажи о томе, али у лажи су кратке ноге. Ја стрпљиво чекам знајући да лажови кад тад себе сами открију. Написао сам му тада да ће и друге такође продати као што је мене тада и ево управо ти кажеш да је своје пајташе нападао. Нисам то пратио, али знам да се ради о врло сујетном човеку који подилази свакоме ко му се учини као заштитник не би ли иза његових леђа нападао оне које жели, а на крају главна мета му је управо тај који га покрива. То је његова психа. Он каже мени да никога немам, сви ме мрзе итд а уствари тако несвесно прозива себе. Има он неку фалинку очигледно је. Опет буде ми смешан, па му много и не замерам.

  • Византинац

   Тај Дики како ли се већ правилно зове, је био тренутно у „реинкарнаторном“ стању које се зове „Роберто Равијола Магнус“, најпре ми је као давао „савете“, упозоравао ме да се „пазим усташа“ и да нека служба „никада не спава“, те ми држао предавања о томе да су ми коментари „предуги“ и да будем „краткоречив“, прошло је пар дана, онда сам ја оном Алеку Сутулову на његове провокације о Русима написао „очас посла су у завршној инвазији 1945.године сравнили Немачку и порушили Берлин“, наравно желећи да истакнем снагу Руса те је то чак чак и овај млохави цигојнер лајковао, а Дики ће на то „открио си се! провокаторе! вређаш Русе и пљујеш њихове жртве“ (!!!???) Да ли може нормална особа да то напише?? Не наравно!! И онда сам му ја одговорио мало оштрије али свакако не са великим увредама, на шта је уследила салва клетви најгоре врсте с његове стране!! Тотална шизофренија! А млохаву циганку није директно нападао већ га је данима развлачио у „одећи“ „Риплијеве“ те му је циган писао о „филмовима“, о томе које филмове воли, о неким „мирисима дуња“ на шта је „Риплијева“ одговорила „Ја не користим мирисе од дуња, мораћу да почнем да те избегавам“, на шта сам ја праснуо од смеха и морао да одлокирам циганку да видим о чему се ради и да га мало заебавам! БРОД ЛУЂАКА је постао овај сајт са њима! Сада је „Риплијева“ исчезла, чекамо следеће „реинкарнације“. Туга“!

  • Frojd

   Ti si notorna budala. Samo notorna budala Veljkovicu. Nepismeni portir sklon olajavanju kao i tvoj prijatelj patološki lazov. Tek će da Musa dere jarca bvaćo portiri.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Дики ставио си праву слику. Баш си магарац ахахахахаха….

  • Византинац

   Магарац истина, ја погреших, није кооњ!

  • Frojd

   Ti si pogrešio što si se rodio slepće.

  • Византинац

   Ти ћеш зато сад да узмеш боб и тепсију па ћеш да кренеш да млатиш главом и бацаш клетве, јелда? Ко нормалан меће слику МАГАРЦА у по ноћи на свој профил и њаче људима непрозван? Ко нормалан глуми жену и јеебе своје „класиће“ у главу?

  • Frojd

   Tebe je Bog prokleo trandžo.

  • Византинац

   Мене чува Бог кога се нисам одрекао а ти хулиш на њега најгоре могуће, кунеш непознате људе овде, претвараш се у жену и набацујеш класићима. То су ти велики грехови, пази се.

  • Frojd

   Niste nikome nepoznati. Doduše, to što si trandža je verovatno Božji dar nesoju ulupani.

  • Лав Јеленовић – БИП

   А шта је Кончита или Рипли?

  • Византинац

   Па??? Ко ми то каже??? Не осећаш онај стид који има сваки нормалан човек, нимало??? Ко ми каже да сам „транџа“?? Човек који је до поднева „Кончита“ а после подне „Рипли“ и који тако обучен јеебе оне који су га овде волели и ценили??? Туго једна није теби лако!!

  • Frojd

   Ti nemaš predstavu šta je stid. Ti si jedno pokvareno i podmuklo stvorenje koje ogovara sve i svakoga a kao rugoba nisi se ni uspeo oženiti, ko bi te hteo? Tvoj kolega portir je jednu prevario, na kratko, pa će sada da cepa šihtu do kraja života kao i ti bedo pokvarena. Za nepismene i one propalice i to je dobit. A sada se malo zabavljajter sami, dogovorite se ko će biti Milka večeras jadovani. Srećna vam smena bvaćo dezerteri.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Шта ти завршио већ смену КОЛЕГА? :)))

  • Византинац

   То шта је „ругоба“ имао сам прилике да се овде најбоље уверим, када си се „претворио“ у Кончиту, тога нема ниђе. Што се „оговарања“ тиче, ја то чиним само када то неко тражи од мене, када скакуће поред мене онако како сада ти радиш, иначе пет пара не дајем на психопате, далеко били.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Није се ни сада нешто пролепшао.

