Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ: Ти напредњачки бизгови, криминалне њушке …

0

Као председнички кандидат на претходним изборима, Стаматовић обавјештава да су му, уочи председничких избора, на Златибор слали „најгоре шпијунчине, жбирове и криминалне њушке, да сликају и цинкаре, да подупру потерницу коју је за њим расписала свемоћна министарка Зорана Михајловић, тврдећи да је Стаматовић ‘шериф на Дивљем Западу’“.

 – Захтевам од директора Полиције Србије да још данас похапси све оне батинаше и криминалце који су давили новинаре и грађане у тренутку када се Александар Вучић заклињао над Уставом и Мирослављевим јеванђељем, а у овом захтеву намерно прескачем име министра унутрашњих послова јер је више него очигледно да су управо он и Вучић пајтоси, што ће рећи и команданти, ових парадржавних битанги, изјавио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић, поводом објављивања фотографија пребијања грађана испред зграде Народне скупштине Србије.

„Позивам све опозиционе снаге у Србији, али и све оне уплашене, занемеле, часне људе из саме власти да дигну глас против чињенице да Србија, на своме ‘европском путу’, полако клизи у тиранију, а од међународне заједнице, поготово од Европске уније – уместо што га на сва уста хвали зато што, корак по корак, признаје ‘Републику Косово’ – очекујем да своме експоненту и намештенику у Србији нареди да се дозове памети, а грађанима Србије омогући макар исту количину слобода и људских права као и у земљама те исте ЕУ,“ рекао је Стаматовић а наводи портал ИН4С.

Као председнички кандидат на претходним изборима, Стаматовић обавјештава да су му, уочи председничких избора, на Златибор слали „најгоре шпијунчине, жбирове и криминалне њушке, да сликају и цинкаре, да подупру потерницу коју је за њим расписала свемоћна министарка Зорана Михајловић, тврдећи да је Стаматовић ‘шериф на Дивљем Западу’“.

– Чак су, у оквиру напредњачког агитпропа, оформили и специјалну пропагандну паратерористичку јединицу с циљем да ме копромитују, дисквалификују, криминализују, приведу познаванију права и, на концу, ухапсе. Овим ‘специјалцима’ командовао је један од оних што се не скида са екрана националних ТВ фреквенција, а скоро свакога јутра, иде код Вучића, по ‘своје’ мишљење за тај дан,“ тврди председник општине Чајетина, објашњавајући да је режим спреман да „репризира и паљење Рајхстага, ако буде затребало“, пошто му је манир да, најпре импутира политичким противницима рушилачке и инциденталне намере, а онда, на основу тога, властитим државним и парадржавним силама репресије повери мандат да дивљају и утјерују страх у кости грађанима.

– Зато и не чуди да су ти напредњачки бизгови, испрани мозгови и роботи програмирани за пребијање, узели себи за право, прво, по окриљем ноћи, дављењима и палицама, у име и за рачун тајновитих ‘арапских’ инвеститора који се презивају на ‘ић’ конфискују и отимају туђу имовину у Савамали, а последњих дана, ево, на сличан начин чак и ‘уређују’ медијски простор Србије,“ каже Стаматовић.

БОНУС ВИДЕО

Председник општине Чајетина, Милан Стаматовић, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, говори о томе на који начин режим Александра Вучића прети Милану Стаматовићу и СНС батинашима који круже по унутрашњости Србије (00:55:30). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.