ШЕШЕЉ О БРНАБИЋКИ То што је Вучић урадио није добро за Србију, а лоше je и за њега

247

– Влада Републике Србије под вођством Ане Брнабић, коју је за мандатара предложио председник Александар Вучић, биће још више прозападно оријентисана од претходне Владе – изјавио је за РИА Новости председник СРС Војислав Шешељ.

Председник државе и лидер владајуће Српске напредне странке (СНС), Александар Вучић јуче је изјавио да је Ана Брнабић, која важи за про-западно оријентисаног политичара, мандатар за састав нове Владе. Избор нове Владе биће потврђен гласањем у Народној Скупштини а седница би требало да буде одржана у току наредне недеље.

– Сачекаћу да видим који састав Владе ће предложити мандатар, али већ сада је очигледно да ће наредна Влада имати још више про-западни карактер него она до сада“ – рекао је Шешељ.

Према речима Шешеља, у среду је у Београд „случајно наишао“ Председник Бундестага Норберт Ламерт а Србију су недавно посетили и други европски званичници.

– Испоставило се да су, без сумње, притисци били велики а Вучић је показао понизност. Лично сам очекивао да ће, након победе на председничким изборима, он показати одлучност и иницијативу, на пример, да ће представницима руско-српског хуманитарног центра у Нишу дати дипломатски имунитет, али то се још увек није догодило и још увек чекамо да видимо да ли ће то урадити. Плашим се да ће Русија у неком тренутку изгубити стрпљење због понашања српских власти – изјавио је лидер СРС.

Шешељ је истакао да ће кандидат за премијера, након избора у Скупштини, постати „оруђе у Вучићевим рукама“, што је, по његовом мишљењу, непобитна чињеница. Он је навео да би чак и кандидат „оријентисан ка Русији“ под тренутним околностима постао „Вучићева марионета“.

„То што је он урадио није добро за Србију, а ускоро ће, убеђен сам, бити лоше и по њега, јер не можете вечито седети на две столице … Ми ћемо гласати против кандидата“ – сумирао је лидер српских радикала.

Представљајући новог кандидата за премијера у четвртак, Вучић је рекао да критичари увек нађу разлог за критику. Такође је рекао да је наложио кандидату за премијера и њеном будућем кабинету да ојачају односе са Русијом, Кином и другим земљама на путу ка чланству у ЕУ.

 • Soko Sokolov

  ДОВОЉНО ЈЕ САМО ПРЕЛИСТАТИ ОВЕ КОМЕНТАРЕ И ДА СЕ ЗАЛЕДИШ ОД СТРАХА!

  МИ ТОЛИКО ВРИЈЕЂАМО ЈЕДНИ ДРУГЕ, САМО ЗАТО ШТО НЕ ПРИПАДАМО ИЛИ НЕ СИМПАТИШЕМО ИСТЕ ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ.

  ЉУДИ, СРБИ ДОЗОВИТЕ СЕ ПАМЕТИ, ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ.
  А ШТА РАДИМО МИ? ПЉУЈЕМО ЈЕДНИ НА ДРУГЕ, ВРИЈЕЂАМО СЕ, ВЈЕРУЈЕМО СВАКОМ ДРУГОМ, САМО СРБИНУ НЕ ВЈЕРУЈЕМО!

  НЕ ТРЕБА НАМА НИКО, ДОВОЉНИ СМО САМИ СЕБИ ДА НАС НЕСТАНЕ.

  СА ОВОЛИКОМ НЕСЛОГОМ У НАРОДУ, МОЖДА И НЕ ЗАСЛУЖУЈЕМО ДА ВИШЕ И ПОСТОЈИМО!

  • Херцеговина

   Управо ово што ти написа.:,, НЕ ЗАСЛУЖУЈЕМО ВИШЕ ДА ПОСТОЈИМО,, је и сврха битисања појединих ,,Срба,, на порталу!
   Мораш да схватиш да ако се неко представља Србином то не мора обавезно да значи и да јесте.
   Читај између редова поједине коментаторе, кашће ти се само.
   Ништа није онако како изгледа.

  • Soko Sokolov

   Камо пусте среће.
   Али брате, оволика неслога, оволико пљување и вријеђање, шокирало ме је. Како никада да се опаметимо?
   Душмана се више и не бојим, страх ме је од нас самих.

  • Ellen Ripley

   Реч је о сујети,, политичкој острашћености, многобројни комплекси, људска глупост, неписменост, поквареност……Морам да “захвалим“ пријатељу који ми је препоручио овај портал. Оваква пљувачина се ретко сре’ће. Јел овде увек овако?