  • Frojd

   Jadniče, ti skakućeš oko komentatora i olajavaš redom. Rekoh, ti si skupa sa tvojim kolegom šljam najniže vrste. Patologija mali glupi portiru.

  • Византинац

   Ајде да се мало подсетимо Риплијева, може? Ајде! Ко је сада коме први почео да „скакуће“? Ако ми то одговориш признаћу ти да си најспособнија Рипли реинкарнација у целом свемиру!

  • Frojd

   Kako te bre nije sramota, mator konj a lažeš? I ja svašta pitam, di ti znaš šta je sramota?

  • Византинац

   Значи мућак. Има бољих Рипли од тебе дефинитивно. Еееее да је она права Рипли оволико била несвесна попут тебе њу би први алиен разбио. А она их је милион потаманила. Ко је први почео коме да „скакуће“? Напрегни се?

  • Лав Јеленовић – БИП

   Мислим да прецењујеш интелектуалне способности једног магарца. Дај му шаргарепу. Можда и мућне главом.

  • Византинац

   Ево пише нешто. Сигурно ће да опали по „пиштољима“ и „портирима“.

  • Frojd

   Ko je na kome? Kolega portir na tebi ili ste se zamenili. Iz izveštaja sam dobio prepis, dva puta si se niku nepozvan obratio. Sam, nepitan da bi olajavao Džoa. Ti si stvarno bedan. Ne, moraćeš da trošiš net na druge stvari Veljkoviću,

  • Византинац

   Ево шта сам рекао, не уме ни да се сабере и схвати да је он тај који скаче непозван на непознате курчееве овде него лупета о ртранџама, квакама, и портирима. Ти и „Џо“ олајавате м,ене, идете ми између ногуј и ја вас таслачим редовно када ја хоћу и то је све. Да ми се не мотате око ногуј не би вас ни приметио. Сутра опет идете у ништавило сви скупа, блок. Немој у међувремену опоет свог милио „Џоа“ да јеебеш у ту његову празну тинтару и да му се скидаш гола иначе ћу опет да вас одблокирам и зезам!

  • Лав Јеленовић – БИП

   Испаде ипак да си ти у средини. Сендвич хахахахаха

  • Frojd

   Tvoja žena je u sredini. A tebe nema.

  • Византинац

   Сада опет „брани“ „Џоа“ а колико до пре неки дан му је скакао по млохавим јајцима изигравајући „жену“ и набацујући му се са „мирисима од дуња“ хахахахахаха јадна циганкаааа каквог класића имааааа! :-)

  • Лав Јеленовић – БИП

   Како и да добијемо рат када су нам заставници носили сукње :)))

  • Frojd

   Nemojte mene napustila me žena, ja sam bedni samohrani otac i redovno lepim plakate velikog vojvode. I kradem lepak i sve što dohvatim. Krio sam se ženi ispod suknje ali ona pobegla sa drugim KMEEEEE !!!!

  • Византинац

   Ма било је заставника људина, мислиш да је и ово заиста била заставник?

  • Frojd

   Pošto je video slike, baš me zanima šta će Minhauzen natrtljati.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Украо негде униформу и заставу 101.

  • Frojd

   Kao što rekoh ne može lažov bez laganja. Patologija, od malena naviklo, ne može da se prilagodi.

  • Византинац

   За неверовати да се један заставник ЈНА понаша на тај начин. Ја сам у војсци имао заставнике људине. Ево каже да лажеш хахаха. Ја додуше нисам био у ЈНА али јесам у ВЈ а и ВЈ је била озбиљна војска.

  • Византинац

   Идемо полако, ја већ заспао. Нека и заставник мало одмори. Надам се да ће сутра бар мало да схвати шта то ради од себе овде и колико је опасно бити опсесиван.

   Лаку ноћ.

  • Frojd

   Suludo portirsko ahahahahahaha….

  • Frojd

   Stvarno je Perun u pravu, ti si patološki lažov. Ti se bojiš službi jer potkradaš PIO fond? Ma kradi, uvek si krao, nisi jedini patologijo. Nema većeg Jude od tebe ovde, ali svi to već znaju KIMe.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Хахахахаха забацих удицу и упецао се СОМ хахахахаха…..

