РАСПАД ВЛАДАЈУЋЕ КОАЛИЦИЈЕ: Ко не гласа за Ану — прелази у опозицију

286

Сви они из владајуће коалиције који не буду гласали за избор нове владе на челу са Аном Брнабић неће моћи да буду део власти и мораће да пређу у опозиционе редове, сазнаје Спутњик у врху Српске напредне странке.

Према нашим информацијама, то је један од разлога због чега је седница парламента о избору Владе одложена за идући викенд, како би сви у власти имали довољно времена да размисле — да ли остају у владајућем блоку или га напуштају.

Наиме, у врху Српске напредне странке тврде да је Ана Брнабић као мандатарка дефинитивни избор председника државе и лидера напредњака Александра Вучића, и да сви који то не подрже сами себе формално елиминишу из парламентарне већине.

Како нам преноси наш извор, гласање за новог премијера, њен програм и нови састав министарског тима у Немањиној 11 није обично гласање за неки закон када посланици имају слободу да одлучују у складу са својим програмом и уверењима. Гласање за владу је, објашњено нам је, одлука о томе да ли су посланици досадашње парламентарне већине партнери владајуће коалиције, да ли подржавају програм иза кога стоји и председник државе Александар Вучић или прелазе у опозициони табор.

Ово, сазнајемо, важи за посланике Јединствене Србије Драгана Марковића Палме и представнике странке Муамера Зукорлића, који су најавили да неће подржати избор Ане Брнабић, али и за појединце у Социјалистичкој партији Србије и Српској напредној странци који реше да не гласају за Владу.

Извори Спутњика из врха СНС тврде и да Александар Вучић неће ни у ком случају променити своју одлуку о избору Ане Брнабић за мандатара за састав нове владе, а на странкама и посланицима је да до седнице парламента одлуче да ли подржавају ту његову одлуку или не.

Свакако, преносе наши саговорници, СНС неће дозволити да било који члан власти покуша да демагошки осваја јефтине политичке поене код својих бирача тако што ће гласати против избора Владе, а да не сноси политичке последице унутар власти.

 • Комесар I Тимочког батаљона

  Дај Боже да се распад деси…

 • Max

  morava
  Sunday, June 18, 2017
  Ana Brnabic , други део, или како Александар Вучић уз анестезију запада, кастрира Србе
  Прдлог Александра Вучића, да Ана Брнабић буде мандатар нове, пост Вучићеве, владе јесте она врста фаула Србском народу које фудбалер противника наноси, намерном игром ,противничком фудбалеру, ударцем копачком између ногу. Противнички играч остаје у животу, тек што му хирурзи одстране атрибуте мушкости.
  Овим је предлогом АВ* потврдио да је он само принудни управник територије , чије границе само он зна где су и,неће још да саопшти народу, јер народ још није довољно анестезиран. Ана Брнабић у процесу анестезирања Срба је добила улогу седатива за успављивање.

  Пре но што нешто више кажем о предложеном мандатару, пада ми на памет могуће поређење АВ са генералом Миланом Недићем: Вучић као каплар новог светског поретка и ђенерал који је веровао да ће његова официрска част помоћи да спаси Србију од већег страдања за време Немачке окупације Србије. Каква разлика: ђенерал је жртвовао своју част да спашава Србију а Александар Вучић жртвује Србију да спашава сопствену власт.

  Размотримо један (НЕ)МОГУЋИ разлог због којег је АВ предложио Ану Брнабић за мандатара
  и једну, сасвим могућу, чињеницу због које је то било МОГУЋЕ :
  (НЕ)МОГУЋИ разлог:
  -именовање Ане Брнабић за мандатара има елементе хуманости јер Ана долази из групе ЛЏБТ заједнице . Дакле, то је заједница коју глобалисти приморавају да нашим улицама и пред нашим очима шета гологуза и да нас, показујући гола тела загрљених мушкараца или загрљених жена , приморају да уврнути свет глобалиста ,свет разврата и сатанизма прихватимо
  као понос оних који га проносе. Дакле Ана је припадник те заједнице и декларише се као лезбиан. До душе није само ЛЏБТ заједница угрожена глобалистима већ и ми Срби, Цигани и други, али нас, за разлику од ЛЏБТ припадника,не терају да шетамо гологузи већ само гладни и посрамљени бедом којом нас је даривао вођа „светле будућности“.
  Да се разумемо: са ким ће Ана у кревет не тиче се апсолутно никога, осим ње саме. Али показивање са киме она одлази у кревет не може бити никаква квалификованости за највише државне послове.
  САСВИМ МОГУЋА чињеница:
  Ана је овим именовањем постала жртва своје сексуалне оријентације, која више није само њена ствар, већ је претворена у идеолошки бич сатаниста. У Србији она је жртва патолошке жеље Александра Вучића да влада у ритму новог усветског поретка.
  -Ана је држављанин Србије и,ако је само њен држављанин, као таква има право на све функције које у Србији постоје.