  • Херцеговина

   Фрло, фрло интересантно:)
   Ја кад се појавих на порталу прије цирка двије године и два мјесеца, не усудих се да оцијеним позитивно никог ко је вријеђао учеснике на форуму, док их не упознам онако виртуелно ,,мало дуже,,??
   За неког ,,новог,, доста је чудно да из прве позитивно оцјењује ликове који коментатора пљују ријечима..,, ерцеговачка кењчина,,???
   Или можда тај ,,нови,, и није нов, већ наш стари виртуелни познаник ??

  • Ellen Ripley

   Свакога оценјујем углавном по тексту. Ја не могу избацити некоме неку непристојну реч али неке ствари су ок.
   Уосталом, лајкујем кога ја хоћу, није валјда да морам по нечијој желји? И не морам никога упристојавати. Било би болје да свако од вас чита свој пост пре објављиванја.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Знамо се ерцигоња, све је ово у циљу „чистоте ваше идеологије“ која није „получила“ Воја на власти целих тридесет година….хахахахахах-….::))))

  • моћни Ђоле Јанговић

   Увек, знаш ти то само се правиш..::)))

  • Ellen Ripley

   Имате непријатан обичај да без разлога дајете коментар људима који вам се не обраћају. Осим ако није у питању неко ново правило.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Само ти удри „сестро“, али се чувај овог ерцова, он је необично бистар и зли је геније залутао у ову малу групу шешељугиних педеВа сплетом мени потпуно нејасних околности..::)))

  • Ellen Ripley

   Мене је Шешељ давно разочарао. Немам ништа против да му се фанови диве, али неки селективно виде стварност. Мене никада нико није два пута разочарао. Што се Херцеговца тиче, ако он то јесте, има и он паметних дискусија. Као и ви. Док не крене пљувачина. А онда просто прескочим пост.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Паметно класо…

  • Ellen Ripley

   И ви сте у инвалидским колицима?

  • моћни Ђоле Јанговић

   Ма не обраћај пажњу, ја то онако… кога год заготивим, ја му кажем „класо“…

  • Ellen Ripley

   Није битно. Више стварно није битно. Некада је било.

  • Soko Sokolov

   Зависи од теме и наслова. Некада буде јако интересантно, можеш много тога паметног прочитати, поготово из историје, што се није знало, те другачијих разумних виђења ситације из прошлости, а и данас. Између осталог, желим да чујем и „глас народа“. Али када почну страначка препуцавања и вријеђања, да ти се живот смучи.
   Не знам шта је у питању, али „људска, да не кажем српска глупост“ ми је најближа.

  • Ellen Ripley

   Чим ми се смучи, одох. Има много портала где овакве појаве нису дозвољене. Није догорело до ноката. Када буде….

  • Аца Тодоровић

   Ништа од тога. Овде је реч о заштити издајника на власти, а само њих 10% ту да би убили своје пензионерско време.
   Више сам пута позивао да здраво расправљамо о теми и да заједнички проналазимо решења, али баш од оних који сам очекивао да воде здраву расправу с кретали су са теме.
   Позивао сам неке људе да се придруже и да предлажу решења, али када виде овакве коментаре, не долазе више на овај портал.
   Циљ оних који пљују и вређају и јесте да сви нормални читаоци напусте и не долазе на овај портал.
   Пуно је њих у последњих 4 године напустило овај портал и ако сам их молио да остану и да игноришу коментаре у којима се пљује.
   Према томе ништа се случајно не дешава. Нема овде никакве политичке острашћености, већ је у питању посао. Наравно да глупости и неписмености има, јер писмени и паметни се не би прихватили таквог посла.

  • Soko Sokolov

   Ти си један од оних који не псују.