  • Frojd

   Nisi ti ništa zabacio, gde bi i mogao kada nemaš ni za udicu. Jedino možeš da daješ “dubokoumne“ analize kjoje niko ne zarezuje. I da se družiš sa sebi sličnima. Nisko si pao, ali i pad je let. Pitaj tvoju bivšu.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Али ипак читаш те „дубокоумне“ анализе.

  • Frojd

   Taman. Glup si bio i ostao. A i škola ti nije išlja. Ni sa ženama. Beda.

  • Лав Јеленовић – БИП

   А и ти си морао свуда ту свећу да носаш са собом и да пратиш шта сам са женама радио, срам те било :)))

  • Frojd

   Nisam ja šetao tuđe trebe o svom trošku, to su neki napušteni jadnici. Idi u obilazak lopove.

  • Византинац

   Чек чек чек чек, стани мало еј, није он „стражар“ зар нисам ја тај „стражар“??? Одлучите се већ једном ко је „стражар“, ко је Миладин, а ко Кончита!!?? :-)

  • Лав Јеленовић – БИП

   То је тешко питање за једног магарца :)))

  • Frojd

   Obojica ste portiri. Najnižeg ranga. Bez dozvole za nošenje oružja, nemate sertifikat. Suviše ste nepouzdani. I dugih prstiju. Jednom rečju propalice. Laku noć pedevi.

  • Лав Јеленовић – БИП

   А и вас двоје, Кончита и Рипли сте пропалице :)))

  • Frojd

   MIsliš, “odane“ kao tvoja neprežaljena ljubav? Beži bre budalo, idi šetaj nečiju trebu. Čim ti smena završi.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Лако је теби када си већ завршио смену у магарећем ћошку, па сада можеш да обућеш минић, претвориш се у Кончиту и са најбољом брадом изађеш са Магнусом, двугом Твампом, Тратинчицом, неким ликом, таштом, Дикијем, Рипли, Суперменом…..на пићенце.

  • Византинац

   И „Тратинчица“ је био???? А овамо је причао да се боји усташа!!! А управо усташе Белу Раду зову Тратинчица!!!

  • Византинац

   Стварно?? А шта је теби на слици?? МАГАРАЦ ми каже па му не замерам!! Оооооојјјјс МРРРШ У ЂТАЛУ! хахахахахахахахаха

   Ко бре прати у 2 ујутро „умоболну будаалу“??? Само ВЕЋА БУДААЛА!! :-)

   Нека ми магарци опросте, ти си увреда за здрав разум! :-)

  • Лав Јеленовић – БИП

   Он се не скида са портала. Чим га поменеш, ето њега. Забацих удицу и упеца се сомина хахахахаха….

  • Frojd

   Ovo je tvoj prijatelj magarac Frojd, sada ste na prst u dupe. Ti si jadnik sa tekstovima koje niko ne čita. Osim l+kada se natakneš na kvaku. Glup si da merer nema. U obilazak bando neradnička.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Кончита Рипли Магарац хахахахахаха

  • Frojd

   Tako Je Uštogljeni, Cigo, Olovčice, Kime, i još mnogo drugih nikova malo pokvareno napušteno kopšile. Pobegla, a? Moralo je tako biti.

  • Лав Јеленовић – БИП

   После свих профила које си измењао испао си на крају МАГАРАЦ хахахахаха

  • Frojd

   Profile biramo kako se kome svidi. I adrese i mejlove, može bam se. Ti ne možeš.

  • Лав Јеленовић – БИП

   То си у праву. Зато ја не могу да правим толике профиле, а ти можеш. Па зар не видиш да си сада самог себе сјебао одпозади? Како ли ти то само полази за руком? Тврдиш горе да ја мењам профиле, а сада напишеш „Profile biramo kako se kome svidi. I adrese i mejlove, može bam se. Ti ne možeš.“
   Као што рекох, ти самога себе ухватиш у лажи :))))

  • Византинац

   Еј али да јеебе „класића“ који се клео у њега, коме је буквално узор био??? хахахахахахахахахахахахахахаха нека јеееее, млохавом циганину само то треба, овај Кончита је за њега пеницилин!! :-)

  • Лав Јеленовић – БИП

   Одувек сам некако знао да ће му баш он поткресати крила хахахахха

  • Византинац

   „Извини ја не миришем на дуње, мораћу да почнем да те избегавам“ а циганка хладан туууууууш хахахахаха да сам му фацу тада могао видети, дао би му 10 евра због тога хахахахахахахаха! .-)

  • Frojd

   Odakle tebi trandžo 10 evra? Sa šihte? “Gospođice, on je pokvaren čuvajte ga se“. Glupi nedodeljani kretenu.

