Прочитај ми чланак

АНА БРНАБИЋ, ЛАЗАР КРСТИЋ – амерички ђаци који су доведени по диктату глобалиста

0

Поводом предлога Александра Вучића да прва геј министарка и донедавни запосленик владине америчке агенције USAID, Ана Брнабић, буде премијер Србије, на порталу Србин.инфо изашао занимљив коментар којег преносимо у целости:

„Јасно је да је Ана Брнабић последња особа, од оних које А. Вучић има на располагању, која треба да буде председник владе. Ко се сада уопште више сећа Вучићевог „вундеркинда“, оног малог Лазице Костића, који дође из Америке, би министар финансија и оде у Америку? Ко нам гарантује да USAID-ова службеница Брнабић није од истог теста. Са електронским здравственим књижицама се баш није показала (здравствене установе немају читаче, подаци се не „апдејтују“, а и када се то установи, од осигураника се очекује да, у време електронике, иде пешке у „социјално“, пише „захтев“, па да се „унесе у централни регистар“, па да се чека у редовима).

Е, то је Брнабић.

Иста импровизација и дилетантство, као и сво других око ње (министар образовање је јавно објавио „Лов на вештице“, уопште не схватајући шта то значи!!!). Да будемо потпуно јасни, ти тамо појма немају ни са чим. У ствари са нечим имају, али то није „струка и наука“. Брнабићева је завршила приватни Нортвуд универзитет у Мичигену. То је установа која не може да се сматра елитном, по свом рангу, али има веома савремене циљеве „Northwood University is a revolutionary concept in education dedicated to developing the future leaders of a global‚ free-enterprise society.“ – Нортвуд универзитет има револуционарни приступ образовању, посвећен развоју будућих предводника глобалног друштва слободног предузетништва.

Дакле, млада глобалиста! Таман оно што нам треба!

Да ли би вам било чудно да Србин постане председник владе Хрватске? Или још боље, Албаније, па и марионетске побуњеничке шиптарске „владе“ на Окупираним територијама? Ено, Хрвати нас зезају, добили сте Хрватицу за прву жену председника Владе у историји Србије!!! Па шта? Добили су и они Србина Јосифа Руњанина да им „усклада“ ону „Лепу њину“, па ником ништа. Глобалиста, Хрватица, кућа на Крку (како ја немам кућу на Крку, што би рекао Данило Бата Стојковић?) ма има та да изгине за српске интересе. Са Шиптарима ће за гушу да се вата за сваки педаљ српске територије! За то су је Амери и послали.

И сада долазимо до тога да ли А. Вучић заиста није имао бољи избор?

Наравно да јесте, јер овај му је најгори! СНС који је освојио „историјске“ проценте нема особу која би могла да буде председник Владе!? Свако ко је био, или јесте „страначки организован“ зна колико чланови странке „много обожавају“ те „нестраначке“. Онај тамо дере тетку за изборе, лепи, крпи, шије, питају га „колико може да доведе сигурних гласова, па да му запосле шурњају“, вуче се по Србији аутобусом, тегли транспаренте, стално је одушевљен, малтретира комшије и рођаке да гласају за тог његовог, а онда тај његов доведе из Америке нестраначку Брнабић и окруни је за председника Владе. Дакле, ма колико га гледали са љубављу, јер од тога се живи, многи чланови СНС ово неће да му забораве и како обично бива, појавиће се за наплату, када АВ буде у силазној путањи. Неће да му заборави ни верни Санчо Панса тј. И. Дачић.

Што се тиче „способности“ и „стручности“, ако Србија нема боље за председника Владе (и то нестраначко) од Ане Брнабић, онда смо ми заиста издували.

Јасно је да је Вучић урадио оно што је морао и што му је наређено. Зато се тако изгубио на оној фарси од конференције за штампу, коју боље да није држао. Тешко је да се човек од слуге претвори у газду у року од минут, а да није високо квалитетан глумац. Е, онда му остаје да се свађа, онако пијачарски, са новинарима, „некима тамо“, „мрзитељима“, да држи ничим изазване монологе и слично.

Уосталом, ако ћемо да будемо поштени, није ред да А. Вучић изеде сву ватру. Таквих особа је било у владама Србије од 2001. Сећам се 2004, седим у Бгд у просторијама једне „странке на власти“ и причам са човеком званим Р.О., па га питам – а бре где нађосте ону за министра пољопривреде? А он каже – то ја не знам, то је дошло директно из америчке амбасаде!

Дакле, све ово је „традиционално“ и већ виђено у окупираној Србији, али онда хајде бар да се не претварамо да је то „после дужег размишљања“, „најбоље решење“, да „сам поносан“, да има који „ме мрзе“. Кажи лепо човече – „што се мора није ни тешко“. Поштеније је и лакше и не мораш онолико да се пренемажеш.”

БОНУС ВИДЕО

Народни посланик Двери, Срђан Ного, у емисији „Дебате”, у продукцији медијске куће „Центар”, говори о прислушкиваним телефонским разговорима који отркривају повезаност врхушке СНС, Ненада Ковача, Николе Петровића (Вучићевог кума) са прањем мафијашког новца и корупцијом у држави (00:53:00); и о државним тајнама повезаним са тајкунима блиским Вучићем (00:57:00);. Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.