  • моћни Ђоле Јанговић

   НЕМА слоге са дебилним затупљеницима и олошем коме је узор и идол Војислав Шешељ!
   Позивање на јединство са отвореним штеточинама који брљају образ и лик Србинов је јалов посао… А и веома штетно, ми треба да се раздвојимо, у току је још једна диференцијација и турчење. Ови вадикалци ће да се продају за ситниш усташама, јер их тамо води овај рвацки вилозоф и убачени „војвода“ педев…

  • Soko Sokolov

   Слушај брате, ја никада нисам била поборник СРС-а, а ни Шешеља. Али ако нас све удара једна те иста „куга“, ваљда тада не требамо гледати ко је Шешељевац, ко је жути, ко је СПС-овац, ко је „црвена куга“ или комуњара…..
   Те страначке и идеолошке нетрпељивости и неповијерење показати на изборима и у скупштини.
   Када је у питању опстанак народа и државе, тада треба сви „једном душом да дишемо“. Ти знаш шта мислим о теби, имаш језичину, али често си у праву. У овој ситуацији, када и мени, као лаику и лаковјерној „смрди“, треба сви да будемо једно. Мислим да је дошло вријеме да више не гледамо на разлике, већ на оно шта нам је заједничко, а то је како да опстанемо и ми и држава.
   А ако се раздвојимо, како ти кажеш, нема нас довољно да се одбранимо.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Жена си па не разумеш, а и твоја природа те тера да заговараш јединство и да сакупљаш око огњишта…
   Ми мушки који смо ратовали изузетно добро познајемо опасност издајника у својим редовима када траје битка и када тројански кооњ може да преокрене читав ток рата.
   Ми управо присуствујемо не само уношењу тројанског кооња кроз капије Србске Троје, него искрцавању душмана и клаања нејачи по граду!
   Нација се на очи топи и пропада. Да ли су деца силованих Тројанки потомци старог краља Пријама и Хектора, или данајских разбојника?
   Који је смисао да неко физички преживи ако ће да личи, заузима ставове и васпитава будуће генерације као овај измећар и изрод Вучић или његов учитељ Шешељ???
   Зар такви треба да буду будући Срби?

   Холивуд је деценијама тровао не само америку бесмисленим насиљем на филмском платну, зомбијима, вампирима, сакаћењима и месарењем, а о педерлуку и сваковрсном сексуалном изопачењу да и не говорим… И шта је резултат? ЦЕО СВЕТ је полудео, на Блиском истоку се секу људима главе свакодневно као курбан овновима, арапски мигранти силују жене по Европи, бели Французи, енглези, холанђани, данци силују мушку децу и животиње по специјализованим јавним кућама…. а у Србији, припадници досовско радикалске олош „елите“ силују цели један народ!
   А народ ЗОМБИРАН! И знаш ли чије је то масло?
   ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА и његове југослАвенске удбе која и даље чврсто држи узде власти у Србији, која ради за исте америчке газде као и пре педесет година, само се сад та чињеница не крије него се тиме хвали!
   Десенијама је овај смрад тровао, унижавао, подилазио најпримитивнијим нагонима и издизао најгоре у овом народу да би сад то постало прихватљиво и „нормално“ понашање у друштву. Чак се и ЛИЧНО појавио у ријалити Фарми да непосредно, не само сублимантно подсвесно ПОКАЖЕ Србима где им је будућност и ШТА треба да гледају, прате и уче!
   Све у циљу светле будућности „евроатлантских интеграција“…

  • ЏЕРОНИМО

   Sabornost je neophodno potrebana kada je u pitanju opstanak naroda i tu se sa tobom slažem.
   Ali ajde ti reci i prosvetli me: oko koje to ideje mi treba da se ujedinimo?! I ko su nosioci jedne takve ideje?

  • Soko Sokolov

   1.Сви ми желимо да останемо Срби и православци
   2. Сви ми желимо да сачувамо ово територије што нам је остало
   3. Сви ми желимо да на тој нашој територији живимо слободно

   Разумијем те, ни ја не знам ко је довољно јак и ко није компромитован од ових политичара, коме би народ вјеровао! Али не можемо ни као „обезглављене овце“. Што једном рече, чини ми се Дуња, „док се ми свађамо око четника и комуниста“, ђаво нам уништи све. Понекад помислим да и новине, намјерно доприносе овој нашој свађи, објављујући све и свашта и провјерено и непровјерено.
   Ни сама не знам брате, шта да мислим.

  • Слава Богу

   Јер то мислиш на твоју маму и др.Шаха. који те направи тако глупавог па га сад као кобајаги не волиш.

  • Ћирко

   Ма јок бре, није страшно, само се зезамо и чекамо моменат. Ово је као лакши кондициони тренинг.:)) Српска посла, нико не препушта примат. У суштини, ако се загледаш дубље и шире ово је одлично.