  • Византинац

   Гледај на САТ! Ускоро ће сванути а ти нимало одморити нећеш! Треба ти сна веруј ми.

  • Frojd

   Tebi treba mozga veruj mi.

  • Византинац

   Ја „без мозга“ се не облачим у женско, ти „са мозгом“ то редовно овде чиниш, ја „без мозга“ не кунем децу непознатим људима, ти „са мозгом“ то редовно чиниш! Чудан неки мозак ви поседујете!

  • Лав Јеленовић – БИП

   Рипли беше на крају у стомаку носила потомка алиена. Да се није нешто пореметило па настао магарац?

  • Византинац

   Ово је онај део у филму који није ушао у протокол. Оно знаш „избрисане сцене“. Мислили су да буде магарац режисери па се предомислили. :-) Али Рипли нам је то овде донела на увид, да видимо које су сцене исечене из филма. .-)

  • Лав Јеленовић – БИП

   Па да као главна јунакиња има приступ томе.

  • Frojd

   Dobro sam ja tebe potkresao lažove. Obrijao nasuvo.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Био си љубоморан на моју браду, јер ти као Кончита треба да имаш најбољу браду :))))

  • Frojd

   Ljubomoran na jadnika kome jašu ženu? Idi begaj Judo, ahahahahahaha, ne mogu prestati da se smejem. Jel to sada krešeš trandžu Bizantinca?

  • Лав Јеленовић – БИП

   Пази улете ти птица у уста :)))

  • Frojd

   Uleteo tvojoj ženi švaler.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Ако ти је толико стало до моје жене, ето ти је па је води. Не би се знало ко је луђи :))))

  • Frojd

   Imaš ti nekoliko desetina profila. I tefter. Sve se zna jadno malo kopilince.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Како када тврдиш: „Profile biramo kako se kome svidi. I adrese i mejlove, može bam se. Ti ne možeš.“

  • Византинац

   Опет аутопројекција наравно. Њиховим оружјем их победиш. И што је најлуђе сами ти га дају. :-)

  • Лав Јеленовић – БИП

   Да, просто је невероватно како сами себи пуцају у ногу.

  • Frojd

   Sada nam se može. Saglasio sam se. Može mi se napušteni.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Добро. Час ти се може, а час ти се не може. Када ти одговара да имам пуно профила, онда и ја могу да их правим, а када се надуриш као неко дете од 5 година, онда ја не могу ни мејл адресу да имам.

  • Frojd

   Ne budali ulupani.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Дакле и Фројд је утицао на тебе чим користиш његове фазоне.

  • Византинац

   Рипли немој да си дрска. Магарац Фројд је јеебач твом млохавом ђолету и није ред да га тако називаш. Твој млохави циганин га зове „Лудо Фродо“ од милоште, па ако ти нешто није јасно изволи њему се обрати, мен’ не „шпијунирај“. И немој случајно да почнеш опет клетве и анатеме да ми бацаш овде. Иначе блок зна се!

  • Frojd

   Idi natakni se Veljkovićka na kvaku.

  • Византинац

   Квака. Није више смешно. Ово је туга једна. Шта ли мисли Дејан Златановић са вама ја не знам.

  • Frojd

   Ti ionako ništa ne znaš. Popni se na kvaku, možda se prisetiš nečega.

  • Византинац

   Ајде зањачи ми мало пред спавање сунце ти гараво јеебем! Још си само ти фалио да ми зањачеш па да вам лудница буде комплетна!!

  • Лав Јеленовић – БИП

   Хахахахахахахахахахаха………………

  • Frojd

   Jesi se tako smejao i kada su ti kresali ženu?

  • Лав Јеленовић – БИП

   Не разумем господине. Мораћу да почнем да вас избегавам. :))))

  • Frojd

   Mislim, ovi što su toi je taslačili pre nego što te napustila?