  Неколико ствари из биографије Ане Брнабић апсолутно је дискфалификујy као могућег мандатара за састав нове Владе:
  а) Ана је агент страног интереса у Србији и до сада је била на челу министарства под директним патронатом Амбасаде USA у Србији;
  -радила је за Америчку агенцију која има задатак да у низу земаља(око 100) утерује, под разним „племенитим“ разлозима,Америчке интересе. Још када ју је АВ именовао као министра у његовој влади, требало је да одговори на низ питања о својим односима са одређеним структурама у влади USA.
  б) Ана Брнабић је у Србији заступала Америчку компанију која је под сумњивим мотивима имала намеру да изгради парк ветрењача за добијање тзв. чисте енергије(струје).**
  -Ана Брнабић , на основу досадашњег радног искуства, као могући Председник Владе Србије,
  формирала би у основи чиновничку Владу под потпуном контролом ММФ и Светске банке с једне стране, као и потпуну зависност у одлучивању од стране АВ, с друге стране,“који је био Председник Владе „светле будућности“, која нас заобилази већ доста дуго,,а АВ омогућила да се ускоро инаугурише по други пут за исту функцију коју ће вршити први пут.

  Чињеница да је Ана Брнабић по образовању нешто испред оних који долазе са Мега Тренда, али то није довољно да Влада Србије, под њеним евентуалном вођством, оствари боље резултате од владе коју је водио АВ.
  Ана Брнабић морала би да Скупштини Србије, под заклетвом, одговори да ли поседује пасоше других држава, осим пасоша Србије. Ако их поседује то би ,због природе посла Председника Владе, била препрека да буде мандатар.

  *АВ-Александар Вучић
  **види више о томе у тексту:“Г-ђица Ана Брнабић и г-ђа Кори Удовички, као лични избор“. Блог објављен Августа 11, 2016

  Живела, небеска, Србија!!!
  mislitidrugacije.blogspot.com

  max krans at 10:23 AM
  Share

  No comments:
  Post a Comment


  Home
  View web version
  About Me

  max krans
  View my complete profile

  Powered by Blogger.

  • ЏЕРОНИМО

   Dobra analiza. Samo treba još istaći da li je ona i koji rezultate postigla u toku svog ministrovanja da bi bila preporučena za funkciju premijera?.
   Pitanje je retorsko jer se odgovor zna. A on glasio: Nikakve!
   Jer da je naprimer rešila šaltersku službu u Srbiji , koju do sada još nije niko rešio (niti će), e vala bi i ja za nju glasao pa iako je hrvatica i adžuvanka!!!

 • Lazar

  А опозиција као постоји?

 • Qq Lele

  Треба му још који дан да ”убеди” коалицију и чланове како је то сврси сходно. Па дали је могуће да се нико не пита како би прошао на изборима да је она била на свим плакатама прошле године. ЦЦЦ умрите Срби кад сте стока.

  • Аца Тодоровић

   ЦЦЦ куку Леле, па што се не бориш да се Срби спасу. ?
   Треба да се сви боримо да се Србија спаси од уништења и пропадања, а не да чекамо неке друге Србе, да се боре..
   Прошао би Вучић на изборима добро и да је на плакатима била и Ана. Све што долази са Запада, почев од комунизма Србин радо прихвати. Србину су слађа западна гофна, него србски кајмак и мед.

 • Milutin Popovic

  Тако наређује мафија са трулог запада а лажовчина вучић извршава наређења. СРБИ И СРБИЈА ГА НЕ ИНТЕРЕСУЈУ. Само довођење настране личности је бацање прашине у очи грађанима јер се иза тога нешто друго спрема. А лезбејске СРБИЈЕ НИКАД НЕЋЕ БИТИ.

  • Аца Тодоровић

   Само се ти надај да лејзбејска и педерска Србија неће бити.
   Када је Запад поставио на власт безбожнике комунисте, Срби су се такмичили који ће да буде већи безбожник и већи комуниста.
   Сада нам Запад на власт поставља хомосексуалца, деа би Срби постали лејзбејке и педере. Мислиш да се то неће десити.? Прошетај се већ сад улицама Београда, па види колико има феминизираних мушкараца и девојака које се држе за руку.
   Постављањем безбожника комуниста на власт у Србију, Запад је остварио свој циљ и одвојио народ од вере и Бога, а народу који је одвојен од вере и Бога лако је наметнути сваки неморал и блуд.
   Зато је постављање лејзбејке на власт, веома озбиљна и штетна ствар.