  • Аца Тодоровић

   А шта да очекујеш од народа којем је одузета вера у Бога. 90% њих који пљују и свашта пишу су безбожници који имају са циљ да пљувањем по другима, с крену са теме и тако заштите издајнике и безбожнике на власти.
   Ако хоћеш да будеш са људима који не псују, онда иди у цркву и дружи се са верујућим народом.
   Све је ово последица доласка на власт сатаниста комуниста и одвајањем Срба од вере и Бога. Комунизам су измислили Јевреји са циљем да људи постану атеисти, јер је са атеистима лакше манипулуисати, јер атеисти за владаре бирају атеисте. За атеисте не важе Божије заповести, јер су њега убедили да Бог не постаоји и да неће ићи у пакао ако прекрши заповести.
   Наравно рећи ћеш да није овога било у комунизму, и није било, јер је у комунизму живео народ који се васпитавао за време краљевине или на самом почетку комунизма , када комунистичко испирање мозга није стизало до сваког села.
   Данас имамо народ који се васпитавао у комунистичком режиму у којем је испиран мозак и наметнуте све западне вредности.
   И сад ти очекујеш неки бољи народ да имамо. Имамо ћемо бољи народ, али тек кад се Срби врате својој вери и Богу, тада ће Срби и знати шта је част и поштење.

  • Soko Sokolov

   Ма нисам ја ни рођена, а ни васпитана за вријеме краљевине, као ни многи са овог портала, а не вријеђају и не псују. Не слажем се са тобом што све негативности у друштву вежеш за комунизам. Моја породица, али комплетна моја породица, је све обиљежавала, скоро смо сви били и остали вјерници и нисмо имали проблема. Ацо, проблем су људи! Људи су кварљива роба. Многи покварени, амбициозни и похлепни, искористе систем и своје вријеме да би се домогли власти, моћи и материјалних добара. Они који нису амбициозни, похлепни остају у сваком систему „ктратких рукава“. Ја сам васпитавана у комунистичком режиму, моја браћа, рођаци…. и вјеруј ми СВИ РЕДОМ ПРЕЗИРЕМО ЗАПАДЊАЧКЕ ВРИЈЕДНОСТИ, волимо нашу вјеру, традицију, обичаје, културу, породица је светиња за нас. Запад ми се увијек гадио са својим лажним сјајем, са својим нетолерантним наметањем својих вриједности.
   Сматрам да си поштен човјек, али си тврдоглав и твоји коментари се увијек своде на исто.
   Да си ти мени жив и здрав и нека те Господ чува.

 • konstantin

  Sta reci o coveku koji ima stranku i nikada ne osvoji vlast u toku skoro 40 godina. Ocigledno da je promasio zanimanje.

  • Спира

   Шта рећи о човеку који користи ошишану усташицу. Једино је шиптар провокатор

  • моћни Ђоле Јанговић

   Де си колектору свих швапских сукрупа и канализација?! :))))

  • моћни Ђоле Јанговић

   Фали: „хохохохо..“ :)))

  • Херцеговина

   А шта рећи о коментатору који промаши тему? Очигледно је промашио чланак.

  • моћни Ђоле Јанговић

   Једеш муда испод себе ерцов*!? :)))
   Нит је промашио тему, нити је промашио чланак. Убо вас је у по пркна, а ту сте вадикално најосетљивији….

  • konstantin

   Isto sto o Seselju.

 • perungromovnik

  „…Вучић је .наложио кандидату за премијера и њеном будућем кабинету да ојачају односе са Русијом, Кином и другим земљама на путу ка чланству у ЕУ…“
  да није тужно било би смешно, а овако звучи као неуспели виц…хак, пу!

 • Нада

  Коначно, неки од коментатора на овом сајту имају разлога да се радују! Добиће „премијерку“, прозападно оријентисану, која им у потпуности одговара и то по свим параметрима! Видим да се неуморно залажу за њу, јер радикале и даље пљују. Могу то да разумем, радикали су сасвим на супротној страни од оне на којој је будућа „премијерка.“

  • Спира

   шта ћеш
   Вероватно ће сада премијерка да пропагира нови купаћи костим
   http://www.stern.de/lifestyle/mode/haarige-sache—dieser-badeanzug-sorgt-garantiert-fuer-gespraechsstoff-7493276.html

  • Нада

   Има да порасте потражња за овим купаћим костимом у Србији, чим премијерка преузме функцију! Биће то хит лета 2017!

  • моћни Ђоле Јанговић

   Остало ти је само да лапрдаш о купаћим костимима вадикалска вештице. Ови ваши лидери вам јеебаше знање….:)))
   А и досад сте баш оно вилозофски диванили….