  • Лав Јеленовић – БИП

   Опет вас не разумем. Можда нисам ни требала овде да долазим хахахахаха…

  • Frojd

   Ti nikada nisi ni otišao. I uvek si dolazio da podmetneš nogu. Ali, za malog uličara to je gospodsko ponašanje. Ti došao, ona utekla.Tako treba.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Хахахаха…не могу да престанем да се смејем. У теби је све кипило јуче и данас. Нон-стоп си овде и читао си све што сам написао, али те било блам да се јавиш и тако потврдиш да си се опет претворио у жену…ахахахахахахахахаха….
   Без тебе би овде стварно било досадно. Хвала ти на овој урнебесној комедији хахахахахахах

  • Frojd

   Ko je sa ove strane nije tvoja briga. Naravno i ja bih se smejao kao ti da me je žena varala, ostavila mi ko zna čiju decu i otišla sa švalerom. Jel beše hahahahaha , ne mogu prestati da se smejem. Jadno malo pokvareno napušteno kopilence, I lažljivo of kors. Ahahahahaha

  • Лав Јеленовић – БИП

   Еј, извини. Ја мислио да си Дики..ахахахахахахахахаха. Да није са те стране твоја ташта опет?

  • Frojd

   Tvoja žena je ovde. Ili neko jako sličan.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Ако је, нека и остане ту. Таман сте пар.

  • Frojd

   Ti si idiot i ništa osim idiota, tako mi mi Bog pomogao. I nikada ništa od tebe.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Теби ни Бог не може помоћи хахахахахаха…..

  • Византинац

   Па ко се у 2 иза поноћи хвата за јајца једном „идииоту“? Ајде њакни штрокљо? :-)

  • Frojd

   Idiote, zaradi nešto, ne drndaj tuđ internet i kompjuter bedo. Radi nešto some.

  • Лав Јеленовић – БИП

   А шта ти радиш у ово доба? Привређујеш?

  • Византинац

   Изволи пријави ме надлежним органима. Они ће да ми искључе интернет у случају да га некоме крадем.

  • Frojd

   Idi radi trandžo.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Потпуно је јасно да се ради о поремећају. Овога пута се не шалим кад то кажем, већ стварно мислим, познавајући Дикија са портала добрих две-три године. Увек је помињао те службе, како ће неки тамо људи на свој начин ућуткати опет неког другог са ким се он не слаже. Некакве службе сазнају све о нама и те податке достављају наводно њему и сличне небулозе. О гомили лажи и клевета на које се својом вољом и овај бандоглави магарац Јанговић примио и додао и своје простаклуке и још лажи да и не пишем. Ми се овде и не познајемо осим преко писања, а они наводно о мени знају толико личних и породичних ствари. Као неке жентурине су. Оговарају и лажу, шире најгнусније лажи о породици и деци оних које не подносе. Последњи сој људи. Јад и морална беда.

  • Византинац

   Увреда за људски род су сви ти цигански пролупали дрипци. Дефинитивно. Онај Спира каже да су ти цигани заједно са гоблином „Перуном“ и ИП адресе нечије овде објављивали и претили људима! Ја не знам шта ови из Лазе Лазаревића чекају, ПОТЕРНИЦУ ЗА ЊИМА ПОД ХИТНО! :-)

  • Лав Јеленовић – БИП

   Ко ће то да храни кад нема ни за нормалан радни свет.

  • Frojd

   Ciganin je tebe i napravio trandžo.

  • Ћирко

   Док му је квака у, је ли.:)

  • Византинац

   Ево га! КВАКА! Наравно, лелујави Ћира са именом „Квака“! И псоле кажи да ниси Квака ајде! хахахахахаха ДОБРО ЈЕЕЕЕЕЕ ШТО САМ ВАС ОДБЛОКИРАО, ДА СЕ СИТ ИЗНАСМЕЈЕМ! .-)

  • моћни Ђоле Јанговић

   Док је кваке, биће и осмеха….

  • Ћирко

   Плашим се да се не навади. Или је тај воз већ прошо?:))

  • Византинац

   Пусти га Квако молим те. Прсо је.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Јеси вид’о лептејебо, колико дуго је „држао воду“ на моје провокације и правио се да ме не види ::?
   Али сад кад је брана пукла, сунце жаркоо: ко у оним хорор СФ филмовима типа Терминатор 2 кад се оно чудо топи у високој пећи па се сва лица која је побио и које је имитирао одједном преплићу?!
   Кад овако падне у ватру, ни сама транџа више не зна ни ко је ни како се зове, ни одакле је ни које је доба дана..:)
   Само је јутрос каснио, преподне је књавао због шљаке ноћас у трећој..::)))

  • Византинац

   Оно кад му ТРАНЏУ увале у ров а он се куне у њега! Још му тражи мирис од дуња! Е како да таквог скоота не одблокирам и не изнашутирам му се? хахахаха НАРАВНО ДА ХОЋУ! Лајковање Ћире Кваке ти неће помоћи! РИПЛИЈЕВУ тражи, РИПЛИЈЕВУ циганко!

  • Ћирко

   :)) Пази, тренутак је одлуке! Пред нервним сломом је и ако га превише будемо рчкали пући ће и опет ће нас блокирати. Ако ли, пак, будемо попустљивији дуже ће нам трајати. Шта препоручујеш?:))

  • Византинац

   После „Риплијеве“ да вас блокирам НЕ ПАДА МИ НАПАМЕТ, само навалите. После ње, нема вам мира.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Ко бре блокирати? Неће. Не може, пуко би као онај мр Креозот из Пајтона…:))) https://www.youtube.com/watch?v=lhbHTjMLN5c
   Ко ће му исправљати глупости које ваља?

  • Византинац

   Ево гааааа цигојнееееер, таман на времеееее! То калаштурооооооо где си чукнем ти га? Таман ћаскам са Лавом Јеленовићем сада и кажем му да ће се цига с малим „ц“ и вечерас опет појавити да га начукам за бољи сан и ето га хахахахаха! Мој ник је само овај, а никови твојих „ратних другара“ са минџом међу ногама има кол’ко ‘оћеш!

  • Византинац

   И каква је то тишина сад???? Каква је то немоћ моћне циганке??? ахахахахахахахахаха „Морам да те избегавам овде јер ја не користим мирис од дуње“! :-) :-) :-)

  • моћни Ђоле Јанговић

   Пише се „транСвестита“ љиго. Па не знаш ни како ти се зове оболење од којег патиш кретенчино портирска!
   Видеће ови из Магистрата колико си исподпросечан, па ће изгубиш и то радно место у портирници квакац!

  • Византинац

   Хвала ти на исправци цигане. Ти се у те тематике наравно много боље разумеш, па РАТНИ ДРУГ ти је припадник те „популације.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Пише се „циганИне“ штроко портирска…

  • Византинац

   Не ти ниси циганин, то је увреда за Џипсије, ти си циган.

  • Византинац

   „Штроко“? Учимо учимо мило ми је! Научићеш ти још доста тога од мене има времена. Памтићеш ме до краја твог дугог а празног живота. Од читавог друштва све сами тренСсвеСтити и млохави старци, чак и ратни другари са којима је ров делио, па ти ја млад дођем баш онако прави учитељ на кога влажиш калаштуро. Не идеш ти за џаба за мном, не не. Патку наравно ти дати нећу, али лекције хоћу.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Од тебе човек може научити само пијачне псовке квакомен.. и понеку хомо – скаредност, али теби се нешто слабо прима овај мој курс правописа и логике?
   Нити одговараш на јасна питања, нити да убодеш један једини пост без граматичке грешке?
   Па шта је мајка му стара? Ометен у развоју? Тукла кева дрветом по глави?
   То се не сме, требао си је пријавити…

  • Византинац

   „Хомо-скаредност ако се сећаш калаштуро си ти већ два пута поменуо и исправљао ме „није тренс него транс, иди на Википедију тамо има појмови за тренс-транс“. И шта онда има да ти одговарам? Сам ми све лепо појасниш оз твоје животне области. Твој живот почиње са „Т“, и препун је тога, посвуд „Т“, посвуд „транс, тренс“, на компу, у кући, у рову…..

  • Zelimir

   Зашто губиш време одговарајући некоме са којим се не разговара никада и ну у каквим околностима? Човече слепим се не прича о бојама. Поздрав

  • Византинац

   Поздрав и теби бураз. Није он слеп, он је психопат, лаје данима за мном па сам решио да га пар дана заебавам, ускоро иде опет у блок, највероватније већ од сутра јер ми га је пун куурац. Опет ће само да лаје за мном и да слини. Небитан лик који ми је послужио да мало протраћим овде време из досаде, то је све.

  • Лав Јеленовић – БИП

   Ма Дики је крив са оним претварањем у жену а сада у магарца. Разбио је монотонију хехехехе…

  • Византинац

   Да, иначе смо се већ хтели разићи на спавање до сада. Али када сам видео ту слику сад на његовом профилу….хахахахаха…али што је млохавој циганки јеебо кеву хахахахахахаха…